Австралия отново иска да арестува Джокович

Адвокатът му предупреди за медиен цирк, ако това се случи
14 яну 2022 13:55, Нели Христова
172
Австралия отново иска да арестува Джокович
Снимка: БГНЕС

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович в събота сутринта, съобщава АФП.

Ето малко повече от правителствения адвокат Стивън Лойд за това какво иска да се случи австралийското правителство по отношение на потенциалното задържане на Джокович от имиграционните власти.

Още по темата
Лойд казва, че правителството предлага Джокович да бъде задържан в 08:00 часа в събота, но след това ще може да присъства на изслушването си в адвокатската кантора на адвокатите си, ескортиран от служители на австралийските гранични сили, след което отново да бъде задържан на обяд.

След това световният №1 ще бъде върнат в ареста в събота следобед и ще остане там през нощта, а след това ще бъде върнат в офиса на адвоката си в неделя сутринта за предложено съдебно изслушване, казва правителството.

Адвокатът на играча Ник Ууд вече каза на изслушването, че приема, че правителството е в правото си да задържи Джокович, но предупреждава за "медиен цирк", ако това се случи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
8
 
7
 
! Отговори
бг преди 2 години
Србе на врбе
129
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега ще видим там не минават жалканскитв селски номера защото не е клоака от 3 свят като българия имат си закони и не се ли спазват си получаваш накаАзанието
128
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Кои закони?
127
25
 
17
 
! Отговори
Таро преди 2 години
Като е Джокович , да спазва законите- ако не марш, аман от селски антиваксърски номера!
126
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реално погледнато и ваксина може да те увреди и преболедуване може да ти остави дългосрочни последствия поне според видяно до сега. Всеки си поема който риск поиска. Че е лъгал за испания и за позитивният тест му е проблемът а не толкова ваксиниран ли е или не а всички са се хванали за тая ваксина
125
1
 
20
 
! Отговори
аа преди 2 години
От балкански номера разбираме, фалшиви декларации не са ни чужди, да не спазваме правилата също. Че сърбите още се мислят за много велики, че целият свят им е виновен за всички нещастия и за това, че велика Югославия се разпадна, че Тито е бог - както и да е. Не разбирам само като е такъв мъж, пък да си вземе шапката и да се маха от Австралия с достойнство. Свободен е да напусне по всяко време.
124
11
 
12
 
! Отговори
Unikalno преди 2 години
Без ваксина здрав човек-Голям спортист-Арест.Новото нормално зомбита
123
13
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Защо Новак не си тръгва от Австралия ли? - Защото не е гастарбайтер на 2000-5000 долара на месец, има 200 млн и прави каквото си иска, сещаш ли се, че сте несравними?Аз ако съм Новак, ще заделя едни 20 млн долара да плащам на адвокати да си чешат езиците с ковид итерици.
122
4
 
11
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Джокович ги мелеше и без да са инжектирани, на 40 градуса с тази жабурнясъла "кръв" ще има служебна след служебна победа. Трябва да се въведе отново правилото за "внезапна смърт" във всички спортове муа-ха-ха
121
4
 
15
 
! Отговори
Очевидно преди 2 години
Като играеш на поляните в Шумадия може да се правиш на къфто си поискаш. Влезеш ли в системата и още повече, започнеш ли да правиш милиони от нея ще трябва да се съобразяваш. Но хубавото е че пътят обратно към селото винаги е отворен.
120
5
 
10
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Смешните нео-марксисти и троцкисти пикаят газ. Скоро ще има война и няма да остане жив пландемик.
119
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха колко пари ще заложите,че няма да има поне един сърдечен пристъп на кортовете в Австралия????
118
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На това *** му отиде кариерата. Захапаха го здраво и повече няма да го оставят на мира, докато не се оттегли от спорта. Демонизираха го яко, загуби си и спонсорите. Много бързо може и да го фалират, като не разбира от намеци.
117
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя като наш Гешев. Не ще да си 'оди и т'ва е.
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той изобщо и да остане как ще играе. Те го разкатаха ама и той като овен се опъва. Мерят си ги в момента. На кой е по голям
115
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той циркът отдавна се случи да падат завесите вече е време
114
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смешници,Джоко не е важно.Турнира е голям ако има сърдечни пристъпи и удари майко мила тогава ще изпопадаме от смях
113
7
 
8
 
! Отговори
до 118 преди 2 години
Е какво му пука за спонсорите бе...да си взимат прокълнатите западни долари. Ей го на - ще стане официално лице на протеста на Костя Копейкин. А пък, ако много я закъса все ще се намери някоя сръбска скара да го спонсорира ахахахаха
112
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англонаглите ще се гаврят с него до откат. Да се прибира докато може, че после може и да не може. Ясно е, че на тоя турнир няма да играе. Ако пък все пак играе, няма да му позволят да направи нищо, ще отпадне веднага, но ще се погаврят още малко с него. Англонаглите не са македонци. Това да ви е ясно.
111
4
 
6
 
! Отговори
До 113 преди 2 години
Ква свобода бе човек, тоя иска да земе едни пари и титла, сега е интересно дали не си вкара автогол със спонсорите, че там парите са много