Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна

Той критикува руските командири за изтеглянето от Лиман
1 окт 2022 21:32, Анисия Иванова
265
Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия трябва да обмисли използването на ядрени оръжия с малка мощност в конфликта в Украйна, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров, цитиран от Ройтерс. Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле.

Още по темата

В пост в "Телеграм" Кадиров отправи критики към руските командири заради това, че те са изтеглили руските сили от източния украински град Лиман днес, което той определи като изоставяне на града. "По мое лично мнение трябва да бъдат взети по-драстични мерки, стигащи до обявяването на военно положение в граничните райони и до употребата на ядрени оръжия с ниска мощност", каза чеченският лидер.

През деня стана ясно, че руските сили са се изтеглили от град Лиман, важен железопътен възел в Източна Украйна. Новината дойде малко след като украинското министерство на отбраната съобщи, че украинските сили влизат в Лиман, предадоха световните агенции, като се позовават на руското министерство на отбраната.

В изявлението на руското министерство на отбраната се казва: "Заплашени да бъдат обкръжени, съюзническите сили се изтеглиха от Лиман към по-безопасни позиции".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле,леле! Какъв "съветник" само..
95
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3000 ядрени бомби има в арсенала на Русия.Американците знаят за тая мощ и си траят иначе досега да са нападнали Русия.Тя Северна Кореа има ядрени бомби камо ли Русия.Селяните гледайте си салатката пиите си ракията че селското разузнаване ви куца.Путин не го мислете много сте малки даже да му споменавате името.
94
2
 
22
 
! Отговори
работата е ясна преди 1 година
Тия съвсем затънаха, биха ги като маче у дирек. Първо мобилизация че няма хора, после плашим с оръжия дето ги няма сигурно, демек последни опити. Че и за парада догодина няма да има техника ако продължавата така нещата
93
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Познавам доста путиноидии и всички до един са кухи и попаднали хора
92
2
 
16
 
! Отговори
до 143 преди 1 година
Пак си помисли кой и какво е безродник, щом си съучастник на този, който се зарича да избие целият ти род с ядрено оръжие. После го обясни на децата си, докато още не ги е "остъклил", както се изрази по-долу. Кажи им "тате, мили сте ми, ама Путин ми е по-мил от вас", затова ще разпространявам пропагандата му докато ни изпепели всичките.
91
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадирката има информация той е човек на Путин.Нападение срещу руска територия може да се използва ядено оръжие според руската доктрина.Затова от страх Зеленски иска в НАТО.Сарматите второ поколение карат американските военни да сънуват кошмари.Ядрения арсенал на Русия е демоничен.
90
3
 
16
 
! Отговори
До 143 преди 1 година
Безрадничка е майка къде е събирала "белогвардейците " на баща ти от чаршафа да се пръкнеш ти! Дано един ден Путин ти мобилизира децата да ходят на първа линия на фронта с тампони и дамски превръзки!
89
3
 
15
 
! Отговори
до 140 преди 1 година
Моли се ти робе! А децата ти вече са замесени от ей тоя на снимката и приятелчетата му. Ама ти продължавай да ги подкрепяш с цялото си сърце! Нищо, че искат и курбан от децата си да им свариш. Или мислиш, че ще ги подслонят в техния бункер ли дурак пиян?
88
1
 
15
 
! Отговори
До 133 преди 1 година
То не е нужно да пускат слух, от Запада до НГ ще им дадат такава и ще трябва да правят основен ремонт на червения площад
87
3
 
0
 
! Отговори
до Кори преди 1 година
А защо пък трябва да е слух? Нали ги обвиняват, че имали хиляди лоборатории за биологични оръжия, толкова пък 5-6 ядрени ракетки да не са си набавили... Аз съм сигурен, че още при първата подобна заплаха от Пудинг са взети мерки.
86
0
 
17
 
! Отговори
До 118 преди 1 година
Руската редовна армия /от парадите/ още не е влязла, та за това обявиха мобилизация на Пруската нередовна армия, да взема тампоните и дамските превръзки и на фронта! Скоро очаквайте и бабушките да грабнат калашника, че руската редовна армия я изядоха цръвиците
85
0
 
15
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До към 116, 124 - Армата замалко да запали на красния площад, ама някой беше пропил манивелата.
84
1
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Ммдаааа... Владимир Путин сравнява себе си с Петър I, първия всерусийски император. Дотук добре. Обаче веднага възниква проблем: Петър Велики е заповядал на всички свои боляри да си обръснат брадите!!! Очаквам Путин да приложи същата политика и към Рамзан Кадъров!!! Иначе не е никакъв император, а лукова глава!!!
83
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За мен хора и държави, които непрекъснато заплашват с ядрено оръжие, ако не е на тяхната, нямат право да съществуват.
82
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След пълното остъкляване ще останат само бактерии. Ще чакаме още 2 милиарда години за разумни организми с мозък. Но ще бъде жалко за материала.
81
0
 
16
 
! Отговори
Кори преди 1 година
Киев да пусне слух, че има бомба която може да достигне Москва. И гледайте шоу! Смелите московци молодци, ще си изпочупят краката да бягат.
80
2
 
16
 
! Отговори
До 128 преди 1 година
Ако Путин ти беше избил децата друга песен щеше да пееш, ама такива селскии пиандета, като теб не са плодовити
79
0
 
12
 
! Отговори
128 преди 1 година
Бегай до аптеката! РазПутин и разум на едно място не виреят. Изби стотици хиляди хора. Гони Сталин и Хитлер
78
0
 
17
 
! Отговори
до 128 преди 1 година
Абе я за по-сигурно тази държава изобщо да не съществува, а ядрените и оръжия да минат под контрола на ООН, докато бъдат унищожение! То па не си е работа, някакви олгУфрени да разполагат с ядрено куфарче и ежедневно да ни заплашват, че ще убият децата ни.
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руското оръжие е уникално, колкото нашите нови изтребители - на чертеж! Нация, която един телевизор и една кола като хората не може да направи - не ми я хвали. И ние още се хвалим с *** 4 и компа но Жони Атанасов, дето е заемал 1 стая и е използвал Уиндоус 2050 та