Дадоха на съд полицайката Симона Радева за укриването на Семерджиев

Тя му осигурила металната стълба, с която се изкачил до терасата на жилището си
25 юли 2024 12:33, Петър Бойчев
66
Дадоха на съд полицайката Симона Радева за укриването на Семерджиев

Софийска районна прокуратура предаде на съд бившия полицейски служител Симона Радева за лично укривателство на Георги Семерджиев.

На 5 юли 2022 г., в София, докато е на длъжност младши инспектор в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция“ към Първо Районно управление, тя помогнала на Георги Семерджиев да се укрие. Осигурила му метална стълба, с която Георги Семерджиев се изкачил до терасата на жилището си, влязъл вътре и се укрил.

В хода на досъдебното производство са събрани достатъчно доказателства за авторството и вината на обвиняемата, поради което Софийска районна прокуратура е внесла делото в Софийски районен съд с обвинителен акт.

По досъдебното производство са разпитани 18 свидетели, назначени са експертизи, приобщени са веществени доказателства и относими документи.

На 22 април тази година Семерджиев беше осъден на 20 години затвор на втора инстанция за причинена смърт на две жени при катастрофатa на столичния бул. „Черни връх“.

Тежката катастрофа стана през юли 2022 година. Според експертизите по делото мъжът е шофирал с над 160 км/час. Той уби на място две жени - Хариет и Христина.

През 2022 г. пред съда Радева призна, че е занесла стълба в дома на Семерджиев, но не е знаела, че е бил участник в катастрофата, предава Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 35 Те няколко ченгета го изкарват от колата му и го натискат на асфалта докато не умре. Не се знае кой точно е убиеца. Даже от клипа се виждаше че имаше полицайка която да му държи единия крак, а друг полицай другия крак за да не бунтува докато е на земята, а оня скаааапаняк Калин Стоянов тогава каза че е нямало полицейско насилие над човека. Заради тези думи трябваше да си подаде оставката скааапаняка.
34
5
 
14
 
! Отговори
кака ставрийка преди 1 месец
айде че иванчева и биби я чакат ,,,,, загорели са за нещо младо
33
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ЗА ОНЯ ХУБОСТНИК КОЙТО УБИ СПОРТИСТА НА НОВА ГОДИНА В СТАРА ЗАГОРА КОГА ЩЕ Е ДЕЛОТО!? ИЛИ ГО НАЗНАЧИХТЕ ЗА ЗАМЕСТНИК КМЕТ НА МЪГЛИЖ. ПИТАМ. ХОРАТА ИСКАТ ДА ЗНАЯТ.
32
0
 
17
 
! Отговори
Опасявам се преди 1 месец
Тази твърде клонеста история ще НИ я сервират по клончета, като започнат (обвинителски, съдебно и наказателно) от най-малкото и тънкото клонче.Кога (и ДАЛИ) ще дойде ред на дебелите клони, хеле пък на дънера ... Бог знае ...
31
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 28 Да, само ти го виждаш редовно, а другиите не го виждат затова не подават сигнали? Смеееешник!
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крайно време беше
29
1
 
16
 
! Отговори
Докато преди 1 месец
на избори голямата част от българите не гласуват - така ще бъде. Да се съ,дим на себе си!
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 28 А бе смеееешник, прокурорския син от Перник януари тази година кого преби в затвора бе? Не беше ли пребил Кристиан Николов- убиеца на Милен? Кажи веее, фантазьор???
27
2
 
12
 
! Отговори
до 26 преди 1 месец
Не е в затвора а е дома си в Младост-1. Виждам го редовно. Ама вас ви лъжат, че е в затвора.
26
0
 
6
 
! Отговори
няма украинска преди 1 месец
връзка иначе всички там бягат , а колко са глупави тая и семерджиев . хахаха бяга от престъпление надрусан с една маратонка и привиква тая да му крепи стълба , а ще отива директно в затвора . хахаха а освен да мие коли друго . какво има там охрана полицайка, наркотици . полицейска лампа за кола . хахахаха а оръжия , незаконни
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 7 Убиецът на Милен Цветков отдавна е в затвора. Лепнаха му 9 години само.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А с нотариуса и трактора до къде стигнаха делата всичко заметено почистено и дезинфекцирано от мвр лично.
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще я изперат и оправдаят. Също като шефът й в Зайчарника. Все пак сме в България.
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 15 Ми тоя скааапаняк е бил яко друсан и не е можел да разсъждава трезво. То и затова го е осенила "великата" идея да се покатери по стълба до жилището си наркомана му с наркоман.
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чак сега? А убиеца само 20 години за 2 човешки живота? Трябва мешерето от роднините!
20
0
 
15
 
! Отговори
Защо не ходите на преди 1 месец
избори? Само мрънкате? Видяхте как се прави от Унгария, Франция, Германия! Какво повече искате? Силно участие в изборите е решението, а не ходене за гъби! Трудно се манипулират много данни!
19
1
 
9
 
! Отговори
Потресаващо преди 1 месец
Правосъдие!Пра- пра баба ми, когато е родила майка ми на нивата, неволно, от родилни болки е настъпила е една тиква. Тя е придобила формата на крива човешка глава, необръсната и с една гънка в мозъка! Кой е той?
18
0
 
16
 
! Отговори
Камалът Харис преди 1 месец
Тъз що съ крий под тоз юрган? Нъл беши инстаграм звезда?
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А русата с опашката? Кога? Тя е садист и е опасна за околните.
16
2
 
15
 
! Отговори
Потен преди 1 месец
Истината днес е само тази, родната милиция ни гази! Че после носи и стълба на сводници, пласьори и убийци! Шефката, Шефката да ходи в сливенския да става кеHефката на Айшето!