Денков пак поиска оставката на Стоянов: Той е доста самонадеян и това създава сериозни проблеми

Главчев заслужавал толеранс, защото за първи път бил в такава ситуация
21 юли 2024 19:20, Нели Христова
171
Денков пак поиска оставката на Стоянов: Той е доста самонадеян и това създава сериозни проблеми
Снимка: БГНЕС

Не се наемам какво се е случило. Когато имаш министър с опит, трябва да знаеш, че максимално бързо трябва да се реагираш превантивно. Това, което се видя, е, че е било подценено. Това каза председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" акад. Николай Денков в предаването "На фокус" по Нова тв по отношение на вътрешният министър Калин Стоянов и ситуацията с пожарите в с. Воден.

На въпрос дали ПП-ДБ ясно заявяват искането за оставка на вътрешния министър, Николай Денков отговори положително, като уточни, че определено е имало забавяне в реакцията при пожарите в с. Воден.

Той е доста самонадеян и това създава сериозни проблеми. Неговата роля и функция е именно да предотвратява проблемни ситуации, каза още шефът на ПП-ДБ в парламента. Денков припомни кървавите протести срещу БФС по време на мача на националите ни с Унгария. Всички знаеха, че ще е тежко положението, той се оказа на кино, каза още Денков.

По думите му премиерът Димитър Главчев за първи път попада в тази ситуация и затова заслужава толеранс.

За да имате стабилно правителство, трябва да имате политическа подкрепа. Попаднахме в капана на ГЕРБ миналия път, каза още Денков. По думите му коалицията ПП-ДБ са направили срещи с четири от представените формации в парламента, но всички поставили нереални условия. Инициативата да се тръгне с тази декларация е "Да, България" - ние им имаме пълно доверие, каза още шефът на ПГ на ПП-ДБ. Според него от ГЕРБ са сбъркали с подхода в първия мандат с това, че не извадили приоритетите на преден план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
4
 
19
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Вие разбирате ли,че това лице вече в бъдеще е г-н Никой???!-:)Или защото вече се " докосна" до реалната власт,и може да пъне " мускули" които Изобщо нема??-:))) Я Бегай у лево бре Очилатко! И гледай къде " стъпваш"!
119
4
 
16
 
! Отговори
ПУДЕЛИ НА РАШКОВ преди 1 месец
ЕЙ ТОЯ, ПАРАПЕТА И ОКОКОРЕНИЯ.. ЯД ГИ Е ЧЕ ГО СНИМАХА С ПАЧКИТЕ С ПУДЕЛА
118
2
 
15
 
! Отговори
Този преди 1 месец
Доказа че не само училище на запад са Пълно Провалени (ПП) но и титулованите български академици за нещо не стават. За какво се харчат пари за българската академия като там има такива смешници като Дянков?
117
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ники екскурзиянта
116
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хора, които са виждали огън само от клечка кибрит да искат оставката на професионалист като Калин Стоянов е повече от смешно?!
115
3
 
15
 
! Отговори
Алито преди 1 месец
Ей, *** скрий се, само пяна от теб и нищо повече.
114
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Господин Денков не е вярно, че сте попаднали в капан на ГЕРБ! Имате авторитетно звание, а се оправдавате с доводи на дете от началното училище! Трябваше да уважите подкрепящият партньор на правителството, но уйдисахте на разни ястреби около вас. Добре ще е, ако сте разбрали, че е прието да се управлява в коалиция, уважавайки партньорите си и споделяйки отговорности, подписвайки коалиционно споразумение (договор)!
113
4
 
22
 
! Отговори
Слав преди 1 месец
А ти ква си, гнида... Денков.Смрадлив и нещастен академик!!!
112
3
 
17
 
! Отговори
АХМАТ СИЛА преди 1 месец
Тоя глистав сурикат защо не си ... майката
111
4
 
14
 
! Отговори
007 преди 1 месец
И аз не го харесвам, но ти плъхче нищо не можеш да искаш.
110
1
 
11
 
! Отговори
Закривай милицията! преди 1 месец
И наново! Вън от там пожарната!Пожарната към общината! И тогава няма до работят във фирмите на жените си, а ще служат на хората в общината още действат светкавично!
109
3
 
19
 
! Отговори
До 109 преди 1 месец
Така е,дори Рашков като печен мафиот отвори границата за мигранти и други незаконни вещества като размести граничари от възлови рискови места и ги прати на 50 км ,където и други охраняват.Заради големия проток загина и полицай.Стоянов не е арогантен,върши си работата ,но денковците искаха удобен да прикрива контрабандата и техните мушенгии.
108
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Молец.
107
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А,бе какво искате от служебните,те от 7 дни не са мигнали,пожар след пожар,не ви ли е срам?.Хората от с.Воден нали ви изгониха с Кирил,били сте екскурзианти само за снимки и пиар.Сега си го изкарва на другите.То се оказа че във Воден което е гранично няма мобилен обхват,как да се разбере.?Чак сега им сложиха клетки трите мобилни оператора.Ти що не си я свършил тази работа ?
106
7
 
23
 
! Отговори
Резидент разединител преди 1 месец
Кой ти харесва повече от Калин Стоянов? Рашков при който нямаше едно престъпление разкрито или човека с часовника, който и аз му забравих името, но се изложи с часовника здраво. Че Стоянов не съм го загледал с какъв часовник е, но едва ли струва 50000 както и едва ли има 20 имота. Няма и снимки с пудели и пачки и контрабандисти. Та сега кой от двамата искаш Денков?
105
2
 
0
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 1 месец
До Анонимен *** си ти.
104
6
 
15
 
! Отговори
мунчо преди 1 месец
тоя куку академик ще спре най-после да говори!
103
5
 
17
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 1 месец
ПОДЛЕЦАдянков си отваря отново проклетата уста
102
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тая шушумига вчерашния ден в село Волен не и ли стигна? Като какъв говори днес? Срам няма ли?
101
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как пък и тук намесиха фашистка пРосия? Няма да слагам минуси, за да не им капят копейки.