Прибраха пиян и надрусан, помлял 4 коли под Царевец

В колата е открит и амфетамин
Обновена: 28 май 2024 09:38 | 28 май 2024 09:37, Стела Стоянова
17
Прибраха пиян и надрусан, помлял 4 коли под Царевец
Снимка БГНЕС, архив

Млад шофьор помля 4 коли под Царевец във Велико Търново след гонка с полицаи. Мъжът се оказал пиян и дрогиран, а в колата му е открит амфетамин.

Екшънът се разиграл между 2 и 3 часа след полунощ, когато патрул забелязал съмнително движещ се автомобил. Опитали да го спрат, но шофьорът не се подчинил и започнала среднощн  гонка. В старата част на града  в опита да бъде спрян се включил и втори полицейски екип, използвани били и шипове.

След като гумите били напукани, колата на беглеца станала неуправляема и той се забил в контейнер на смет и още три паркирани коли. Причинени са сериозни материални щети, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: арестгонкапиян шофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 4 месеца
Поне да беше убил един-двама. Това е малко като да ядеш постна пица. Блъснал един варел и две-три коли, нищо работа. Ако няма почернени семейства, няма повече да има новини по случая. А като има новини журналята пълнят гушата и народът е доволен, че има сеир.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 13 Бе недей да извърташ нещата! Контролният орган има право да те спре за проверка, ако трябва и няколко пъти един след друг. И съгласно закона за МВР всеки трябва да изпълни разпорежданията. Като си мислиш, че са ти нарушени правата - търси си ги в съда! А който е изряден и спазва законите на РБ няма нищо против да го проверят!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
,"Съмнително движещ се автомобил" ако някой дефинира това ще го поздравя. Всеки знае, че след 22:00 всичко се спира наред, нарушил не нарушил проверка. Тоест ти си виновен до доказване на противното. Което пък идва да каже, че ако тоя никой не го беше спрял нямаше да има гонка и потрошени коли.
11
1
 
2
 
! Отговори
В преди 4 месеца
САЩ и РФ ако след подаден сигнал водача не спре, следва стрелба по колата. Пък където улучат и не носят отговорност. Само че докато в САЩ се стреля с късо оръжие, в РФ ДПС (Дорожно Патрульная Служба) работи с АК на поражение!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По американските закони, този щеше да лежи ефективно няколко години и да плаща
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Млад шофьор с луксозен автомобил ... може би, ако НАП си върши по-добре работата, ще има по-малко работа за КАТ.
8
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
В много страни шиповете са още забранени защото правят много поразии в населени места щото при гонки с 200 км час и всичко става на салата
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Само да спомена - дрегера от снимката е Alcotest 7510!!! Продава се свободно между 5 и 6хил.лева. KAT ги платиха по 12750лв. бройката!!!! Къде отиде разликата си отговорете сами!!
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пак ли е от пп -дб
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
При бой ще му нарушат правата. Нарушаването на такива права значи и да ограничим шимейловете, небинарните и педофилите. Те също имат права, както и тези дето са се опъвали на площада в Монтана посред бял ден. Подобни неща няма да се харесат от НПО и атлантическите ни партньори
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Българинът така и не се научи, че ще спести 10лв от такси и ще даде след това 10-20 000лв, ако няма убити. Ако има, 100-200.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На завалията ще му качат книжката на тpyпчета поне за две години, ще му лепнат и едни 6месеца условна с 3години пробация, ще плаща за потрошените коли, ама пари се изкарват, но кокали НЕ!!! Дано си вземе поука и да благодари на Бог, че не уббил някой невинен. А за нас ще обобщя - като си пил или шмърkaл Таксито винаги излиза по-евтино! Хора не играйте на руска рулетка със Съдбата, щото рано или късно ще загубите!!!
2
10
 
5
 
! Отговори
Човека преди 4 месеца
Амфета неутрализира ефекта на алкохола - освободете човека.Малко ПТП е станало, на всеки може да се случи.
1
0
 
25
 
! Отговори
пожелание преди 4 месеца
Боят над такива да стане задължителен със закон !