Учител от Добрич и охранител в гимназия в Тервел с коронавирус

Двама ученици в област Добрич са под карантина като контактни лица
17 сеп 2020 15:45, Елка Василева
7
Учител от Добрич и охранител в гимназия в Тервел с коронавирус
Снимка: архив, БГНЕС

Учител от средно училище в Добрич и охрана от професионална гимназия в Тервел са с положителен тест за COVID-19.

Двама ученици в област Добрич са поставени под карантина като контактни лица.

От Регионалното управление по образованието информират, че са намерени заместници на заразените служители, няма промяна в учебния процес.

Още по темата

Учителят в Средното училище „Димитър Талев“ в Добрич, дал положителна проба за коронавирусна инфекция, не е бил в контакт с ученици, заяви за БНР директорът на учебното заведение Весела Панчева.

Двама ученици от Балчик и Добрич са поставени като контактни лица под карантина, информира началникът на Регионалното управление по образование Жоро Тошков.

Той допълни, че всяка сутрин до 9.30 часа в управлението се получава пълна справка за заразените и карантинираните лица в сферата на образованието в областта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мед. сестри, които всеки ден мерят температурата на учениците на входа, без да се контролира спазването на дистанция и от деж. учители, пазачи, те как са?!
4
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Положението хич не изглежда добре в Испания, Франция, Израел, Англия. След започване на учебната година случаите се вдигат рязко. Ако и тук се случи същото, най-вероятно ще се връщат мерките. Това не е краят на ковид, това дори не е началото на края. Това е краят на началото.
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е добре. Ще им мине. Това каква новина е? Да не са дошли извънземни от Марс..
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много искахте да отваряте училищата. На ви сега... поне до пролетта трябва да са на домашно обучение, защото между обикновения грип и този много малка разлика се прави и всеки, който се сополиви и кашля си мисли, че е настинка и така ще си ходи на училище.
1
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам, защо се пише новина за всеки учители и ученик с положителна проба за коронавирус.Явно идеята е отново да се опитат да манипулират народа, че настъпва армагедон.