Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приема всяка присъда от съда!

По думите му няма много спомени за случилото се
Обновена: 19 окт 2018 15:00 | 19 окт 2018 11:03,
171

Снимка: БТА

 

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.

Още по темата

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
19
 
! Отговори
Ммм преди 5 години
Този е набеден, и точка. А относно за българите в България.. Да има ядене и пиене по цял ден, и всичко е точно. Корупция до дупка, манипулация до дупка, изкуственост до дупка, простотия до дупка и накрая срам за самите нас. Иначе народа много умен. За всякакви теми сме първи по разбиране и разузнаване, в това сме най-силни, но само на писане. Фактите говорят.
31
4
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Ало расистите по-спокойно. Веднага бил турчин.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти сега и министър Ивайло Московски ще изкараш турчин , аре бягай да търсиш в гугъл за Дасикане Рома , приятно информиране
29
2
 
10
 
! Отговори
Смех преди 5 години
Пасете ли овчици , пасете сипват ви босовете и 1та власт
28
7
 
10
 
! Отговори
Циник преди 5 години
На вдлъбнатите конспиратори , които "търсят под вола теле"...и се опитват да политизират ПОРЕДНАТА РОМСКА ГАВРА - ще кажа :- Заради такива лум..п..ени - ромите ще продължат да правят - каквото си поискат!Герб...мерб.... ромите ви се качиха на празните кратyни!Айде юруш на минусите!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българизиран-турцизиран ром , иска да е едновремено и българин и турчин , както му изнася , знаем им Номерата от Византия до днес , като върнем 10 века назад и сметките излизат , тря се чете .....хаха
26
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телефона на жертвата беше първо в северин, сега го намерили две седмици след убийството на мястото на престъплението !?!?!!Буахахахахаха, за деца от детската градина ни взехте
25
4
 
20
 
! Отговори
Пура преди 5 години
Имаше един депутат от ГЕРБ ,викаха му Емо Фаса. Той разправяше по медиите, че към МВР има група за мокри поръчки.Какво стана с този човек?
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той тоест Ромът не е нито българин нито турчин , той самия се прави на такъв те всички Роми в цяла България , Държавата си затваря очите за да няма ромски Бунтове
23
4
 
6
 
! Отговори
Циник до 26 преди 5 години
"Чай са малко - значи не си спомня много ама "Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало" !!!"---------Северин Надеждов , не си "спомня" ... защото така са го посъветвали да каже - приятелите му от ЦХК ... сигурно си е мислел, че предсмъртните гърчове на жертвата - са коитус ( оргазъм от удоволствие )Така приказката "raвра с труп" става истина!
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокатите са го подковали как да си изпроси минимална присъда. След 10-15 години обществото бегло ще се сеща за този случай, само близките и семейството на Виктория ще носят черната прокоба, а този ще си замине като "свободен гражданин" някъде в Германия, където никой няма да го асоциира с миналото му.
21
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До до 28ПРИЗНА СИ , ЧЕ Я Е УДАРИЛ ОБЯВЕНО ОТ ПРОКУРАТУРАТА В ГЕРМАНИЯ ЗАЯВИЛ ГО Е ПРЕД ТЕХНИЯ СЪД!
20
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето явно много се страхува. Наплашили са го, дали до толкова че да признава нещо което не е направил тепърва ще видим.
19
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 5 години
До ЕдинТи не "висиш" в интернет,нали,ама как "видя",че другите са там и не работят?!?!?!
18
8
 
14
 
! Отговори
до 28 преди 5 години
Нищо не си е признал в Германия, престанете да лансирате лъжи.Плащат ли ви за това ?
17
4
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАК СЛЕД 10 ГОДИНИ ТОЗИ Е НА СВОБОДА!!!АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ РАЗБИРАМ КАК ЧОВЕК КОЙТО ИМА МАЙКА В ГЕРМАНИЯ И МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ И РАБОТИ ТАМ Е ИЗВЪРШИЛ ТОВА ДЕЯНИЕ! ЯВНО ТЕЗИ НЕ СА ЧОВЕЦИ А НЯКАКВО НИВО ***!СЕВЕРИН СИ ПРИЗНА В ГЕРМАНИЯ И С ТОВА ЗА МЕН ТОЗИ СЛУЧАЙ ПРИКЛЮЧИ!СЕГА ЩЕ СКЛЮЧАТ СДЕЛКА ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО ИЛИ ПРИЧИНЯВАНЕ НА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ИЛИ ДОРИ ИЗНАСИЛВАНЕ И ТОВА СЛЕД 10 ГОДИНИ Е НА СВОБОДА !!
16
1
 
14
 
! Отговори
tonygl преди 5 години
Чай са малко - значи не си спомня много ама "Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало" !!!
15
8
 
9
 
! Отговори
Господа конспиратори преди 5 години
Явно вие никога не сте комуникирали, доближавали или изобщо виждали *** от това Северинско потекло, за да развивате някакви теории. Ще му платят, ще го заплашат, че той ще стои като дългогодишно обучаван агент 007, - ни вопъл ни стон. После ще мълчи дълги години в затвора и после ще излезе ще си харчи парите. Дрога, алкохол, примитивен, болен мозък, колко му е да клопне нещастната жена с боздугана и я завлече в пещерата. Толкова по тая тема.
14
8
 
17
 
! Отговори
Един преди 5 години
Имам чувството, че Българина по цял ден не работи, а виси в интернет , дава "компетентни" мнения по всякакви въпроси и си умира да плюе по някой! За тази си дейност иска да получава висока заплата, а че по цял ден не върши нищо, майната му!А и да не забравя, след малко предстои обедна почивка, да не я пропуснете докато пишете умотворения!
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато ти откраднат или си загубиш телефона,какво правиш,????звъниш,за да го откриеш нали?????имал е време и да го изключи ли ,може би бягайки??????