Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!

Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит
Обновена: 11 окт 2018 16:16 | 11 окт 2018 12:45, Камелия Цветанова
301
Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!
Снимка: Facebook

Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия.

Още по темата

Селяйдин, както го познават в ромската махала в Русе, й споделил, че бил пиян, а и употребил наркотици в нощта преди да нападне 30-годишната жена.

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. После малко поизтрезнял и разбрал, че е убил момичето. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа Надежда Красимирова пред Нова тв.

Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият.

Надежда каза още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но след като заминала за Германия, той не ги е пил, защото не била при него да му ги дава.

Освен него, има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден.

Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
17
 
! Отговори
www преди 5 години
Уважаеми журналисти, все още Германия се пише с главна буква (подзаглавието визирам).
85
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпреки, че не вярвам той да е виновен и силно се надявам, да излезе истинския виновник... но едва ли. Иначе един от неговия етнос по-малко е една добра новина. Хич не ме е срам да му пожелая да не излезе от от затвора жив.
84
1
 
19
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Е айде сега, *** го изкараха, хапчета пиел! И пред кого майката на заподозрения индивид го е казала това? Някакъв източник? Полиция, журналист или агенция? Определен лекар, клиника или поне рецепта като доказателство? Промиването на мозъците на раята продължава. Минал безпроблемно Шенген с кола почти 2000 км с тен, на който 99% полиция по трасето е алергична и никъде никой не го спрял? От една страна глупав да домъкне окървавени улики в дома си, но иначе достатъчно умен да избяга в Германия
83
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самопризнанието не е доказателство.
82
2
 
14
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Serhan-e не че не съм тУлерантен,но според правописа ти ми е трудно да определя образУванието ти и точно на кой иСпит си го закършил... иначе неподходящ момент да се търси тУлерантност. Убиеца си убиец без значение ром, българин, индиец или марсианец.
81
3
 
30
 
! Отговори
Жоро Гьобелса преди 5 години
Ние от Врачанския затвор очакваме новата дама Сеилядини...
80
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя и цялата му рода трябва да бъдат съдени в Индия или Саудитска Арабия- не в България.
79
27
 
4
 
! Отговори
Serhan преди 5 години
Зависи в каква степен е умствената изостаналост. Ако е завършил образувание и е искарал испита, значи може да има книжка. Нека да не бъдете такива расисти и да бъдете по-тулерантни.
78
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ватенки, казах ли че това е дело на някой махленски наркоман ?Мамка му, без да съм запознат с нищо по случая го реших.
77
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
умствена изостаналост, хапчета.... шофьорска книжка.... издадено медицинско..... кой лекар си е сложил подписа там
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВсичкОте алкохолни напитки са с умствено изоставане и обикновенно не помнят когато направят някоя поразия. Също така ното един от тях не е такъв човек само че. ..... обстоятелства! В,България в,затвора няма да го убият, просто ще му дадат руса перука и ще го прекръстят.
75
4
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 5 години
За дребните престъпления в БГ /битовата/ са отговорни ромите, но за големите /мащабното/ обири управляващите, които съвсем на са кокошкарите напълнили затвора!
74
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умствено изостанал с шофьорска книжка?!
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каквото и да напиша, изтриват ми го.дано се разбере истината. и няма да толерираме хора от *** ха лата , нито слугински медии, нито да вярваме кой кво маже
72
2
 
16
 
! Отговори
радомир преди 5 години
Хем пиян, хем надрусан, нищо не помни.Но поне са го склонили да си признае, пък макар и нищо да не помни.
71
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С умствена изостаналост,само за да му се предпишат лекарства се налага да е минал медицински прегледи с вписване в здравната книжка от детска възраст от както му е установено заболяването с диагноза поради начина на лечение,допълнителни изледвания и изменения,резултати,приложени за историята на болеста,успеваемост по учебна програма-обща или специална в зависимост от назначените курсове и състоянието,възможности за посещение и лекарски комисии за определяне степента,тежеста на заболяването и др.
70
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А майка му ,като е разбрала от сина си какво се е случило защо не е уведомила полицията ,а се е правила на мотика!Задържане под стража и за нея !!
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи има още 7 северинчовци и потенциални убийци...А според мен не е било съвсем спонтанно,а отдавна са му минавали такива желания...Знаел е,че там минават самотни жени и просто е чакал на гьоме...
68
2
 
11
 
! Отговори
galya преди 5 години
Спокойно ... ще полежи и ще излезе след има-няма 7 г. .... но вече е поръчан ...
67
2
 
21
 
! Отговори
:( преди 5 години
За такива генетични отпадъци трябва да се върне смъртното наказание. И не трябва да е хуманно. Може да ги оставят с главите надолу, докато пукнат. И пак ще му е малко. 20 години за зверско убийство??!?!?! WTF???????????????????????????????????????????????????