Австралия отново иска да арестува Джокович

Адвокатът му предупреди за медиен цирк, ако това се случи
14 яну 2022 13:55, Нели Христова
172
Австралия отново иска да арестува Джокович
Снимка: БГНЕС

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович в събота сутринта, съобщава АФП.

Ето малко повече от правителствения адвокат Стивън Лойд за това какво иска да се случи австралийското правителство по отношение на потенциалното задържане на Джокович от имиграционните власти.

Още по темата
Лойд казва, че правителството предлага Джокович да бъде задържан в 08:00 часа в събота, но след това ще може да присъства на изслушването си в адвокатската кантора на адвокатите си, ескортиран от служители на австралийските гранични сили, след което отново да бъде задържан на обяд.

След това световният №1 ще бъде върнат в ареста в събота следобед и ще остане там през нощта, а след това ще бъде върнат в офиса на адвоката си в неделя сутринта за предложено съдебно изслушване, казва правителството.

Адвокатът на играча Ник Ууд вече каза на изслушването, че приема, че правителството е в правото си да задържи Джокович, но предупреждава за "медиен цирк", ако това се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
6
 
10
 
! Отговори
Патрик Рафтър 2 преди 2 години
... Да беше дал една голяма Пресконференция пред много медии ЗАЩО отказва участие в Мелбърн и да не отива изобщо ! Ако го бяха поканили специално - Тогава да отиде !!! Той не стига , че се бута между шамарите там. Ами на всичко отгоре попълнил и НЕвярна информация?!?! Типичен Балкански тарикат !!! Само че Австралия - НЕ му е Белград , или София ... Лепа Брена , Драгана , кючеци , салфетки и прочие... И навсякъде да го гледат като "МЕГА ЗВЕЗДА"... ИМАТ ЗАКОНИ - И ГИ СПАЗВАТ СТРИКТНО !!!!!
109
5
 
5
 
! Отговори
До 96 преди 2 години
И Австралия има право да си сменя правилата когато си поиска и както реши за добре, ако искаш да ходиш там се съобразяваш с техните правила
108
9
 
8
 
! Отговори
lol преди 2 години
Не стига, че е в кал до колене, ами и нагъл...Баща му вика 'отворихме очите на 30млн. роби'....ааххаха...алоо я отиди и го кажи това в Русия или Китай да видим дали няма да се прибираш пеш, след това...
107
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яки дела трябва да заведе Джокович, за много тлъсти обезщетения. Това е егати тормоза - каниме те да дойдеш, уж има задължително ваксане и таковане, но има и изключения. Отива там и му казват, че изключението му нещо не е наред. Разбирайте - изкл'чения няма, всичко е под иглата. Необрязан мюс'лманин има ли? Е - същото е и с неваксиниран австралиец. После - не било религия това короната, да бе.
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 97. г. Абе тоя пич като е толкова достоен и незнам си какво, защо просто не си хване пътя ? Аз не бих стоял някъде, където не ме искат, ако си тръгне сам като пич ще спечели много повече хора на своя страна. НЕ, НЕ СИ ПРАВ! СВОБОДАТА СЕ ПРИДОБИВА С БОРБА! АКО ВИНАГИ ОТСТЪПВАШ, ПЕЧЕЛЯТ ВИНАГИ ТЕЗИ КОИТО НЕ ГИ ИСКАШ! ТАКА СЕ ПРАВИ! С ПРИКАЗКИ НАВЕДЕНА ГЛАВА САБЯ НЕ СЕЧЕ И ДРУГИ РОБСКИ ПОГОВОРКИ НЕ СТАВА!ЗАТОВА СМЕ И НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!
105
2
 
7
 
! Отговори
До 96 преди 2 години
Напротив, вече няма виза, дали са му виза на база невярна декларация и го хванаха в лъжа, пак повтарям вече няма виза, сега благодарение на парите и адвокатите ще търси решение, ако беше ти отдавна да са ти били шута, ей тва ако го схванвш пак добре
104
4
 
