След куп спорни ситуации в Разград: Лудогорец и ЦСКА завършиха 2:2

Двата отбора направиха един от най-интересните мачове от началото на сезона
20 май 2023 22:26, Анисия Иванова
67
След куп спорни ситуации в Разград: Лудогорец и ЦСКА завършиха 2:2
Снимка: БГНЕС

Лудогорец и ЦСКА завършиха 2:2 в един от най-интересните мачове от началото на сезона.

Домакините поведоха в резултата в 18-та минута с гол на Кирил Десподов, но две по-късно Тобиас Хайнц изравни с невероятно изпълнение. До почивката “червените” направиха пълен обрат след попадение на Маурисио Гарсес (42), а в 48-та минута Игор Тиаго донесе равенството на “орлите” с дежурния си гол.

Двубоят ще бъде запомнен и с куп спорни ситуации и странни решения на най-добрия български съдия в последните години Георги Кабаков.

“Червените” имаха основателни претенции за дузпа при 0:0, а домакините бурно протестираха след падане на Игор Тиаго в наказателното поле на противника в заключителните минути на мача. Отделно преди първите голове и на двата тима имаше основания за нарушения в атака.

В крайна сметка двата отбора не излъчиха победител и интригата за титлата продължава да бъде жива. Предимството все пак остава за Лудогорец. Три кръга преди края на шампионата “орлите” имат 78 точки, а 1 повече от ЦСКА.

Подробности за срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: футболЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тирето пак с калъфките.
28
2
 
13
 
! Отговори
Съдийски подаръци преди 10 месеца
Да не забравяме отменения НАПЪЛНО РЕДОВЕН гол през есента на Ботев Пловдив срещу ЛУДОГОРЕЦ, с който *** от Разград щеше да е с две точки по-малко.
27
2
 
8
 
! Отговори
Абритус преди 10 месеца
Продължение! Защо Газдова. Защото всяка фирма работеща в Биовет е длъжна да осигури спосорство на Лудогорец! Иначе няма работа. Това ако не е корупция....? И тя не е виновха жената. А такива са указанията на шефа и. Да не говорим други неща.
26
4
 
15
 
! Отговори
Абритус преди 10 месеца
Ако знаете колко много хора от Разград мразят сегашния Лудогорец ... Това е гнездо на корупция! Купуват съдии, футболисти, наблюдарели... Всичко! И цяла България ги знае кои са. А в Разград им знаят и имената - Манджуков, Петричев,Газдова. Все наемници на Домуза. Имат 50-100 запалени фенове от селата.Каменар, Раковски, Пороище и малко от града. Останалите ползват служебно раздадени билети. Всеки от Биовет получава по 10 билета. Социална помощ. Така че това е тумор. Трябва да се изреже.
25
1
 
8
 
! Отговори
фен преди 10 месеца
Стана хубав мач и резултатът изглежда заслужен. Безспорно двата най добри отбора в България - за съжаление много малко българи по един за двата отбора или 2 от 22 и по една смяна, сложи ги по двама за отбор - много много жалко за българския спорт
24
2
 
3
 
! Отговори
вънперукатаотбфс преди 10 месеца
И селските мачове понякога са интересни и оспорвани, а и съдията със "странните отсъждания" може да бъде понабит като бонус.
23
11
 
10
 
! Отговори
Няма цска преди 10 месеца
В България вече няма цска, дружеството беше закрито и ликвидирано. Лиценз и емблема може да си купи всеки за дадени пари и какво от това? ЦСКА има само в Москва, имат отбор по футбол, хокей на лед, баскетбол и други - всичките са добри, това е едниственото ЦСКА друзя :))))
22
7
 
14
 
! Отговори
СССР Умре преди 10 месеца
Тирето умре, изкуственяка на комунизма погребан през 2016 няма да стане от гроба и да тръгне да ходи по улиците бухахахааххаахв
21
4
 
9
 
! Отговори
Червен фен преди 10 месеца
ЦСКА се прецака отново. Тоя мач трябваше задължително да бъде спечелен. Лудогорието ще си вземе мачовете докрай и ние отново сме 2ри. На чудо не може вечно да се разчита. Дори да бием наред едната точка ще на тежи накрая. Жалко. А можеше да бият.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Какъв е този смях, да има два цесекарски отбора. Стойнето третия го закри. А Кабаков из Европа си свири по един начин, но у нас както му наредят. Пълен смех в А групата.
19
0
 
2
 
! Отговори
Tsvetan s7406087068 преди 10 месеца
Nesam gledal tova derbi meghdu tezi dva bg. otbora bes Bulgari da igraiat osven prezidentite I sadiite
18
3
 
3
 
! Отговори
Тези ни убиват преди 10 месеца
МВР ПЕРНИК работят за Организираната престъпност срещу гражданите!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Ужас Да бе цело Мароко са лузари, че отбора им стигна полуфинали
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само Левски може да направи тирейците шампиони
15
7
 
10
 
! Отговори
Ужас преди 10 месеца
Само лузърите гледат футбол. Нищо не постигнал в живота си нискоквалифициран склададжия на минималка. Това му е единственото удоволствие в живота.
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Достатъчни са 2 равни на ЦСКА 49 с Лудитте и ЦСКА ако бие всички са шампион.
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Red Guns Revolution ЦСКА 48 ще помогне на ЦСКА. Останалите ги чака як бой и от двете ЦСКА. Съдиите са на бфс но лудогорец ако играят така ще паднат и от слабаци черно море и гуведата.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
При наличие на система за видео повторения не би трябвало да има спорни ситуации.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
напишете в гугъл колко точки спечели левски в шампионската лига
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
напишете в гугъл колко точки спечели цска в шампионската лига

Спонсорирани публикации