България получава средства от САЩ за военни цели

Финансирането ще бъде както безвъзмездно, така и под формата на заеми
261
България получава средства от САЩ за военни цели
Снимка: БГНЕС

България е сред държавите, които ще получат от САЩ финансиране за военни цели, тъй като Вашингтон смята, че страната би била застрашена от евентуална руска агресия, съобщи БНР.

Още по темата


При посещение в украинската столица Киев американският държавен секретар Антъни Блинкън обяви допълнителни два милиарда долара за Украйна и още 18 други държави.

Сред тях, освен България са Румъния, Гърция, Северна Македония, Молдова, Грузия, Полша, Чехия, Литва, Латвия, Естония.

Финансирането ще бъде както безвъзмездно, така и под формата на заеми, а целта - държавите да засилят възможностите си за противопоставяне на руското влияние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
1
 
! Отговори
Мене преди 1 година
Не ни дават пари за развитие , а пари за война ! Ние сме лесна плячка и баровците са готови да ни жертват за едно стратегическо предимство . Вън от НАТО веднага ! Мръсни евроатлантически продажници , народен съд заслужавате !
204
0
 
0
 
! Отговори
?!?!? преди 1 година
Вие просто сте онези хора, които съпортват царевичарите срещу нас, понеже сте от този тип икономика, и сте готови да закриете не на метафора а съвсем буквално бг-то дори да се пенсионирате, отареете, самоанихилирате и какво ли не, само и само да управлявате върху нас
203
0
 
0
 
! Отговори
?!?!? преди 1 година
Сега някакъв европеиден неполитичен извика НАТО на страната, понеже такива страни ги водят за пенсионерска икономика, където ги занимават с НАТО, а не със собствените военни сили? И вас наистина ви превръщат в пенсионери, обаче за разлика от Кьосев, аз не искам да се занимавам с пуберитетите, тези пуберитети, които вие се опитвате да grow-вате естествено са точно такива каквито изобщо не ме кефят, дори не знам как сте ги намерили в генетиката, защото ние иначе гледахме някакви които не дразнят
202
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не че нещо, то не е просто смешно това с Bitte-то, той вчера направи онази голяма трагедия, която никой не би очаквал, да направи парти, учебно когато има погребение там, на практика? Има ли такива неща в историята и политиката?
201
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен не ми харесва как набутвате властта в ръцете на мъже, които са учени, но не много и твърдят, че например, ме познават или пък някой друг от нашата група, защото все още се водим малки в нея, а те като големи мъже, които ни познават щели да управляват, откъде и как ни познават те? Битето, царевиците и прочее, не мислите ли, че такива не могат да управляват?
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие хем се пробвате с това тази организация върху България, сякаш не живеем в нея, хем набутвате разни царе, английски, разни руски (сектантски) попове и какво ли не тука, не мислите ли че ще предизвикате световна война така?
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страната е застрашена от руска агресия?Значи строим англо-руски дворци и после сме застрашение от коя агресия? Който строи дворци трябва да е готов да води войни, а САЩ водили ли са война за България или са платили за арестуването на коня и паркирането на кофите за *** пред това нещо, наречено полицейска инсталация
198
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русоя ще загуби войната в Украина.Русия трябва да бъде унищожена финансово.Освен това да бъде изплирана напълно.Всички Руснаци да бъдат депортирани в Русия.
197
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва ни противовъздушна отбрана и също така противо корабна,противо танкова.Нямаме нужди от самолети.По-добре дронове вмесот самолети.По-юалко разходи и по--малко жертви.Пилота може да е навсякъде ,не и в летателния апарат.
196
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз предпочитам да слугувам на САЩ и на ЕС,вместо на теб Българино и на Руснака.Дуай супичката продажник Руски.
195
1
 
1
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
https://***.bg/***/sviat/kitajska-kompaniia-shte-plashta-dostavkite-na-gazprom-v-iuani-i-rubli-2323489Аиде сега евроатлантиците даде досетят какво ще се случи с доларите им и еврото. Нали нямаше какво да прави газта си Русия. Часовникът тиктака време е за фалит на ФАЩ и ЕС
194
0
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
А не може ли, така да се каже заеми на по-високо ниво, ами за ....оръжие!Звучи ми като средновековие!Кога ще ни дадете за наука, образование или култура например!?Държавите с високо ниво на последните, не им требат пари за оръжие!Те имат такова, но него използват, защото знаят че в един конфликт....няма печеливши!
193
4
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Преди година, 95% сами гласувахте да слугувате на САЩ. Какво ревете сега?
192
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Дано поне безплатната "помощ" покрие разходите по самолетите, които пратихме в Украйна.
191
0
 
0
 
! Отговори
Кизилски преди 1 година
Сегашна Русия не е СССР, и Путин не е Брежнев !
190
4
 
3
 
! Отговори
какво се чудим преди 1 година
копйкаджиите беснеят но не казват че Русия твърди че някакви биолаборатории заради които нападнаха Украйна били преместени в Полша ,латвия ,литва ,естония ,българия следователно трябва да очакваме руска агресия !
189
4
 
3
 
! Отговори
карначе преди 1 година
Трябва ни модерна противовъздушна отбрана, ришнаците ако нападнат ще е с ракети и МИГови тенекии, по земя няма да се рискуват из наще планински райони. Проблем ще е ако тиркия реши да ни нападне в същото време
188
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Четейки такива новини започваш да си мислиш, че ще започне военен конфликт на Балканите скоро.
187
1
 
1
 
! Отговори
Перфидност преди 1 година
Както казват в американските филми, това е Америка, най-добрата ми приятелка!
186
9
 
12
 
! Отговори
Парите не са всичко преди 1 година
Та ние вече сме дали повече от 2 милиона за хартиени самолетчета! Тези нагли окупатори искат да ни заробят с кредити и да ни пуснат после на първа линия в една 3та Световна!!! От сега казвам, че ако направят така и нашите раздават калашници както украинците, първите паднали ще са всички европрадажници!!!