Замръкнал в жунглата...
Замръкнал в жунглата...
Когато си улав е така Снимка: Възмутен читател | 29 мар 2023 16:49
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
26
28604
22
12
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
Калоян преди 1 седмица
Що за простотия е това?
20
0
 
3
 
! Отговори
Changer преди 1 месец
Айде, нЕма ли да сменяме? Хич ли нЕма вече ем'репортери?
19
0
 
15
 
! Отговори
.. преди 2 месеца
К'ва е тази глупост бе?!?!?!
18
0
 
7
 
! Отговори
Ламбда сонда преди 2 месеца
Не бе,той е на меден месец в Тонга щото е сключил брак със своя вомбат и е зет на местните аборигени и са го включили в работа да коси ливадите с косата Гимпи-Гимпи и затова няма време да пише тук
17
1
 
3
 
! Отговори
ЗА преди 2 месеца
Абе тоя фега от сидни да не го е изял некой паяк....
16
0
 
1
 
! Отговори
Скучаещ преди 3 месеца
Хайде, няма ли да пораздвижим темата, толкова време мина.....
15
8
 
28
 
! Отговори
..... преди 4 месеца
Това на последната картинка можеше да не е среден пръст,ами махане за довиждане...после защо децата ни били такива груби и т.н.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трябва много да си се сдухал, за да ходиш сам из джунглите. Друго си е да има с кого да изпиеш една ракия.
13
19
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Австралазия е страна на бездомни, диктатура и фалшив живот. Малко е обидно тоя екземпляр да се присмива на собствения си народ. Хората, които се борим да я има България и не бягаме като страхливци, а работим за нейното бъдеще.
12
1
 
23
 
! Отговори
Пълен олигофрен преди 5 месеца
Чалгарче, пак си се насмъркал и заличаваш коментари. Това мислят хората за теб - станал си за базик и подигравки. Всеки влиза тук за да се гъбарка с теб. Никой не дава 5 стотинки за синия ти паспорт, за секретните ти проекти за говномента и за инфантилните ти забавления, с цел да си далече от хората защото всеки ти се подиграва. А ти работиш за говномента защото имат задължение да приемат на работа определен процент от служителите си с увреждания. Вземи си лаптопа и пусни Тигре,Тигре в Операта.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какви пари има тоя клоун бе? Снима се вечно от някакви треволяци щ, защото живее в някой фургон, ходи пеш , защото няма пари за кола. И всяка вечер като си нареже сиренце на вестничето си пусне Неков чалгийка и си вика: "аз съм успял българин, чеки да пиша у днеса". ***.
10
0
 
13
 
! Отговори
До №6 преди 5 месеца
Не й казвай на Синди, че й четеш бълвoчитe вече 10 (ДЕСЕТ) години. Ще й се нaкoкъpжат, цuцкuтe под знойното ав$стралийско слънце.
9
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Aбе, ташака на страна ама Сиднито го гледам от години как се обяснява и обяснява човека за колко пари има и т.н. Браво Сидни, ама.... хората не ги ***..за теб. Не може всички да са толкова добре като теб. Но има и друго: ти винаги ще си останеш с българското в теб, колкото и да го отричаш, иначе щом си допрял до тролските коментари и заяждане с хора тук.... не си мръднал по напред от колкото когато си заминал като градация пич.
8
1
 
19
 
! Отговори
Дони преди 5 месеца
Хахаха, добро! :D
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Браво на автора !!! Готин весел кратък комикс.
6
1
 
34
 
! Отговори
Да обявим и тук: преди 5 месеца
Давам голяма парична награда ако някой ми намери дори и 1 (ЕДИН) коментар БЕЗ граматична грешка на чалгарчето от Сидни за 10 (ДЕСЕТ) години писане в този сайт.
5
0
 
8
 
! Отговори
преди 5 месеца
още идеи. Напиши "Пазар на булки vice asia" в тубата. Има го на български, англйски, немски, испански. Записа е от Нешанал Географик и други световни телевизии. Истинската жунгла сред която живееш.
4
0
 
29
 
! Отговори
Още идеи преди 5 месеца
Браво на автора. Да продължим коментар 1 с още идеи - може да го нарисуваш клекнал в "жунглата" по голяма нужда, както той самия се хвалеше, че го правел. После как бяга със смъкнати крачоли от някое загоряло мъжко кенгуро.
3
0
 
33
 
! Отговори
До 3: преди 5 месеца
За никакви обобщения не може да става въпрос. Но, щом толкова изгаряш да споделяш личния си живот, какво правиш и къде го правиш, то може да задоволиш воайорите с публикуването на истинските ти имена, линк от твоя LinkedIn профил с цялата ти трудова и образователна биография и твоите колеги; снимки на теб заедно с твоята жена и деца във Фейсбук, а също не забравяй и скрийншот от заключение на добър психиатър в Сидни, че си здрав. Така, воайорите ще правят само верни заключения, а ти ще се кефиш.
2
26
 
15
 
! Отговори
преди 5 месеца
Да обобщим! Разбрах че съм общ работник. Нямам общо с Австралйския говермент. Никакви секретни проекти. Никакво секрено ниво от AGSVA. Снимките крада от гугъл. Живея в Люлин. На социал. Не разбирам от ИТ. Не зимам 5 цифри чисто долари на месец. Зимам 700лв. Търкам билетчета. Събирам капачки. Бия се за олио. Плащат ми да пиша тук. Гледам овце, кенгура. Не гледам миграцията на китовете, а на мините от Одеса. Мия чинии, гастербайтерче съм все пак. Нямам семейство, жена деца. Абе пълен непрокопсаник