Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна

Това твърди негов бивш съветник по националната сигурност
22 юли 2024 08:05, Елка Василева
81
Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна
Доналд Тръмп и Джон Болтън. Снимка: архив, БГНЕС

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп няма представа как да сложи край на войната в Украйна, заяви в интервю за Си Ен Ен бившият му съветник по национална сигурност Джон Болтън, цитиран от Укринформ.

Още по темата
По-специално Болтън се позова на изявление на Тръмп, направено по време на неотдавнашен разговор с президента Володимир Зеленски, че той ще донесе мир и ще сложи край на руско-украинската война.

"Това е лудост. Той няма представа как ще преговаря и как ще сложи край на тази война", заяви Болтън.

Бившият съветник по национална сигурност подчерта, че близостта на Тръмп с руският президент Владимир Путин ще доведе до отстъпки в полза на Москва, които ще бъдат опустошителни за Украйна.

Според Болтън това е "много мрачен момент" не само за Украйна, тъй като Съединените щати са се притекли на помощ на Киев "не от добротата в сърцата ни, не и от активна благотворителност". "Оказваме помощ на Украйна, защото в центъра на интересите на американската национална сигурност е да се защитаваме от непровокирана агресия на европейския континент и да се опитваме да постигнем мир и стабилност там, което ни носи ползи по безброй начини", каза той.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
26, последното предложение на Президента Путин бе по времето, когато Зе-удавникът беше все още легитимен, а сега той от 60 дни е Просрочен. Той е г-н Никой.
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще застане на пътя на Абрамсите с разперени ръце!
22
8
 
2
 
! Отговори
Хамала Карис преди 1 месец
Ще спре войната,когато хамалите приключим с пренасянето на лития,чернозема въглищата и другите благинки от Окраина!
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаем го този съветник по национална сигурност Джон Болтън. Върви по стъпките на изкукуригалата деменция.
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп единствено ще спре парите и нещата сами ще се оправят. Трябваше Зелко да послуша последното предложение на Путин. Сега то няма да е валидно и победителят ще вземе повече Области. Победителят решава.
19
6
 
8
 
! Отговори
До 23 преди 1 месец
Нищо не дава те винаги са си били руски
18
6
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 1 месец
Ами без пари и оръжие,какво друго може да направи зеления наркоман ,то не ,че сега печели и с парите и оръжията от запад руснаците си ги клатят и шапка му свалям на Путин как го прави,бавно та на всички да им е гадно
17
4
 
9
 
! Отговори
До 8 преди 1 месец
Ти за това ли украинското блато се опитваш да си го пренесеш тук ,ама нещо не познаваш нас българите ми се струва
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Тръмп жена му не ще да го целуне, а той смята, че цяла Америка го обича!
15
5
 
6
 
! Отговори
Ъхъ преди 1 месец
Ами да ни изненада великия бизнесмен Тръмп - току виж предложил нещо което да спре руския *** - нали уж е велик комбинатор и хитрец, с пуканките на първия ред сме.
14
7
 
11
 
! Отговори
До 11 преди 1 месец
Те украинците вярват ,че земята е плоска и към тях ще текат реки от оръжия и пари защото те са много важни ,не знам само как го решиха това с плоските си глави
13
4
 
7
 
! Отговори
Xm преди 1 месец
Байдън по душа е бизнесмен. Най лесният начин е да спре да раздава пари и да се фокусира в проблемите на собствената си държава. Европа да го д*ха. Ще трябва сами да се справяме, започвайки с изхвърлянето на американските марионетки от власт. Тук също е потъващо блато
12
5
 
9
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Кой забърка тия л...***? С много жертви ,с човешки животи. А за ударите "под кръста ",нормално е за американците.
11
18
 
11
 
! Отговори
Х преди 1 месец
знаем... Феновете му обаче вярват на всичко. Те вярват на Путин, на Възраждане, че земята е плоска, че САЩ не са ходили на луната, че Ковид е измама.... Тъжна история.
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АзъКанъАзъ7112136860 - Според теб, след като почти никой няма да подкрепи Камала, а Тръмп трябвало да отпадне, кой тогава да стане президент на САЩ?
9
3
 
7
 
! Отговори
Тръмп преди 1 месец
Не знае. А кой знае?
8
19
 
10
 
! Отговори
Така е .. преди 1 месец
И Путин няма представа как да излезе от блатото в което вкара Русия , без да се унижи пред света.Да е мислил преди да напада.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е войната да спре за да не загиват хора и да не бъдат унищожавани материални ценности, чието възстановяване ще струва много милиарди и ще е за сметка на народа. За предпочитане е битките да се водят на масата за преговори. Така и ние ще сме по-спокойни, защото тази война е пред прага ни.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, забърканата каша е толкова дълбока че е хубаво още хора да умират....демократите се правиха на луди с Байден като президент защото си мислеха че с омраза, подмошна дейност и план за убииство ще спрат тръмп, сега видяха че фалшивото си е фалшиво и веднага махнаха умрелия, за да саботират още! Каква перверзия само! А тоя вестник е тотален гарбидж!
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Деска беге ... Не сеизлагайте, моля ви!