Пиян удари полицай и рита патрулката

Мъжът е задържан след скандал с комщии
19 сеп 2023 16:03, Стела Стоянова
21
Пиян удари полицай и рита патрулката
Снимка БГНЕС, архив

Пиян пазарджиклия оказал яростна съпротива при задържане, ударил полицейски служител и нанесъл щети по полицейски автомобил. Срещу него са образувани бързи производства.Това съобщи говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов.

Малко преди 23.00 часа снощи в Районното управление на полицията в областния град се получил сигнал за междусъседски скандал. Към адреса незабавно бил насочен дежурен полицейски автопатрул. Униформените пристигнали в жилищния блок и започнали да изясняват ситуацията, когато към тях се приближил единият от скандалджиите. 34-годишният пазарджиклия под въздействие на поетия алкохол започнал да отправя към органите на реда обиди, закани, псувни и направил опит да се скара отново със съседа си.

Докато полицаите го отстранят от междуетажната площадка, той нанесъл удар с ръка в лицето на единия от служителите, в резултат на което бил задържан. Докато го отвеждали с белезници, почерпеният мъж ударил с крак по бронята на патрулния автомобил, а след като бил поставен на задната седалка започнал да рита по прозореца и вратата, като я повредил, пише "24 часа".

В крайна сметка се озовал в ареста на РУ-Пазарджик, където е задържан за срок от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
СС преди 7 месеца
Браво! Два шамара на куката и знаеш ли, как мигат на парцали. После не знаят, какво да правят, само заекват. Ако не вярвате, елате в Поморие
10
1
 
0
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 7 месеца
През соца аварията в Чернобил не отразиха медиите а такива инциденти никога не са писани по вестниците и за това заблудените си мислят че не е имало...
9
3
 
1
 
! Отговори
ееееееее преди 7 месеца
Това са дребни работи.За едно пиянско сбиване ли си искате соца.Комунисти такива.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За да скача на униформените сигурно има влиятелен вуйчо!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
легалната отрова не прощава
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Ето до къдеСтига с тая Америка,тази *** от там дойде и там се молят на престъпника по 100 пъти.Истината е страха,този респект който имахме по соца като видиш милиционера и замръзваш.Представете си какво възпитание имахме и какъв респект и уважение към милиционер,лекар,учител и възрастен човек.Ето до къде я докарахме с нашата демокрация и свободия.Не се ли върне оня режим на соца ние няма да се оправим а ставаме пропадляци като в Америка
5
2
 
10
 
! Отговори
Ето до къде преди 7 месеца
може да стигне беззаконието което "построиха" престъпниците във властта ! Кога в САЩ или в държава от ЕС /изключвам БЪЛГАРИЯ защото ние сме пещера ненужна на Европа/ ще се допусне полицай да получи удар ! Навсякъде престъпните индивиди ги арестуват с насочено оръжие готово да стреля, защото полицаят е респектираща и уважавана личност която пази здравето и живота на хората от такива индивиди като това пияно животно ! Трябват ни полицаи, а не хора които се молят на престъпникът да се предаде !
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някои синове на Бхарат все още не са проумели, че ако не слушат, могат да се окажат бегълци, на които полицай им е викнал да стоят на едно място, но те са хукнали да бягат и са им се случили случки. Затова по-често трябва да стават неща като снощната пукотевица, та ха дано Господ да вразуми неразумните и България да миряса.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
винаги има защо :)))
2
1
 
12
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 7 месеца
До Анонимен: Или и двете. А, иначе, тия (не тея) тумбаци това заслужават. Я да ритне или удари американски полицай, де!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Що не са го застреляли?