Лена: ПП-ДБ не се притеснява от заканите на Пеевски

Депутатът от ДПС ще сезира прокуратурата
25 юли 2024 12:25, Инна Ангелова
74
Лена: ПП-ДБ не се притеснява от заканите на Пеевски
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова, депутат от ПП-ДБ заяви, че в партията нямат никакви притеснения от заканите, които Делян Пеевски отправя към тях.

"Това е г-н Делян Пеевски, който е санкциониран за корупция в особено големи размери – това е лице, което онагледява целия модел на завладяната държава и аз да призова колегите в комисията за Нотариуса и Пепи Еврото този следобед да направят решителна крачка и да гласуват в подкрепа на предложението за изслушване на г-н Делян Славчев Пеевски в тази комисия”, каза още Бориславова.

По-рано днес председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски съобщи, че утре внася в прокуратурата публична информация за корупционните практики на ПП-ДБ.

По думите ѝ това, което е обсъдено за работата на Народното събрание е, че по Конституцията то трябва да работи до изборите.

"Има разумни срокове, в които да се проведе предизборна кампания, но не през август месец. Така че вместо да се ходи на море от депутатите, ние бихме могли да поработим още малко, за да приемем поне нещо в този парламент и напълно реалистично е това да бъде освен мерките за медицинските сестри, акушерите, така и Закона за личния фалит, който ще внесем днес. Той беше приет на първо четене от миналия парламент. Също така Закона за сигналоподателите. Минал е обществено обсъждане и няма пречка това Народно събрание да запретне ръкави и да приеме тези 2 законопроекта", допълни Лена Бориславова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уморена Как Лена като хишна хиена
22
4
 
11
 
! Отговори
До 19 преди 1 месец
Ааааа, не така , хубава си е хубава шавливата Лена
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви притеснения да имат професионални международни измамници и крадци? Лена фалшифицира подписи, пълномощни, изнася секретна информация и не и пука. Тя има имунитет. Безскрупулните какви притеснения да имат? Те си казват сами, че им трябва много кеш. Казват си сами, че ако са нямали ала-бала с президента, са щели да имат 7% на изборите. Никой не ги разследват. Асен Василев е много умен измамник. Това го каза Мортен Лунд, но никой не гледа, че Асен е откраднал софтуер и го продал на Китай.
20
3
 
18
 
! Отговори
парапетаджия преди 1 месец
Таз ковретина пък в качеството си на какво се иказва?
19
3
 
18
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Ленче , никак не си на ти с материята! Не само ти , но и всички вие трябва да се страхувате заради искането ви за овладяване на службите и цялата власт в страната , ала бала с машините , кеша , пудела с пачките , фалшифицираните подписи за Корал, неспазването на законите и Конституцията и прочие! Затова и избирателите ви наказаха , жалко е че не знаете , че това което човек сам си го направи , никой друг не може да му го направи!
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И мен ме беше страх от вашето управление, но ето, вече 4 години не можем поне да се върнем там, където бяхме преди ПП ДБ да се появят с помощтта на вдигнатия юмрук на Радев. Работите по-лошо дори от мутрата Борисов.
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нас пък кво ни интересува тая от кво се притеснява?
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мине не мине време и напомня за себе си. Къде с парапет, къде с коментар, къде с държавна вечеря в Гърция. Разтурикъща, любовница на шефа, харчи държавни пари. С какво е допринесла за благото на България?
15
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво да се плашите, след следващите избори сте си у вас, на сигурно място. Пеевски по къщите няма да ви гони да ви бие. Така че, споко!.
14
5
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
На Пеевски му е през ..., че е санкциониран. Затова подарява линейки. А вие ако има как, няма да се посвените да ги откраднете. Горе-долу това са ви целите и морала
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еми Миро я пълни, Кирето я пълни още някой друг я пълни, та за това е понапълняла --- А Пеевски кой го пълни, че е така напомпан?
12
6
 
9
 
! Отговори
До 9 преди 1 месец
Еми Миро я пълни, Кирето я пълни още някой друг я пълни, та за това е понапълняла
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кичозната вчера беше по потник в НС, днес навлякла ризка със сърчица.
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тез избори простокирието съвсем ще се спихне. Кикитата са измамници и даже и Бизнеспарка го разбра...
9
2
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
И Лена и Пеевски говорят хубави работи. Като ги слушаш. Обаче на финала се получава друго. И продължава да нараства пачката, а за хората няма кой да мисли. Няма.
8
6
 
14
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Kaka Лена - гладна хиена, трябва и нова песен, като я гледам станала е двойна оттогава, ояла се ебая
7
4
 
24
 
! Отговори
ВЪН Джендъри преди 1 месец
ПЕЕВСКИ го знаем, но и вие от ПП ДБ не сте стока. Видяхме ви. Шарлатани
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 2 първо да обръсне мустака,и след това да мачка "магнитски ---- Мустака не ме тревожи, нито парапета. Ако иска и брада да си пусне, но да смачка магнита.
5
5
 
14
 
! Отговори
мустакатата преди 1 месец
Как е правилно: пОвлекана, или пУвлекана?!
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той ще сезира прокуратурата, но важно е ПосолствоТо какво ще нареди на прокуратурата.