Микробус с мигранти се заби в мантинела на околовръстното в София

Шофьорът е избягал и към момента се издирва
Обновена: 23 окт 2024 08:52 | 23 окт 2024 08:50, Анисия Иванова
72
Микробус с мигранти се заби в мантинела на околовръстното в София
Снимка: МВР

Рано тази сутрин микробус с мигранти самокатастрофира на околовръстното в столицата.

Микробусът се заби в мантинела на детелината на Околовръстното при ж.к. "Младост", съобщи БНТ.

В буса са открити 26 мигранти. Все още не е ясна тяхната националност. Инцидентът стана малко след 7.00 часа.

Микробусът е бил подаден за проследяване още от Пазарджик, на "Църна маца" екип на "Пътна полиция" подава сигнал да спре, но водачът не се е подчинил.

Последвало е преследване до мястото, на което е самокатастрофирал. По данни на МВР шофьорът е избягал и към момента се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: микробусСофиямигранти
Още от София
Има ли балон при имотите в София? Средната цена е 2700 евро/кв. м и расте
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 25 минути
Колко българи едвам смогват с мижавите заплати и ги тресе да не си загубят работата. По селата масово стоят на студено, че 100 и нещо лв е кубика дърва. И после за ток, вода и? И понеже сме много богати - дай да ги хрантутим тия цяла зима 3-пъти ядене на ден, на топличко с топла вода. Какво им пука - нали НИЕ плащаме. Държим един търтеи, които такива и ще си останат. То не може и не иска да работи. Защо му е като си има прислуга?
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
Един далак за мен, моля
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Откогато на митническите пунктове "работят" частни фирми, Бг е разграден двор. Какъв ли трафик мафията ще реализира още през границите? МВР, прокуратурата и съдът ни "пазят"! Европейските държави си затварят границите, ние напираме за сухопътен Шенген?!? "Народе!!!"
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
O, прекрасно, свежи донори на органи!!! Не ги смазвайте от бой, да не ги повредите преждевременно. После може да се гаврите с труповете им колкото си искате.
50
0
 
6
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 3 часа
Това не са мигранти а НАШЕСТВЕНИЦИ !!!
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 51 - Както и да нахлуят в тях в случйано време и да изкарат децата, жената, бабата на студа, докато претършуват всичко :)
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тара,мбуките да бъдат депортирани незабавно, а каналджията директно в затвора!
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тея минторбуси са с товаропоносимост не повече от 1.5-1.7 тона, а 26 (или 27 ако шофьора не е иблмигрант) по 75 килограма, са си два тона, като маса. Не е просто "амортисорите ще се свият" ами при завой наклатките играя лошо, спорачи не държат, ускорението ти е като на парен локомотив ...
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
колко ли камиони с мигранти са минали, ама като не са се удари в мантинела... не могат да ги хванат, все пак мвр-то е заинтересовано да изкара всеки бг гражданин наркоман с фалшивите им тестове и да му вземат имуществото за 6 месеца
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
това са мигранти бе, какво ги гоните, само ако имат грам трева в джоба, тогава са престъпници!
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Да бъдат екзекутирани на място, заедно с каналджията!
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
за последните 4 години на мвр-то не помня вече колко пъти им вдигаха заплатите, за този период, моята не е мръднала, и ето резулата, симулация на работа чрез репресии над обикновения гражданин
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Стига с това безлично "мигранти".Това за нарушители на границата!
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
а колко са минали без да се забият в нещо... но родната полиция се азнимава сами с рекет на гражданите под предлог, че са наркомани, защото пият антибиотик!
40
1
 
7
 
! Отговори
По същество преди 4 часа
Рaзстрел на всички на място. Шофьорът завързан за 4 коня и знаем от там нататък. Всеки да си знае колко реално струва да минеш българската граница нелегално.
39
0
 
8
 
! Отговори
Дам... преди 4 часа
Явно скоро пак е имало конкурс по некадърност за шофьори на мигранти! Само се чудя тия наши ченгета, толкова ли нямат едни шипове, че да ги спрат още в Пазарджик? Ама явно цялата ни полиция е впрегната да се разправя с купувачите на гласове, които са конкуренция на Шишо и Боко! А другият път да ги преследват чак до Калотина и ако случайно не се разбият в някоя мантинела хич да не ги закачат, да ги пускат да си заминават!
38
0
 
17
 
! Отговори
Ужас преди 5 часа
Защо ги търсят там,разходете се в центъра на София, и ще се чудите дали сте в Багдад или в София. Политиците унищожиха България.
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
А в МВР искат увеличение на заплатите!С какво ли са ги заслужили?
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
проекта Калгари в пълна сила
35
2
 
5
 
! Отговори
STOP CANCER tERROR преди 5 часа
Затвор за виновните лица вкл. от МВР И КАТ . Конституцията ИЗРИЧБНО ЗАБРАНЯВА ВИДЕО ТЕРОРА. чл.32. ЗАКОНЪТ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ?ЗДП 1969 ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ОТлВичащи вниманието на водача стикери. Всичко ЗАПИСАНО СЪС ЗАБРАНЯВА СЕ Е ЗАПИСАНО С УБИТИ И РАНЕНИ.ТЕрористи ползват менкани на власт представители на нарочно създадени престъпни групи - партии за ликвидация на БЪлгарите. /ДПС<ГЕРБ,СДС<БСП<ПП<ДБ и останалите . ВИжте им досиетата..