5
 
! Отговори
Патрик Рафтър преди 2 години
... И какво сега? Да ревем за Ноле ли?!?! Каквото човек сам си направи - Никой друг не може да му го направи !!! Стара, и много вярна приказка! Ок. Няма желание да се ваксинира. Това го разбирам! И аз нямам! Но Ноле много добре знае моментните Законови уредби в Австралия и колко уникално брутални са те !!! За какво се бута между шамарите?!?! Това там НЕ са му Балканите - където само защото е "Супер звезда" в определена област - Ще го пускат навсякъде и ще му се кланят "до земи" !!! ....
103
3
 
4
 
! Отговори
Германец преди 2 години
От финансова гледна точка не го мисля, ако и да го изоставят повечето сериозни спонсори. Ще "напише" някоя автобиография и всичкото антиваксър и езотерик ще се запрескачат да я купят. Доста пенсионирани и позабравени професори с книги за ковид направиха дебели пачки от слаботоковите антиваксъри. И аз бих, ако нямах морални пречки да се възползвам от хората в по-неравностойно положение :)
102
4
 
6
 
! Отговори
Боб преди 2 години
Това са балканите в пълната си светлина! И да си най-добрия в света, пак си оставаш балканско аки..
101
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австралия (заветна цел на разни емигранти преди години) е превърната заедно с Нова Зеландия в ковид-гето (място на което трябва да се ваксинираш през 3 месеца). Интересно - мигрантите, които търсеха лесен живот преди 20 години накъде ще хукнат сега. Отдавна в Австралия не можеш да направиш строга забележка на детето ти, понеже е психически тормоз за него и идват социалните. Джендери от класа. Ами да се затварят и да си стоят там в даун-ундър, но да им се отнеме тенис-състезанието, просто е.
100
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя що не си тръгва от Австралия, нещо улаф ли е.
99
3
 
4
 
! Отговори
до Шаолич преди 2 години
Това да го напишеш в защита на хора, чиито лидери са осъдени за геноцид в края на 20 век и началото на 21. Торбест вълк не съм виждал, но пък танцуваща мечка на верига, с извдени зъби и нокти, все още се счита за културна особеност по тези ширини.
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейките са в нирвана...
97
4
 
10
 
! Отговори
Допълнение преди 2 години
МИслех, че по-голям сеир от българския няма. Сега се смея, че не сме сами :Д
96
5
 
13
 
! Отговори
Пълен тшк преди 2 години
Един пич не се е боцкал и всичките власти срещу него. А за боцканите австралийци какво? 70 процента боцкани, ама изведнъж трябвало да станат 90. За протокола, тези заедно с Нова Зеландия са затворени вече втора година. Пуснаха ги за една седмица, имаше 30 случая в Сидни и пак ги затвориха.
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам защо се бавят досега.
94
1
 
4
 
! Отговори
sdfsd преди 2 години
До гА представяш ли си, че може и да не може да си тръгне? Да се решили, че ще е жертвеният агнец и докрай ще го мачкат.
93
9
 
9
 
! Отговори
хм.. преди 2 години
Проблемът е, че визата му е на база на подменени факти, които станаха ясни впоследствие. Ако не беше Джокович, отдавна да беше изритан ама нали има мастити адвокати...Важното е , че цял свят разбра що за стока е , включително и спонсорите му, които тепърва ще правят проучване доколко е вреден имиджа му....
92
2
 
1
 
! Отговори
Мислеща преди 2 години
Относно цитата - имаше линк към статия, който не съм сложила. А и никой не ви кара да вярвате в нищо, това не е религия, за да вярвата. Просто е материал за размисъл, може сами да си проверите информацията!
91
6
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Тия са по-зле от Северна Корея човек, само се моля да не го нарежат и върнат в чувал или някакъв нелеп инцидент.И ТОВА ПРИ РЕШЕНИЕ НА СЪДА В ПОЛЗА НА ДЖОКОВИЧ! Сметай какво значение има съда за тоя режим.