Въпреки бедстието: Туристи на Черноморието ще има до десети октомври

Сега е моментът да се работи в посока туристическият ни сезон за 2024 г. да бъде обезпечен
7 сеп 2023 18:00, Росен Стойчев
50
Въпреки бедстието: Туристи на Черноморието ще има до десети октомври
Снимка: БГНЕС

Туристическият сезон ще продължи още в другите части на Черноморието, макар че времето не е добро. Туристи ще има до 8-10 октомври, прогнозира в студиото на БНТ председателят на Института за анализи и оценки в туризма проф. Румен Драганов.

Още по темата


Той обяви, че като цяло сезонът е протекъл доста трудно.

"Към края на месец юли се движим с 9% минус в сравнение с 2019 г. Независимо от всичко показахме един стабилен туристически сектор", каза Драганов.

Предупреди, че сега е моментът да се работи в посока туристическият ни сезон за 2024 г. да бъде обезпечен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: туристиРумен Драганов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Румен Драганов варди облаците над Руските Хотелиери по Черното Море и Сараите на Доган да не бъдат заляти от дъждове, понеже няма кой да им плаща разходите на климатичните промени!
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не знаех, че имаме такива мъдри професори като Румен Драганов. Той е направо Гений - Управляващ Климатичните промени! Не знаех, че има министерство за управление на Облаците? Трябва в училищата да се въведе предмет за обучаване на децата "Как да управляват движението на облаците срещу Слънцето" понеже след глобалното затопляне - в бъдеще ще дойде глобално застудяване и трябва да се научат да премахват облаците.
37
5
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 39 преди 8 месеца
Колко пък да е частен като хотелиерите и ресторантьорите плащат данък сгради, такса смет, ДДС, туристически данък, корпоративен данък, осигуровки, задължителни застраховки и на 50+ фирми подизпълнители. Много сте прости бачкаторите, ей! И завистливи! Р. Ралин: "Срещнали се на полянка прабългаринът и славянка, тури-вади, вади-тури, народили чук-ундури! Хем евливи, хем крадливи, но най-вече завистливи!".
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя образ от кой свинарник го изкарахте?
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Поне 100 млн. Е да се предвидят за реклама за следващия сезон ---- Може, само,че да си ги предвидят собствениците на хотелите и кръчмарите. Не може винаги те като се оакат и айде държавата им длъжна..нали частен бизнес ве шугльовци?
34
1
 
7
 
! Отговори
Леле Мале преди 8 месеца
Големи експерти. По прогнозите ще ги познаете и по това, че са на трапезата. Най са забавни тези от туризма. Сигурно са завършили специалност Туризъм?
33
0
 
9
 
! Отговори
ъъъ преди 8 месеца
Ако влезнем в Шенген и направят магистрала Струма общо взето Game Over , както се казва. Иначе е добра идея ако ще стартират подготовка за 2024 година първа точка да е заравяне поне на 3 метра дълбочина тръбите с л**ната дето влизат в морето , за да да не се стресират много туристите като ги видят...
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нахален човек!
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Въпреки бедстието: Туристи на Черноморието ще има до десети октомври, до когато ще продължава изтеглянето. Очакванията за нови валежи може да удължат контраизтеглянето с плщ 3-плюс8 месеца, според зависимостта
30
1
 
14
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 8 месеца
Какъв Октомври го гони тоя бе?!?!?!В края на Август бях на Поморие и в платените зони под чадърите нямаше кьорав човек тоя за Октомври ми говори.....аахахахааа....
29
4
 
2
 
! Отговори
Ск преди 8 месеца
Поне 100 млн. Е да се предвидят за реклама за следващия сезон. Че от тия врякащите взе да ми писва. Министерството да направи скъпа и добра реклама и ще е пълно с правилните летовници.
28
1
 
13
 
! Отговори
Нека да е лято преди 8 месеца
поне до Коледа
27
0
 
18
 
! Отговори
Aдекватен преди 8 месеца
проф. Румен Драганов има неизменната физиономия на ДС кадър от преди 10-ти Ноември.Където и да се появи този,лъже като партиен секретар на комсимолско събрание.Абе професоре??? Ти кат си толко отворенгяс,що не вземеш да публикуваш имената на собствениците на хотелите в България??? Нали си много оворен? А?? От комуниста по долно същество няма.Държавата ще си затрие,но от власт няма да падне без кръв.Долна семка е това.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Точно така Драганов голем си.Евалла , че си и вярваш.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А тръбичките за фекална,пардон "дъждовна" вода ще ги премахнете ли?
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само почитателите на кафявоморието да не се правят на изненадани, че отходните тръби се изливат във водата. За това се знае и говори от години! Сигурно ше бъдат изненадани като им кажат и че им дават да ядат там и най-големите б-ци които могат да се намерят на пазара? Не случайно има хора дето не са стъпвали на кафявоморието от повече от 10 години.
23
1
 
3
 
! Отговори
Кусашлиотноватастока преди 8 месеца
27 Какви са тия магарешки кебапчета?
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-правилно е не туристи а мазохисти! Незнам колко трябва да си откачен да идеш на кафявоморието при положение, че има дооста по-добри места
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Калните бани са полезни, също и подлагането на естествен подбор е добре за подобряването на генетичния материял на България.
20
2
 
14
 
! Отговори
Фекалният фест преди 8 месеца
На фекаломорието просто българите си съсипаха ворото от маро умие и от корупция а гърците си го пазят и затова там ще ходим всички.Нестава тона да ти е голям приход към бюджета от туризъм и такава мутрокомунистическа свинщина да е всичко.