Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали

Отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем
21 дек 2023 17:01, Александър Попов
337
Путин: Америка и Европа се заблуждават, че Русия ще се провали
Снимка: БГНЕС/ЕРА

„Русия не изключва САЩ и Европа и е готова за сътрудничество, време е те да спрат да се заблуждават и да започнат да мислят за собствените си интереси“, заяви руският президент Владимир Путин на заседание на Съвета за стратегическо развитие и национални проекти.

"Искам да отбележа, че ние не се затваряме от американския континент, от Северна Америка, САЩ и Канада, не се затваряме от европейските страни. Време е те да спрат да се самозалъгват и да чакат да се провалим", каза Путин.

"На всички стана ясно, че ако искат да извлекат полза от сътрудничеството с Русия, трябва да го направят. Ние не ги отхвърляме", заяви руският президент.

Той добави, че отказът на Запада да си сътрудничи с Русия е техен личен проблем.

"Това е тяхна работа и тяхно решение. Нека сами да помислят какво да следват - някакви ефимерни идеи за унищожаване на Русия или интересите на тяхната страна, на техния народ, на техните хора и на развитието на отношенията по света като цяло върху съвременните демократични основи на многополюсния свят. Но повтарям, това си е тяхна работа", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
5
 
3
 
! Отговори
2 преди 8 месеца
"Никой не знае целите. Много хора смятат, че командването просто ни е изоставило. Момчетата смятат, че присъствието ни има повече политическо, отколкото военно значение.""Снабдяването беше най-слабото звено. Руснаците контролираха нашите линии за доставки, така че стана по-трудно: имаше истински недостиг на питейна вода, въпреки нашите доставки с лодки и дронове." "Платихме много от нашия комплект - сами си купихме генератори и топли дрехи. Сега идват студовете, само ще става по-лошо - истинската ситуация се прикрива, така че никой няма да промени нищо." "Целият прелез по цялата ширина на река
130
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
две години водите 3 дневна специална операция и то срещу държава с 5 пъти по-малка армия, и това ако не е провал.......:)
129
3
 
4
 
! Отговори
Дали? преди 8 месеца
Не е като да не се провалила/да са я провалили два пъти за само за ХХ век. Веднъж 1917 г. и втори път 1989 г. Напълно закономерно е поредното и проваляне. За съжаление е така.
128
4
 
2
 
! Отговори
2 преди 8 месеца
по-студено. И това не са мои фантазии, в голяма степен моето мнение се споделя", каза един от въоръжените сили на Украйна. Освен това командирът на 59-та бригада, действаща в района на Авдеевка, в разговор с журналисти каза, че ако войниците му свършат боеприпасите, той ще им заповяда да атакуват руските позиции с лопати. Журналистите решиха да не разберат как подчинените на офицера се отнасят към тази идея - вероятно за да не понижат още повече морала на въоръжените сили на Украйна.
127
5
 
2
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
Асошиейтед прес: Нараства недоволството сред войниците във въоръжените сили на Украйна поради загуби, липса на оборудване и подготовка за зимата. Според вестника в украинската армия цари униние поради липсата на техника и боеприпаси, нарастващите загуби и превъзходството на руската армия в оръжията. Освен това обикновените войници започват все по-често да се съмняват в действията на командването - например поради лоша подготовка за зимата и безсмислени опити за провеждане на десантни операции в района на Днепър в студа. "Не разбирам. Сега всичко е по-трудно и
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 140. Остави ги да си фантазират. Това им е останало а и мислят, че като изтърсят някоя глупост тя автоматично се превъща в истина.
125
1
 
8
 
! Отговори
До 132 преди 8 месеца
Много руснаци същност не знаят какво е тоалетна а кeндзaт където им падне като магарета. Даваха в едно украинско училище дето са били там и украинеца снимаше как са cppaлu в асансьорната шахта, при положение че има тоалетни в училището които бяха непокътнати
124
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То вече се провалихте бре, виж какво сътвори с русия, изхвърлена от УЕФА, ФИФА, МОК и десетки други международни организации, освен няколко диктатури в Африка и Азия никой друг не иска да има нещо общо с вас, рано или късно ще платите за всички страдания, които сте причинили
123
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 138 И как точно,че не е ясно
122
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин: "Русия няма да се провали!". Афганистанците: "Ха-ха!"
121
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като стандарт на живот, Русия е зад България.
120
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То и българите нямат вътрешна тоалетна, по голям процент
119
8
 
2
 
! Отговори
Какво следва преди 8 месеца
Трябва им на САЩ и сателитите им още една година война в Украйна за да поумнеят. Засега има някои проблясъци, но не достатъчно. Урсула Барозу, та и дядо Байдън си говорят все същото: война до последният украинец.
118
1
 
8
 
! Отговори
е нали преди 8 месеца
санкциите правили Русия по- силна.. що Путин се предлага ..ха.ха ха ха
117
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БВП на Русия, на глава от населението е по-нисък от БВП на България, на глава от населението.
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тридесет процента от руснаците нямат вътрешна тоалетна.
115
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия е най-големият износител на газ, но няма терминал за втечняване. СССР прави първия си завод за тоалетна хартия десет години след полета на Гагарин в космоса.
114
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Русия е за традиционализма в семеството, където родителите се наричат майка и татко, тези от ЕС, САЩ и пyge/\uTe им ще се наричат родител 1 и родител 2 от 78 пол.
113
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Що така невнятно пищите бре елгебетепееераси...ден след ден....нал Русия е срината и преборихте паметника ?
112
3
 
5
 
! Отговори
Така преди 8 месеца
Това е двойникът на Путин, вижте му ушите, прекалено дълги, на истинския Путин бяха по-къси. Ушите не може да преправиш, трябва да ги режеш. Путин умря преди 2 месеца, за което редица издания информираха.