Още тази седмица ще бъде внесено искането за импийчмънт на Тръмп

Сенаторът Пат Туми призовава президентът да подаде оставка
Обновена: 10 яну 2021 19:10 | 10 яну 2021 19:00, Нели Христова
78
Още тази седмица ще бъде внесено искането за импийчмънт на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Американският конгресмен демократ Джеймс Клайбърн каза днес, че основанията за импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп може да бъдат внесени в Камарата на представителите във вторник или сряда, предаде Ройтерс.

"Мисля, че те ще бъдат изготвени утре", каза Клайбърн по телевизия CNN. Той добави, че може да отнеме време до вторник или сряда, за да бъдат внесени те за обсъждане, но каза, че смята, че това ще стане тази седмица.

Тръмп обмисля да създаде своя социална мрежа

Американският сенатор републиканец Пат Туми каза днес, че президентът Тръмп трябва да подаде оставка, след като привържениците му участваха в щурм на Капитолия, приключил със смърт на няколко души.

"Смятам, че най-доброто за страната ни е президентът да подаде оставка и да се оттегли колкото се може по-скоро", каза Туми в интервю за предаване на телевизия NBC.

"Признавам, че това е малко вероятно, но би било най-доброто", посочи сенатор Туми. Той отправи същия призив и по телевизия CNN.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не мога да разбера как през целия си мандат Тръмп не загря, че му трябват собствени медии. То в България всяка партия си има медия, а президентът на свръхсилата Ю Ес Ей го блокират някакви частници и не може да се изкаже пред народа си. И то президент-милиардер. Егати абсурда!
16
12
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
От онзи ден ви пиша тука - Тръмп да хваща самолета за Москва докато може :)))))))))))))))))))))))))))))))) Разкрит е.
15
11
 
8
 
! Отговори
Мечо Поотен преди 3 години
Тръмпич, таваришч мой, оставяй ги тия негролюбци и идвай в Масква . Строежа на Тръмп Тауър върви по план. Надявам се не си забравил че ще ми подаряваш апартаментче . Идвай на дачата ми в Простоквашино а се напием кат' мечки тримата с Жерар Депардио.п.с. Ако мнооого настояваш ще изпратя самолет да докара и добрия то приятел Ким от С.Корея . Той много ще се радва да се видите .
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе мислите ли изобщо трезво.? Даже и да не му повдигнат импийчмънт, той е вече "бита карта" за Републиканците. Предстои да разберем кой ще заеме неговото място като "лидер вожд" на Републиканската партия
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отмъщението на джуджи ***. Търпя търпя 4 години всякакви санкции и обвинения от страна на Тръмп. Накрая по руски стил го спъна на финалната права.Сега Тръмп дали не съжалява, че бе употребен от руснаците през цялото време. Даже отиде при тях за да унижи собствените си служби.
12
2
 
9
 
! Отговори
Берлускони. преди 3 години
ТРЪМП тпрябваше да се консултира с БЕРЛУСКОНИ преди началото на мандата си . Берлускони със сигурност щеше да му обясни как стоят нещата с медиите, които Тръмп не притежава, и дали те са важни за политическият живот.
11
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
след неколко дни бай Дън ще замени Тръмпича,но БЕСНИТЕ Хилърови "демократи" настояват за неговия ..."импийчмънт"?!..Как ви се вижда тая УНИКАЛНА АГРЕСИЯ?..съвсем се самозабравиха "некои фактори"....За съжаление,пак НИЕ-обикновените хора,ще ПОСТРАДАМЕ ОТ ТЯХНАТА ЛУДОСТ!..но така е.."Един гледа сватба,друг-брадва"..
10
1
 
24
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
да, Импийчмънт то забранява да може да бъдеш кандидат за президент! това е целта!!
9
14
 
5
 
! Отговори
ТръмпМания преди 3 години
Президентът-кечист, филмова звезда /Сам в къщи / Доналд Тръмп си пада по зрелищните представления . От малък . Изритаха го от Белия Дом , ОК . Но въпреки това той ще си тръгне като победител . Сега набира популярност сред психически нестабилните и откачеени американски граждани, защото те ще са ядрото на новия му проект.Негова социална мрежа и негова медия . .... Да видим кой ще посмее да му забрани достъп и да му затвири акаунта . Само почакайте , той и изгонен ще ви скача по кратууните .
8
5
 
27
 
! Отговори
За Неразбралите преди 3 години
Това е Политическо Покушение - Целта е 2024 да не може да са Кандидатира и 100% да спечели!! Импийчмънта ще продължи дори след 10 дена, т.е. целта не е изваждане от Белия Дом, а Спиране на Политическата Кариера на Тръмп!!.
7
4
 
9
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
То след десет дни му изтича мандата, за кога тоя импийчмънт...краваристанците съвсем изперкаха ...трябва да се отървем от злокобната им прегръдка....
6
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде хаирлия да е!
5
5
 
5
 
! Отговори
Дали преди 3 години
... ако президент бъде уволнен за неспазване на задълженията си и са подстрекаване на вандалски прояви и след като го изритат от Белия дом дали после ще получава президентска пенсия и ще бъде пазен от националната служба за сугурност както другите изпълнявали съвестно задълженията си президенти на САЩ ?
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво на занимавате с тая джунгла наречена сащ
3
22
 
7
 
! Отговори
Тик так преди 3 години
Остават 10 дни (може и по-малко!) до абдикацията на Оранжевото недоразумение, инсталирано начело с помощта на чужда държава!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда крайно левите са също тъй безумни както крайно десните.Тръмп бе обявен за най-опасният човек в САЩ.Дали това е така? *** винаги е инало и ще има.
1
7
 
28
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Гражданската война в САЩ започва !!!