Австралия отново иска да арестува Джокович

Адвокатът му предупреди за медиен цирк, ако това се случи
14 яну 2022 13:55, Нели Христова
172
Австралия отново иска да арестува Джокович
Снимка: БГНЕС

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович в събота сутринта, съобщава АФП.

Ето малко повече от правителствения адвокат Стивън Лойд за това какво иска да се случи австралийското правителство по отношение на потенциалното задържане на Джокович от имиграционните власти.

Още по темата
Лойд казва, че правителството предлага Джокович да бъде задържан в 08:00 часа в събота, но след това ще може да присъства на изслушването си в адвокатската кантора на адвокатите си, ескортиран от служители на австралийските гранични сили, след което отново да бъде задържан на обяд.

След това световният №1 ще бъде върнат в ареста в събота следобед и ще остане там през нощта, а след това ще бъде върнат в офиса на адвоката си в неделя сутринта за предложено съдебно изслушване, казва правителството.

Адвокатът на играча Ник Ууд вече каза на изслушването, че приема, че правителството е в правото си да задържи Джокович, но предупреждава за "медиен цирк", ако това се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
14
 
! Отговори
г преди 2 години
Абе тоя пич като е толкова достоен и незнам си какво, защо просто не си хване пътя ? Аз не бих стоял някъде, където не ме искат, ако си тръгне сам като пич ще спечели много повече хора на своя страна.
89
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 64 До 11 Австралия ако реши да пуска хора с едно ухо, ще си ги пуска, ако искат две уши да не ходят, просто е, има режим за достъп до държавата. Ноле е поканен да участва в турнир, но никой не му дава правото на изключение. . . . ТОВА МУ ВИКАТ ДЕ:БИЛ! ЧЕТЕ НО НЕ РАЗБИРА! ДЖОКОВИЧ ИМА ВИЗА И ЗДРАВНО РАЗРЕШЕНИЕ- ОЩЕ ЛИ НЕ Е ЯСНО? ЗАКОНА СТРАННО СЕ ПРОМЕНЯ ОТ 5 ЯНУАРИ КЪМ 6 ЯНУАРИ КОГАТО ТОЙ ЛЕТИ ВЕЧЕ КЪМ АВСТРАЛИЯ! ДВАТА ДОКУМЕНТА СА ОФИЦИАЛНИ - ЗАТОВА СТАВА ВЪПРОС! *** НА ЛЕКАР -СИЛНО ПРЕПОРЪЧ
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 64 До 11 Австралия ако реши да пуска хора с едно ухо, ще си ги пуска, ако искат две уши да не ходят, просто е, има режим за достъп до държавата. Ноле е поканен да участва в турнир, но никой не му дава правото на изключение. . . . ТОВА МУ ВИКАТ ***! ЧЕТЕ НО НЕ РАЗБИРА! ДЖОКОВИЧ ИМА ВИЗА И ЗДРАВНО РАЗРЕШЕНИЕ- ОЩЕ ЛИ НЕ Е ЯСНО? ЗАКОНА СТРАННО СЕ ПРОМЕНЯ ОТ 5 ЯНУАРИ КЪМ 6 ЯНУАРИ КОГАТО ТОЙ ЛЕТИ ВЕЧЕ КЪМ АВСТРАЛИЯ! ДВАТА ДОКУМЕНТА СА ОФИЦИАЛНИ - ЗАТОВА СТАВА ВЪПРОС! *** НА ЛЕКАР -СИЛНО ПРЕПОРЪЧ
87
3
 
1
 
! Отговори
До Мислеща преди 2 години
Цитираш недоказана информация от съмнителен източник. Наричаш себе си мислеща. Не, ти си папагал, който повтаря чужди заучени тези, и се мислиш за оригинална.
86
3
 
7
 
! Отговори
Шаолич преди 2 години
Австралия е създадена като най -големия затвор в света.Всички престъпници на империята се стоварваха там, местните и природата бяха почти унищижени .Стотици видове животни като торбестия вълк (последния умира зоологическа градина ) бяха изтребени завинаги от лицето на Земята...
85
0
 
0
 
! Отговори
Една нула преди 2 години
Изпуснах - 100 млн
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не бе, хич не е политическо, само малко. Британската колония просто се доказаха като изключително долни същества
83
4
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Тук има сблъсък между културите, между Запада о Изтока, между тези свикнали да живеят под правила за всичко и всеки и тези свикнали да живеят така както си искат и да правят, квото си искат. Това отдавна излезе отвъд тениса, затова са и толкова настървени и двете страни и техните съюзници. Англосаксонците искат да покажат на източноевропейците ,че света и все още техен, а другите да им покажат, че вече не е така. Не бих взел страна в този спор, не е нашата битка това.
82
0
 
0
 
! Отговори
От договори преди 2 години
Трябва да е получил поне 10 млн. Федерер общо е с 450 млн. Но никой не може да стигне Йон Циряк с над 2 млрд долара.
81
5
 
9
 
! Отговори
Мислеща преди 2 години
Цитат от друг форум: "Джокович е подкрепил протест в Сърбия през декември 21 срещу една австралийска фирма за добиване на литий в Сърбия.Това е наложило сръбското правителство да замрази разрешителните и така загубата на австралийската фирма е около 2,5 млрд.Та сега му го връщат с лихвата" Явно нещата са много по-дълбоки!
80
3
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"Абе то "цивилизованите държави" ни имат за ***." -- Очевидно има защо :)
79
4
 
13
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
До Гунчо (#79) - Робе, робе... Държавата утре ще дойде да ти бърка в г*за (тест за ковид) и ти ще им ръкопляскаш!
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австралия отново иска да арестува Джокович.Джокович отново иска да спечели Aopen.
77
2
 
17
 
! Отговори
Падаря преди 2 години
Тия преди няколко години избиха всички камили на континента (около 10 хиляди) с карабини от хеликоптери за да не пиели водата оти било суша и водата не стигала ,смятай за кви ръбове иде реч....
76
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Германец---Абе то "цивилизованите държави" ни имат за ***.За това е този цирк.
75
2
 
12
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
До Насранович (#68) - И като му приключи кариерата, какво от това? Теб какво те топли? То и твоят живот все някога ще приключи... Даже бих казал, че вече е приключил, само дето не го осъзнаваш.
74
9
 
3
 
! Отговори
Гунчо преди 2 години
Това е държава в която се спазват стриктно законите,без значение дали си депутат министър футболист.Ако излизаш извън щата си сега но време на пандемията 25 хиляди долара ти е глобата. Тук няма шест пет схеми и балкански изпълнения!
73
4
 
7
 
! Отговори
A Надал? преди 2 години
А защо няма инфо за Надал, след като е ясно че и той е нарушил законите им????Изобщо не обсъждам двуличието на политиците им там и глупостта им, прикрити зад"принципност"
72
12
 
11
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Балканските кратуни хипервентилират, недоумявайки, как селските им номера не минават в цивилизованите държави :)
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 67 АТП казва, че е взел 154 милиона от тенис наградни фондове. Как ги измисли тези 300-400 милиона?