Американски генерал се готви за война, скоро при това

Вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион била огромна
172
Американски генерал се готви за война, скоро при това
Снимка: Reuters

Комендантът на частите на морската пехота от Въоръжените сили на САЩ, разположени в Норвегия, предупреди своите войници, че предстои война, предава американският новинарски канал Fox News.

“Надявам се да греша, но предстои война“, заяви генерал Робърт Нелър.

"Вие вече водите бойни действия тук само чрез присъствието си – информационна и политическа борба“, допълни той.

Нелър подчерта, че вероятността от конфликти с Русия и в Тихооеканския регион в близко бъдеще е огромна, предава "Фокус".

Сержант-майор Роналд Грийн сподели подобно мнение: "Помнете защо сте тук“, заяви той.

"Те наблюдават. Точно, както ги наблюдавате вие, те наблюдават вас. Ние имаме 300 морски пехотинци тук, но можем да съберем 3000 за една нощ“.

Предупрежденията на американските военни дойдоха само ден преди Министърът на отбраната на САЩ Джеймс Матис да заяви пред военнослужещите във военната база на САЩ в щата Северна Каролина Форт Браг, че "буреносни облаци се събират“ над Корейския полуостров.

От телевизията не се наемат да твърдят, дали коментарите на Матис са били нещо повече от мотивационна риторика.

Пристигането на Нелър и Грийн в Норвегия съвпада с нарастването на напрежението между САЩ и съюзниците им от НАТО и Русия.

Според американски военни източници, Москва е предупредила Осло, че решението му да приеме нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази негативно на отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
32
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Никой няма да нападне Русия Същите ресурси ги има при по лесни противнициПетрол-Венецуела Злато,желязо ,мед ,въглища,диаманти -Нигерия Литий -Афганистан
34
5
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Продължавай да сънуваш...
33
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мддддааааа...........то остана САМО ЕДНА армия, която не е получила по канчетата от руснаците, и тя тръгнала!!!! "Видяла жабата да подковават коня......"! Е нека да вървят!!! Е те тогава и Господ няма да им помогне!!! Хи-хи-хи.....или си въобразяват, че т.н. "армии" от "съюзници" ще им помогнат!!! Ха-ха-ха....разгеле, може българската "армия" да се затърчи да помага на "биг брадърчетата"!!!!???? Тия за Втората световна не са ли чували, че НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК НЕ СЕ Е БИЛ ПРОТИВ БРАТУШКИТЕ
32
35
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ помитат всичко на пътя си!!
31
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е огнище на зараза да бъде обградено и да се наложи карантина. Нали не искате заразата да плъзне по света?
30
43
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пyтлеристка Русия ще свърши като нацистка Германия.
29
2
 
27
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Това беше план на Хилъри ,който изгуби финансиранеГенералът не е сменен защото нямаше нуждаСега ще го сменят за манипулациинна пропаганда Прави го нарочно защото иска да се прибере .Война ще има но в Нигерия Лесни победи и добре платени задължения за такива генерали .
28
3
 
35
 
! Отговори
socialen преди 6 години
САЩ просто провокират постоянно Русия. Днес американския ботуш марширува на руската граница в Балтика и прочие
27
36
 
8
 
! Отговори
Америка преди 6 години
В Щатите ни е надеждата на нормалните хора да се обуздаят диктатори като джуджето, Кимовци и прочее откачалки. Те ни отърваха от Саддам, Кадафи и подобни ***. Това, че комунизма е промил стотици хиляди български чукундури, фенове на Ким го знаем. Въпросът е какво правят в Европа и прогнилите капиталистически държави, а не поемат за Северна Корея или руската степ? Заминавайте, другари.
26
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Москва е предупредила Осло, че решението му да приеме нова американска военна част до края на 2018 година може да се отрази негативно на отношенията между двете страни..Че какво и къде и бърка на масква фактът, че суверенна държава решава какво да приема на своя територия?
25
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мислете1/3 от бойците на ИДИЛ са руснаци.
24
4
 
32
 
! Отговори
Лошо преди 6 години
Генерала е прав,с решението си САЩ да въоръжава Украйна,те провокират война в центъра на Европа,Русия няма да седи и да гледа и ни чакат тежки дни,благодарение на САЩ.
23
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Норвегия не е ли суверенна държава която може да разполага каквито си иска войски на своя територия,или ако си сусед на Русия,нямаш суверинитет.
22
6
 
28
 
! Отговори
socialen преди 6 години
САЩ окупираха Източна Европа чрез НАТО с помощта на корумпираните със стипендии и с грантове от тинк-танковете на американската Олигархия източноевропейски политици, повечето от които потънаха с присъди в тотално забравение. Парсата ще я плащат страните от Източна Европа, защото американската войствена и алчна за печалби американска олигархия е на 15.000 км от Източна Европа.
21
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евразийските пpимати ще получат най-накрая урок, който ще им държи влага докато ги има на картата.
20
4
 
25
 
! Отговори
**** преди 6 години
Този добре ги е предупредил,сега ще завалят оставки,който си отиде,отиде,а който остане,да се запасява с памперси,за да не оста ат изненадани.
19
4
 
37
 
! Отговори
Престъпници преди 6 години
Сегашния мин.на отбраната на сащ по време на агресията срещу Ирак е заповядал използването на химическо оръжие срещу град Фалуджа,стотици живи изгорени и ранени,какво очаквате от тази държава.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шкембе войвода и той се готви за война... с който дойде само по-надървен да е
17
2
 
7
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До ЯсноПредполагам ти и аз сме виновни за това, което дроби Бойко :) Хитър си мноо ...
16
24
 
5
 
! Отговори
Київ преди 6 години
FGM-148 Javelin вече пътува към братска Украйна - да му мислят сепаратистите!