Баретата под домашен арест. Делото ще тръгва наново

Причината: влошеното му здравословно състояние
Обновена: 9 ное 2010 17:08 | 5 ное 2010 16:22,
147
Баретата под домашен арест. Делото ще тръгва наново
Снимка: Булфото

Златомир Иванов – Баретата, е освободен от ареста с решение на Апелативния съд, който потвърди мярката "домашен арест" на Софийския градски съд, съобщи БТА.

Причината: здравословното състояние на Баретата, който претърпя няколко операции, при последната от които бе отстранена простатата му.

Последната медицинска експертиза, която съдът прие, препоръчваше Иванов да се лекува в домашни условия, тъй като състоянието му не се подобрява.

Още по темата

Делото срещу него и още няколко обвиняеми започва отначало през следващата седмица след ареста на един от досегашните съдебни заседатели – Петър Георгиев.

Той бе задържан при спецакция “Педофилите” за участието му в група, разпространявала материали с порнографско съдържание в интернет.

Още при задържането на Георгиев адвокатите на Баретата обявиха, че ще поискат съдебният заседател да бъде изваден от състава по делото, а самият процес да започне отначало.

Златомир Иванов – Баретата, и още 21 души са подсъдими по делото за организирана престъпна група, разпространявала наркотици на територията на страната.

В ареста по преценка на съда остават петима от групата на Иванов. Това са Филип Христов, Ивайло Борисов, Георги Йорданов, Росен Иванов и Петър Йорданов.

Според магистратите техните молби за промяна на наложените им мерки за неотклонение са неоснователни, тъй като те са обвинени за повече от едно престъпление, за което се водят и отделни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още по темата: Петър Георгиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
7
 
! Отговори
za 118 преди 13 години
Traktora na svoboda................abe sbira se drujina, da vidim
114
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Позорен съд! Позор!! Всеки софиянец знае с какво се занимава тоз ***
113
1
 
4
 
! Отговори
FR преди 13 години
ZLATOKO BE TI NEMA LI DA SE VKLU4I6 V POLITIKATA EGO,TVOITE AVERI BRATIA GALEVI SA GOTOVI ,TRAKTORA SA6TO MOM4E NESE IZLAGAI IZOSTAVA6 ,YA GOCE YA SERGO ILI DOGAN PAK MOJE I YANE DA TE PODKREPIAT ILI CARIAT ,DAVA MOM4E DERZAI NIE SME SAS TEB
112
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Галеви-невинни.баретата свободен завинаги.доган честен милионер.....абе райско кътче сме
111
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 13 години
дръж се София,татко се върна:))))))))))))))))
110
0
 
13
 
! Отговори
съдия преди 13 години
Борим се за празни арести и пълни джобове.
109
1
 
19
 
! Отговори
Недоволен преди 13 години
Голям смях.Баретата болен ,а доктора с абортите от Пловдив , стареца, опасен и в ареста.Абе ,смешници магистратски безимотни, да не са ви събрали от околовръстното на пожар да отсъждате, че са свършили свестните хора в държавата?Направо да се чудиш кой е в ролята на ***.А кои ли са сводниците тогава ?
108
2
 
8
 
! Отговори
Премиер на ГъЗъ преди 13 години
Сбъркана държава сме, щом непркъснато си търсим Бащица да ни спасява!!!!!!
107
0
 
10
 
! Отговори
bashtata преди 13 години
А бре какво се жалвате за братята?Горе-долу всеки град си е някакъв феод.Аз мога да ви кажа за Варна .... той е собственост на *** и К. Йорданов.BY the way се говори ,че Дънката се е откупил с 1 млн(евро) а кмета с 2-а.NOENT.
106
3
 
10
 
! Отговори
Президент на РъБъ преди 13 години
Давайте минуси червени тикви :)Ама ми е чудно - не знаех, че като си седиш в къщи и ще се излекуваш :) Това по повод всички пуснати престъпници под "домашен арест" :)
105
2
 
8
 
! Отговори
ггг преди 13 години
ей това се казва правосъдие наложената от комунистите нежната революция създаде най прекрасното общество престъпниците живеят щастливо на свобода народа в *** гето т е България
104
1
 
29
 
! Отговори
Президент на РъБъ преди 13 години
Всъщност сме сбъркана държава... Грижат се за престъпниците, охрана на Доган за 2 милиона, социални и всякакви инжекции за ***, заплати на депутати, които нищо не правят...Само за мен никой не мисли... Дори не ми плащат като хората това което си изработвам, камо ли да ми дават нещо отгоре...*** държава... Ама и аз съм *** щот си трая... И вие също :)
103
2
 
17
 
! Отговори
РАЗБРА ЛИ НАРОДЕ...? преди 13 години
ДА ЧАКАШ СЪД ДА ТЕ ЗАЩИТИ ....Е ,КАТО ОТ УМРЕЛ-ПИСМО!КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ ,БРАТЯ!"ГОСПОД СЪЗДАДЕ СВЕТА---"КОЛТ" ,ГО ПОДРЕДИ!"ТОВА Е ИСТИНАТА...ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ!
102
2
 
6
 
! Отговори
Президент на РъБъ преди 13 години
Абе аз не съм запознат много с нашия закон, ама понеже съм гледал много филми от прогнилата Америка - та там нямаше ли резервни заседатели, които сменят редовните при едй такива издънки ?А тука цялото дело наново ??? Аз ли не съм в ред, закона ли е писан от *** за ***, съдията ли се е изпедерастил или от екипа на Bugün.tr пак пишат едно към гьотере ? :))
101
5
 
5
 
! Отговори
Курти преди 13 години
МИ КАТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩО ДА ГО ХРАНЯТ САМО В АРЕСТА,то само с консултации не става ,а цецо
100
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kakto e trygnalo..wsi`ki obwineni kato prastypnica sega sa neweinni...brawus na sydebnata ni sistema.....
99
2
 
24
 
! Отговори
ЗЛОБЕН преди 13 години
АКО БЕШЕ СЪДЕНВ САЩ ,ЗА ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , НЯМАШЕ ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ , ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА МУ БИЯТ ПРЕСПИВАТЕЛНА ИНЖЕКЦИЯ И НЯМАШЕ НИКОГА ДА СЕ СЪБУДИ!!!!
98
1
 
9
 
! Отговори
български ИДИОТ! преди 13 години
Бойко Борисов щял да бори политическата корупция с Борис Велчев..... Ха-ха-ха-ха ! Та нали руският възпитаник Борис Велчев и внук на Члена на Политбюро на ЦК на БКП Борис Велчев, е доверен човек на Георги Първанов ? И той ще тръгне да обвинява своите другари от БСП ? Както самият той се изрази, "ако имало достатъчно убедителни доказателства". Значи, чисто и просто няма да достигат достатъчно убедителни доказателства !
97
1
 
4
 
! Отговори
врачка-познавачка преди 13 години
После ще се окаже , че престъпната група е била от 22,а не от 21 души и пак всичко ще започне отначало, после може и слънцето да загасне , но делата в България няма да приключат.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И МОЕТО СЪСТОЯНИЕ НЕ СЕ ПОДОБРЯВА, КАТО ГЛЕДАМ ТИЯ НОВИНИ ОТ ВЧЕРА! ЧАК СЕ БЯХ ЗАГРИЖИЛ ЗА ТОЯ ЧОВЕК, АМА ИМА КОЙ ДА ГО ОБГРИЖВА.