В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев

Небензя: Подгответе се предварително
11 апр 2024 21:44, Александър Попов
360
В Русия се надъхват: Скоро ще преговаряме само за капитулацията на Киев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Скоро единственото, за което Москва ще е склонна да преговаря, е безусловната капитулация на Киев.

Във военните действия в Украйна настъпва радикална промяна, заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на организацията, предава "Взгляд", цитиран от "Фокус"“.

Небензя обърна внимание на факта, че руската армия е преминала в настъпление на почти всички направления, унищожавайки украинските укрепени райони, създавани в продължение на много години.

"Пред очите ни настъпва радикална промяна във военните действия и нито новите пакети от западна помощ, нито новите така наречени "месни атаки“ и контраатаки на киевския режим ще могат да променят тази тенденция“, подчерта Василий Небензя.

Според дипломата в близко бъдеще единствената тема на международните срещи, посветени на конфликта в Украйна, ще бъде безусловната капитулация на Киев.

"Съветвам ви всички да се подготвите за това предварително“, обърна се към присъстващите на срещата руският постоянен представител в ООН.

Той също така отбеляза, че опитите на Володимир Зеленски да популяризира своята "формула за мир“ и да свиква срещи на върха в подкрепа на режима в Киев днес предизвикват само недоумение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
7
 
7
 
! Отговори
Юлиян до 155 преди 5 месеца
Ти или не четеш написаното в статията или си леко "надрусан".Къде виждаш"риване"в думите на Небензя?Ясно и понятно предупреждение към Зеле и Запада:Обстоятелствата се промениха!Само Крим и Донбас вече не са достатъчни.Режете по-на едро!Минимум Николаев,Одеса и т.н.Харков вече го броим за руски...Такива са вече реалностите.
140
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Небензя, приготви се за червеите ходещ руски трупе! Прокълнат да си, прокълната да е Русия, да yмрът възможно повечко руснаци! Всеки един умрял руснак и русофил е празник за земята! Дано повечко трупове да намерите в Орск и Оренбур като се оттегли водата, която ви наказа за престъпленията ви
139
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Муахахаха, както Афганистан капитулира, нали? От провала си там преди близо 40 г. нищо не сте научили.
138
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като гледам военните ви "успехи", до капитулация на Украйна едва ли ще се стигне скоро... или изобщо. Най-много Русия да капитулира поради липса на войници.
137
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"безусловната капитулация на Киев" - как ще капитулира като той Киев падна за три дена още по-по-миналата зима. Или май беше по-по-по-миналата?
136
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Първо са ядрените удари обаче ;-) Не, няма да ви се разминат, колкото и минуси да сложите. Ако имате близки, които обичате, сега е точният момент да им го кажете.
135
10
 
10
 
! Отговори
БГА преди 5 месеца
Човек като гледа снимката може да му стане ясно колко му вярват тези около него и най важното колко си вярват 0рките. Но нека , те и за Авганистан така си мислеха а още ги сърби
134
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Русия велика и могъща , България демократично унижена
133
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Малко им е! Като горяха руските рафинерии не рИваха. Сега рИвът, ама няма да има милост. На зло кучче зъл пръът
132
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
План А за Русия беше бързо сваляне на режима в Киев, но не стана. Тогава мина на план Б - война на изтощение на Украйна и запада, и този план сработи. А Западът имаше план А - санкци с които да унищожи икономиката на Русия, стратегическа победа на бойното поле в Украйна, сваляне на Путин и подмяна с прозападен режим. Нищо от това не се случи, но западът няма план Б и продължава да цикли на план А.
131
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не само срещу енергийната, а и срещу газовата - преносна и съхраняваща, а от вчера и по транспортната. Вече са започнали да взривяват жп-линии и възли, по които влиза западното оръжие. Скоро може да се стигне до ситуация да няма откъде да влязат оръжията, защото ще са унищожени жп-линиите и входно-изходните автомобилни артерии. Скоро Украйна ще остане без ток, без газ, без транспорт и без излаз на море. Последният да загаси лампата...
130
7
 
5
 
! Отговори
Юлиян до 144 преди 5 месеца
Грешен отговор.Истинският ще получиш много по- скоро-максимум година или две.И при всички случаи в ущърб на Зеленски и Европа.
129
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
КОЗЯЦИТЕ ЧЕТАТ ЛИ ГИ ТЕЗИ НОВИНИ, НЕКА ЗНАЯТ КАКВО ГИ ОЧАКВА ДА СИ ИЗБИРАТ СТЪЛБОВЕ И ДА СЕ БЕСЯТ САМИ
128
8
 
15
 
! Отговори
Юлиян до 139 преди 5 месеца
Не Западът Русия,а Русия спасява Запада и то на два пъти.Най-напред от Наполеон,а след това от Хитлер.
127
17
 
9
 
! Отговори
10г. преди 5 месеца
Войната ще продължи 10г. Или до смъртта на путин. Дори и да превземат цяла Украйна войната ще продължи. Когато руснаците превзеха Афганистан нима войната свърши?
126
21
 
11
 
! Отговори
тцтцтц преди 5 месеца
Съветски уруди.
125
4
 
6
 
! Отговори
Юлиян преди 5 месеца
Веднага става ясно защо си анонимен.Срам те е да отговаряш за щуротиите дето си нацвъкал.
124
2
 
4
 
! Отговори
Юлиян до 127 преди 5 месеца
Григориев е сбъркал.Не в близките години,а в следващите месеци.
123
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Русия с Харков, Одеса и Черноморието до границата с Молдова - това е минимумът. Едва тогава вече може да има мирни преговори и то само на условията на Русия за останалата част от Украйна - пълна денацификация и демилитаризация, извънблоков статут и ограничена армия с руски военни бази за гаранция на мира. Това вече не е Русия плюс някакво ново парче територия, Русия и без това си има много земи, важното тук е кои територии. Точно в тези територии и черноморсктото крайбрежие това вече е нова геополитическа реалност за целия свят.
122
10
 
13
 
! Отговори
Юлиян до 102 преди 5 месеца
Каволи се"изпусна" и каза и една истина-истината на истините:Трябва задължително да продължим да подкрепяме Украйна,защото има реална опасност да пропаднат средствата които сме инвестирали.За загиналите украинци и тези,които тепърва ще загинат "не го е еня",само и единствено възвращаемостта на направените"инвестиции".