Зеленски: Виждаме с вас, че убиец отива на избори

Тези, които ще гласуват за Путин, трябва да разберат, че избират убиец, каза той
17 фев 2024 12:27, Нели Христова
202
Зеленски: Виждаме с вас, че убиец отива на избори
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Владимир Зеленски заяви, че смъртта на Навални в Русия само потвърждава, че Путин е убиец и хората, които ще гласуват за него, трябва да разберат, че избират убиец. Той каза това по време на общата пресконференция с френския президент Еманюел Макрон.

"Виждаме с вас, че убиец отива на избори. Хората, които ще гласуват за него, трябва ясно да разберат, че гласуват за убиец и ще изберат убиец за свой президент. Хората, които имат икономически отношения с този човек днес, трябва да знаят, че правят кървави пари, защото имат договори с убиец", каза Зеленски, цитиран от "Украинская правда".

Той отбеляза, че лидерите, които ще поздравят Путин след изборите, трябва да знаят, че са легитимирали убиец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
12
 
! Отговори
Слава кокаина!!!! преди 6 месеца
Тоз пак се е насмъркал. За съжаление няма да остане без наркотици - Брендо е при него, а корабите на Домусчиев и Джей Пи Морган си вървят, само да не изплуват спасителните жилетки със "стока" по плажовете на Черноморието ...
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
През Март трябда да има избори и в Русия и в Украйна. Руснаците ще си преизберат убиеца Путин, а украинците не биха го преизбрали колегата му Зеленски. От страх последният отмени изборите - става вечен президент на Украйна, докато войната не свърши. Понеже Украйна никога няма да си върне старите граници , то и войната и президента й стават вечни! Хитър еврейски номер - честито на украинците!
56
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Байдън уби Навални, не Путин
55
2
 
16
 
! Отговори
Деди преди 6 месеца
Зелка, по-голям "убиец" от тебе едва ли има. "Изпираш" кървавите си ръце със своите генерали, пъво с дебелия Залужни, сега с този новия, Сирски. само, че този, последния, май не те "слуша", сдаде Авдеевка!
54
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези, които ще гласуват за Путин, трябва да разберат, че избират убиец, каза наркоманът крадец и убиец на съвестта на който висят минимум половин милион убити украинци.
53
4
 
13
 
! Отговори
Бягат преди 6 месеца
Зе какво стана с Авдеевка?!
52
0
 
16
 
! Отговори
Хах преди 6 месеца
Просяк номер едно на планетата, освен да мрънка за пари и оръжия, за да победи злият Путин, има и ясновидски умения, знае кой е убиецът! Та в тоя ред на мисли, да питаме Зеленко, кой тогава г-н непран е убиецът на Лора Палмър?
51
2
 
17
 
! Отговори
Шоу преди 6 месеца
Каза убиеца на своят народ....
50
2
 
19
 
! Отговори
Циник преди 6 месеца
И това казва лицето което продаде народа си за пушечно месо?!
49
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ей сега вече САЩ трябва да дадът 60те милярда на Украйна! Путин се доказа като сатрап, убиец и трябва да бъде победен на всяка цена!
48
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зеленият да се подготвя че Путин ще го убие ,Запада не им пука за актъорчето ,те могат да си вземат някой нов друг Кличко или Залужни!
47
18
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА СУПЕР ПЕРФЕКТНО АМА СУПЕР! :D ИЗБОРИТЕ СА НАПЪЛНО ОПОРОЧЕНИ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЛЕД КАТО ПРЕМАХНАХА ОПОЗИЦИОННИТЕ КАНДИДАТИ И ТО 2-***!!! УТРЕПАХА И НАВАЛНИ !!! АБСОЛЮТНА ДИКТАТУРА :D НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ УМИРА ЦЯЛОТО В МИГА В КОЙТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ТЕРОРИСТА ФАЛШИВИЯ ГЛУПОВАТ ПУТИН Е ПРЕИЗБРАН НА ПЪРВИ ТУР :D
46
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Драги ми от днес.бг пак почнахте цензурата,не всички са длъжни да обичат зелевски.
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Все едно Хитлер да се изказва за Сталин по време на Втората Световна или обратното.
44
3
 
2
 
! Отговори
иванчева преди 6 месеца
Оня лъжец Радев нали каза, че ще оневини Иванчева? Или пази правото си за такива като Брендо и Нотариуса. Една жена, майка и дъщеря е лишена от свобода и да гледа как расте детето й, и нищо не се случва.
43
2
 
13
 
! Отговори
квичането на обречен преди 6 месеца
Зеления знае че е следващия на договор при СатаНато! А там договорите така свършват.
42
3
 
17
 
! Отговори
И лъжец! преди 6 месеца
Това трябва да добави за себе си зеленото!
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя забранил изборите но отбранил преди 2 дни канабиса ,с преди месец марихуаната ,нещо да кажат нашите управляващи които му подаряват оръжия и пачки
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е на тоя непрания дюшеш му дойде смъртта на Навални. И ще я използва докато може да изцеди колкото е възможно от целия свят. Точно затова е много съмнително, че Путин е убил Навални. Той просто няма никаква полза от убийството му, точно обратното. В момент, в който води СВО и му предстоят избори, цял свят настръхна срещу него и руската опозиция, разбира се, също използва момента.
39
2
 
12
 
! Отговори
ЗА себе си преди 6 месеца
ли говори?