Медведев прекърши Хуркач и е на полуфинал в Австралия

Чака победителя от Зверев - Алкарас
24 яну 2024 11:54, Петър Бойчев
7
Медведев прекърши Хуркач и е на полуфинал в Австралия
Снимка: БГНЕС

Руснакът Даниил Медведев стигна до труден успех над Хуберт Хуркач от Полша със 7:6(7), 2:6, 6:3, 5:7, 6:4 и се класира за полуфиналите на турнира от Големия шлем - Australian Open. Срещата продължи 3 часа и 59 минути.

Световният номер 1 записа 10 аса по време на мача, направи 10 двойни грешки и реализира 4 от 9 точки за пробив. Хуркач наниза 16 аса, допусна 5 двойни грешки и стигна до 5 от 15 реализирани точки за пробив.

Медведев достигна полуфинал на Откритото първенство на Австралия за трети път в кариерата си. Негов съперник ще бъде победителят от мача Александър Зверев (Германия) - Карлос Алкарас (Испания).

Всичко за Australian Open четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Boko преди 3 месеца
Е, дочака го, насреща му е друг "руснак" -Зверев! Е, ще е много зрелищно!!!!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При жените е пълно с изненади и ранно отпадане на тенисистки от върха на ранглистата. Задава се ново поколение много силни тенисистки, главно рускини и чехкини.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При мъжете изненадите бяха до третия кръг. После тенисистите по-напред в класирането продължиха към четвъртфиналите, а сега и към полуфиналите. Алкараз може да загуби от Зверев, който е пети в ранглистата, и да наруши леко това правило. Засега Зверев води с 2:0 сета.
4
0
 
4
 
! Отговори
Джокер преди 3 месеца
Очертава се отново финал: Медведев - Джокович
3
8
 
3
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 месеца
Брутално гнуссен тип! Много рядко ме отвращава така човек, без дори да го познавам.. Пожелавам му НЕуспех срещу който и да е на полуфинала! Дори тик-токърът АлкаТраз е приказка през тоя неугледен селяннин, който ВИНАГИ стои само на задна линия...
2
11
 
4
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 3 месеца
Този да не е син на алкохолика Медведев?
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ура другари копейки, наший Медвед е на 1/2 финал! Гордоста за Расиа и за нас - копейките, които и без това нямаме много радости в живота... Е, вярно че Медведа от години живее във Франция, и не дава и пукната пара за нашето СВО, ама все пак е някакъв повод за малко русофилска гордост...