Младежкото ДПС няма дилема, застана твърдо зад Ахмед Доган

Очаква се да бъде свикан Централният съвет на ДПС
20 юли 2024 13:54, Александър Попов
133
Младежкото ДПС няма дилема, застана твърдо зад Ахмед Доган
Снимка: БГНЕС

Младежкото ДПС застана твърдо зад почетния председател на партията Ахмед Доган. Формацията се събра в Бургас, за да вземе отношение по призива на Ахмед Доган за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. На срещата присъстваха всички областни председатели на младежките структури на ДПС

„Разговаряхме за целостта на партията под лидерството на единствения лидер на ДПС. За нас лидерът на партията е доктор Ахмед Доган. Никога е нямало съмнения каква позиция да заемаме. Такава тема за нас не съществува“, заяви Ибраим Зайденов, председател на Младежката организация на ДПС

На срещата присъства и председателят на партията д-р Джевдет Чакъров. Той не пожела да коментира кога ще бъде свикан Централният съвет на ДПС.

Още по темата
"Когато имаме решение ще бъдете уведомени", беше лаконичен Джевдет Чакъров пред медиите.

Очаква се среща на младежките структури на ДПС с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в лятната резиденция в Парк Росенец.

Конфликтът в ДПС

Конфликтът в ДПС стана публичен в деня, в който трябваше са бъде гласувано правителството предложение от ГЕРБ-СДС. Тогава Рамадан Аталай обяви, че има разногласия между Доган и Пеевски за начина, по който да се управлява партията. Доган също така призова да не се подкрепя предложения кабинет, а депутатите, които се вслушаха в неговия призив бяха изключени от парламентарната група, включително другият председател на Движението Джевдет Чакъров.

Доган призова за изключването на Делян Пеевски и още петима души от ДПС.

Другият председател на партията Делян Пеевски също излезе с кратко изявление. „Новото начало е факт! Всичко трябва да се случва съгласно устава и законите на Република България“, гласи съобщението.

Час по-късно депутати от парламентарната група на ДПС, приближени до Пеевски, отидоха в пострадалото от пожарите тополовградско село Воден, където от името на председателя Пеевски дариха два жилищни контейнера за самотна възрастна жена и самотен възрастен мъж, които са изгубили домовете си в огъня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
6
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Ами нормално! Вие какво очаквахте? Да застанат зад Пеевски ли? Те пак могат, ама по друг " начин"!!!-:( Този дебел българин,си навлече гнева на тези хора! Това че Пеевски е " налял някакви пари" в ДПС не значи нищо! Пеевски на края Ще остане САМ! И бих казал,че Пеевски е вече Г-н Никой!!
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОПГ ДПС се бори за ново финансиране от бюджета и за ново влияние в обръчите от фирми. Нищо ново. Въпросът е къде спи прокуратурата.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В ДПС няма никакъв конфликт! Пеевски краде ДПС е точният израз, който е забранен за употреба в българските медии
43
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
уэфсети са събрали да коментират вълците,които ги владеят...Свежо!...Типично по-турецкому !
42
2
 
9
 
! Отговори
Кръчматъ преди 1 месец
Едно шъ ви кажа, това което нарави Шишо Поркъ не е негово еднолично решение и действие, това е много добре Планирана операция, зад която стои много сериозна сруктура!!!
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
превраджии, превраджиkи1. Ализан Яхова2. Анджей Джандев3. Валентин Тончев4. Джевдет Чакъров5. Джейхан Ибрямов6. Едис Даудов7. Ешереф Ешереф8. Левент Мемиш9. Мехмед Салим10. Севим Али11. Тимур Халилов12. Фатме Рамадан13. Хабибе Расим14. Хайри Садъков15. Юсеин Вейселов
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Талибани, вие подпалихте родината по нареждане на вашия падишах в Росенец.Народът го знае, остава да го изрече някой смел политик.Да видим кой ще е първия.Това ще е края на Доган.
39
1
 
6
 
! Отговори
. преди 1 месец
не ни чака нищо добро щом доган отново тръгва да прави ляв завой ( откровени заигавки с фат мака и пепедерастите ) , паралелно с това върви капсулиране на партията до строго етническият и характер , което 100% означава , че етническата карта отново ще стане коз ( дори козЪТ ) и нито едно възможно Zло няма да ни подмине .
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На следващите избори ще има ДПС 1 и ДПС 2 партията вече се разпадна благодарение на Пеевски. Това е добре.
37
3
 
2
 
! Отговори
Йордан преди 1 месец
Жалко.
36
4
 
7
 
! Отговори
До Ахмед преди 1 месец
Странно как мюсулманина доган беше насилен като жена докато седи във скута на прасето пеевски?!
35
2
 
17
 
! Отговори
Bye преди 1 месец
тези които са на снимката няма да виждат Парламент след следващите избори отвътре
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хмм, ако тези близо 500 човека (нали така пише - целия актив) са актива на ДПС, то някак си не кореспондира като за втора политическа сила.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 35 Тия двете вдясно на първия ред ще уредят със свинско цялото младежко ДПС.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доганя се крие като мишка в момента.
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 25 - Ти си толкова незазаинтересована кокона, че не знам, дали нямаш нужда от антидепресанти или свещенник.
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 30 - На това разчиташе и Пеевски. Че Доган е в "сянка" и че все по-малко народ от партията комуникира директно с него. Ама Делян е позна. Ахмед я играе тая игра от 40 години вече.
29
0
 
5
 
! Отговори
Кой преди 1 месец
Каза че ДПС не е етническа партия, противно на конституцията
28
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски не разбра, *** докато е лес о да мачнаш индивиди "без гръб", то да се зъбиш на една общност, просто не става. Ако "преживее" (в чист политически смисъл, рабира се) Доган, ще разбере, че не може да се гаври така и с Радев. Каквито и да са ви мислите за последните двама, не може да се отрече, че зад тях стоят десетки, ако не и стотици хиляди привърженици.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко трябва да се случва съгласно устава и законите.Някой всъщност чувал ли е на живо Доган да казва нещо през последните 2 месеца? Разни хора ни препредават какво бил казал/постнал. Но него самият никой не го вижда, а винаги по-рано лично коментираше чистките в ДПСфеодалната партия ДПС. Показа, че опърпания сокол вече не е толкова могъщ щом успя да разсече ДПС. Колкото и да не го харесвате Шиши е с големите кинти и се га той разпределя порциите в ДПС. Ако не беше така досега да бяха го изрита