Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин

Той бил с националистически дух
Обновена: 26 мар 2024 15:13 | 26 мар 2024 15:13, Нели Христова
125
Песков нападна украинския президент: Зеленски е особен вид евреин
Снимка: БГНЕС

"Зеленски е особен вид евреин". Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, в отговор на въпрос как Зеленски, който е евреин може да е свързан с терористичното нападение срещу концертната зала в Москва, при което загинаха 139 души, предаде АФП.

"Е, там има особен вид евреин. Евреин, който в много отношения проявява симпатии и склонност към националистическия дух, който е проникнал в ръководството на киевския режим", добави Песков.

Той отказа да даде повече подробности, като се позова на продължаващото разследване на нападението в концертната зала.

От години Москва се опитва да представи прозападното украинско правителство, ръководено от Зеленски, като неонацистко и използва това като претекст за офанзивата си в Украйна.

През юни миналата година президентът Владимир Путин нарече Зеленски "позор за еврейския народ" - коментар, който предизвика бърза реакция от страна на еврейски групи.

Запитан за този коментар в интервю за Би Би Си, Зеленски нарече Путин "втория цар на антисемитизма" след нацисткия диктатор Адолф Хитлер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
7
 
! Отговори
Алън Грант преди 1 месец
Следобед ли е времето за руска пропаганда?
13
5
 
18
 
! Отговори
Особен вид наркоман преди 1 месец
На първо място психопат. Но отгоре на това и с наркотична зависимост. Какъв по-добър избор за президент на страна чиято роля е да изгори като съчка в огъня.
12
12
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Никой не иска да има общо с Блатная. Днес и гърците са им теглили шyтa. Оная пияната Мамаша пак изригвала - срещу Гърция :))))))))))))))) Всички са им криви на крепостните.
11
4
 
3
 
! Отговори
Танас преди 1 месец
Колко особен може да е един ционист, г.ноцидист, с болшивишки корени.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тотална психопатия.
9
6
 
8
 
! Отговори
Ще се излекува с ФАБ преди 1 месец
Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията дори и на костеливи орехи и наркомани като джуджето Зе.
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно качеството му евреин, предполага, че е склонен към насилие над невинни. Натеняху да не би да е руснак? Еврейският тероризъм е предшествал създаването на Израел. Част от ционизма си е.
7
7
 
13
 
! Отговори
ИзтатрузенЕвроатлант преди 1 месец
Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!
6
6
 
11
 
! Отговори
СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. . преди 1 месец
Брей тоз Песков . Ама много умен той ! Явно все такива са събрани там при него !
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЩ има най-много еврее.
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От каква порода е Зеленски?
3
9
 
14
 
! Отговори
Бум преди 1 месец
В този момент в Западна Украйна вият сирени и отекват взривове,Русия повторно нанася ракетни удари по обекти на всу и чужди военни.
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленски- лош, особен вид евреин- затова избиват Украинците и рушат, днес Маша нападна и Гърция биле русофоби неблагодарни- утре да видим има ли още дето им пречат!
1
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прав си е.