"Спаси София" и ПП искат да знаят кой е отговорен да няма лифтове в София

Те викат Фандъкова и Борисов в СОС
20 май 2024 13:22, Нели Христова
239
"Спаси София" и ПП искат да знаят кой е отговорен да няма лифтове в София
Снимка: БГНЕС

"Свикваме два извънредни заседания на СОС-на 23 май от 10:00 ч. във връзка с обстоятелствата София да остане без лифтове, а следващото ще бъде в същия ден от 12:00 ч. за реорганизацията по бул. Патриарх Евтимий".

Още по темата

Това заяви председателят на СОС Цветомир Петров и общински съветник от ПП-ДБ-СС.

"За нас е изключително важно да стане ясно кой е отговорен за ситуацията да няма лифтове в София. Искаме да присъстват бившите кметове Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов, при които се е подписал приватизационният договор за Симеоновския лифт в столицата", изиска Борис Бонев от "Спаси София".

Относно реорганизацията на бул. Патриарх Евтимий и съседните такива Столична община днес ще обжалва решението на административния съд по преустановяване на реорганизацията на движението.

"Наблюдаваме една притеснителна интерпретация на съда кое е законно и не. В рамките на правомощията на кмета на Столична община са се извършили промените по булеварда", смята Бонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе не знам кой прав кой крив, но в София запълниха всички невралгични места с дупки последните 3 месеца. Нещо, което фъндъка не успя за няколко мандата. На хората това им е важно, а не кой какво пише в коментарите.
161
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Почна спасяването на София... браво!
160
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали тия са умно-красивите. Нали могат всичко. Да решат проблема. Като не можел да решиш проблема- търсиш виновни!!!!
159
1
 
20
 
! Отговори
Кути преди 1 месец
Ако не сте виждали човешки отпадъци, тез на снимката са.
158
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спаси София са бесни на ППДБ още като не избраха спасителчето за Председател на СОС и сега им въртят лгбти номера баш пред изборите! Няма лошо- всеки да внимава с какви типове се събира...
157
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 138 През тия 45 години нямаше мутри, нямаше тази ужасяваща престъпност, имаше правосъдие, имаше ТРИ РАБОТЕЩИ лифта, планината беше парк, града работеше на дзън, а далавераджии като тези, които ни управляват вече 30 години бързо отиваха на топло в затвора. И чудно как и града и парковете и парк Витоша нямаха нужда от стотиците концесии, които сега набутаха далавераджиите, за да могат спокойно да получават собственост в планината и да изсмукват сока на София и гражданите?
156
0
 
16
 
! Отговори
Сандо преди 1 месец
ама нали кмета на София е от ПП, да вземе и да реши въпроса!
155
0
 
21
 
! Отговори
aa преди 1 месец
божееее какви мъже, какви погледи, едни бради, едни страшилища. Майките ви са виносвни че не са ви утрепвали от бой когато е трябвало и сега гледате като бозаещи мечета.
154
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП и Спаси София нали уж управляват града (и то вече повече от 1/2 година). В тази ситуация - те са отоговорни , до кога мисля да се оправдават с нещо .
153
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев и Владимир Путин са виновни да няма лифтове в София! Крайно време е от посолствата да се вземат в ръце и да унищожат поредната руска конспирация на територията на ЕС.
152
3
 
2
 
! Отговори
Собсвеника на джипки преди 1 месец
Е нее толкова лошо сега ще има хляб за наз
151
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Относно това за интерепретацията на съда - не че нещо, ама на съда това му е работата - да тълкува закона и да го прилага.
150
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой е отговорен ли!? -Отговорни са тези,които не работят и само се ровят кой какъв е ! Стигат ви 3 години,започвайте работа или се махайте ! Не си ли давате сметка,че откакто сте ни превзели не правите нищо -ами през това време всичко изостава и се руши ! Гледате да плюете по предишните, а вас не си виждате,че нищо не можете ( с изклюение на личните ви онблаги ) Какво изградихте за 3 години ? Какво ???? Какво ????
149
1
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
.......Те викат Фандъкова и Борисов в СОС..... Хахахааааа, пък те ще дойдат веднага :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ай сиктир!!! Мис Бони да си кара колелото без седалка по новите алеи :)))))))))))))))))))))))))))
148
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Боже, опази България от "спасители" !
147
0
 
10
 
! Отговори
Неразбрал преди 1 месец
Не сте чували името на Цеко?
146
0
 
7
 
! Отговори
По важно е какво ще преди 1 месец
правят като го идентифицират? Предложение - катран и овъргаляне с пера и на площада!
145
1
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 месец
Ако шефа не ми дигне заплатата напускам! Край! Отивам некаде у некоя друга фирма да работя на висока заплата. Край!
144
1
 
12
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Защо приличат на петата колона на ГЕРБ?
143
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво, много добре ще е, ако Витоша пак заработи, като ски курорт, с пистите, с влековете и лифтовете. Да сменят Романски, да пуснат котвите под Черни връх и на Спас и да подменят и Симеоновския лифт. Крайно време е държавата да се намеси!!!!!!