5 модела обувки, които ще носим през есента

Модни съвети за повече стил
2
5 модела обувки, които ще носим през есента
Снимка: Istock

Дори и да не сте фен на последните модни тенденции, един бърз поглед на най-актуалното за сезона може да освежи визията ви за есента. Кои ще са най-носените обувки тази есен? Вижте в следващите редове с какво можете да обогатите гардероба си за новия сезон, внасяйки малко тренди нюанс:

Велурени ботуши

Преди да сте казали: „Е, няма що, нищо ново“, бързаме да ви кажем, че този материал ще има още по-голяма популярност тази година от обикновено. Защо? Това е въпрос на настроение – това е една спокойна, богата визия за есента и малко обувки излъчват това усещане за лекота, което е толкова шик, колкото велурените ботуши. (Лейбъли като Chanel, Isabel Marant и Ralph Lauren показаха именно такива в колекциите си за есента).

Независимо дали ще носите боти, ботуши до коляното или нещо над коляното, ще сте в тенденция. Стилизирайте своя чифт с есенни рокли в земни тонове или ансамбли изцяло от деним за допълнителни точки за стил.

Мото ботуши

Високите, кожени ботуши имат знаменита година; наречете го ефекта на „Каубоя Картър“ (както е и името на албума на Бионсе). Въпреки че има вълна от интерес към каубойските ботуши, се очаква по-семплите, западни стилове да заемат първото място, когато есента настъпи.

Неслучайно актрисата Зендая беше забелязана да носи емблематичните Campus ботуши на Frye, които илюстрират високия, структуриран силует, който ще е тотален хит тази есен. И не се притеснявайте да носите катарами, каишки и мото детайли; малко „хард“ излъчване върши чудесна работа, особено в съчетание с женствени дрехи като балонени рокли и миниполи.

Източник: 5 модела обувки, които ще владеят есента  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: модаобувкиесенна мода
Още от САЩ
Как трафикантите на фентанил използват търговския закон на САЩ, за да убиват американци
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Селяк преди 1 час
Язе тия тpaндафopи няма да ги нося!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Не са особенно симпатични. Кой каквото иска да си носи, а не като стадо.