17 шумни коли са спрени от движение за три дни

Нова програма
24 окт 2023 12:57, Росен Стойчев
41
17 шумни коли са спрени от движение за три дни
Снимка: БГНЕС

17 шумни коли са спрени от движение само за три дни в София, а на водачите им е наложена глоба. При акцията са проверени над 2000 автомобила.

Още по темата


„Акцента на специализираната полицейска акция през почивните дни беше насочена срещу водачи, които сядат зад волана на технически неизправно МПС. Това важи както за колите, така и за мотоциклетите. При тези превозни средства е специфична промяна на ауспуховите тръби, които създават по-голям шум от необходимото за населено място”. Това заяви в ефира на Нова началникът на КАТ- София главен инспектор Николай Крушарски.

Нарушителите са санкционирани с по 200 лева. „

Това е административно нарушение с фиксирана санкция. Автомобилите се спират от движение и след отстраняване на неизправността и преглед в КАТ – се пуска отново в движение”, посочи Крушарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: акцияколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
еее голям кеф беше да се пърди на 2ра с 15км/ч
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някога имаше контролни пунктове на КАТ с изградени канали на всички главни пътни артерии..
35
3
 
5
 
! Отговори
Димчо преди 6 месеца
А бричките дето опушват кога?
34
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 6 месеца
- Пък уж не ставали чудеса, а-а! А-а...
33
0
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 месеца
ЗАЩО САМО КОЛИТЕ ,А МОТОРИТЕ КОИТО ВДИГАТ ШУМ ДО НЕБЕСАТА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО И ТО НАРОЧНО ЗА ТЯХ НИТО ДУМА
32
1
 
10
 
! Отговори
aaa преди 6 месеца
Половината пистови мотори няма да го минат този тест.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
аууу колко са ефективни 17 на 2000... по-малко от 1% А я да видим тия актчета дето са ги напраскали на 17 човека дали случаЕно ще минат съда? Едва ли, даже и обезщетения ще плащаме сигурно ако са достатъчно грамотни.
30
0
 
10
 
! Отговори
най-после преди 6 месеца
време беше!!!
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Понеже живея *** централно място, блока ни е в центъра, то да те е страх да си отвориш прозореца нощем да се проветри, от бучене и навиване на гуми, плаша се! Дори и на затворен прозорец! Легнал съм да си почивам и изведнъж пишлегааар ми надува гуми и бучи! Как човек да се отпусне и почива! Съд за такива!
28
0
 
19
 
! Отговори
аС преди 6 месеца
A среднощните мотоциклети, кога ?
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А защо само по време на акция...........или всяко чудо за три дни.
26
1
 
5
 
! Отговори
Нафталин Иванов преди 6 месеца
Пълен смях, пак отчитаме дейност, а тези който пушат на умиралка черно и бяло
25
0
 
6
 
! Отговори
То хубаво преди 6 месеца
обаче колко са спрели с тези пушилници? Кълба от дим и никой нищо не казва нито ги санкционира - при тях е по-вероятно да са технически неизправни
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Айде поуспокойте се. Хитър програмист съм- карам комби с над 700 коня. Сещате се на коя немска марка. RS6 с 2 детски столчета. На 2 години кола. Реве като звяр. Ама фабрично е направена така и не го изрязвам из квартала да дразня хората. Глобяват ви с разните там талиги Е60ки, Е46ци, дето нямат душа, ама ги карате с прави тръби да оревават света... Има разлика от звук до звук...
23
0
 
13
 
! Отговори
Съвременният младеж преди 6 месеца
Купува си Мерцедес по възможност с 100000 конски сили, нищо че едва свързва двата края , тупне гаджето на първата седалка, тури слънчевите очила, татуира се като блоков лист, навие гуми през центъра, газ до дупка и яла маааА вижтеее, бабаит съм
22
14
 
4
 
! Отговори
Телк-а преди 6 месеца
Мечта ми е. Спират ме, автомобила ми бил шумен, спират го от движение. Чудесно. Като трудно-подвижен ходя и до магазин, аптека, лекар с автомобил. Налага се с таксита. Касови бележки ще набавям всеки ден - за по около 50 лева дневно. Ама аз въпреки, че съм инавлид имам и социален живот - приятели, събития, посещения, почивки. Да ги направим 100 лева дневно. Касови бележки ще има. И отиваме в съда. И там става весело. Бе ще търся 3000 лева обещетение за месец, 2000 да ми дадат ми е добре.
21
0
 
13
 
! Отговори
До Кера преди 6 месеца
Май си прав. Това май е универсален проблем за Търново и в цялата страна е най-изразен при нас, не знам защо... След 8 се напълва с кел.еши на БМВ-та и Алфа Ромеота без гърнета, които тероризират града и булевард България до 1-2 през нощта...
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 16 Човека иска да каже че една кола или мотоциклет може да се форсира и така да издава повече шум от колкото ако се движи нормално. Това може да се прави с двигателя дори при спряло превозно средство.
19
3
 
2
 
! Отговори
Спокоен преди 6 месеца
В градска среда, при сравнително спокоен трафик, не съществува възможност да се измери коректно шум от дадено МПС. Просто ще падне в съда.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Пичове ако много ви тормозят такива бръмчалки и полицията не прави нищо тогава взимате нещата в свои ръце. Гумите и стъклата са особено податливи.