Марков доволен, "Величие" объркало аритметиката в НС

Не съм човек, когото да управляват по телефона, заяви той
20 юли 2024 12:34, Александър Попов
124
Марков доволен, "Величие" объркало аритметиката в НС
Снимка: БГНЕС

Николай Марков определи разпада на парламентарната група на "Величие" и раздорите в ДПС като здравословен процес.

"Аз съм човек, който не се управлява по телефона и когато съм поел ангажименти да бъда народен представител, аз представлявам народа, а не някакви други олигархични интереси", заяви той пред БНТ за проблемите във "Величие".

И допълни, че не е член на партията, макар че е бил обявен за неин председател и призова въпросите оттук нататък да се отправят към Албена Пекова или "който представлява тази организация".

Марков заяви, че действията, които е извършвал, докато е бил в парламентарна група, са били изцяло в полза на българската държава и нация.

"Аз свърших моята работа перфектно. Президентът каза - вие объркахте парламентарната аритметика и това е най-хубавото нещо, което чух".

На въпроса дали ще се яви на нови избори със собствена партия, Марков отговори, че вероятно няма да има техническото време. Намекна обаче, че има различни варианти да се яви с друга партия, но не пожела да навлезе в подробности, защото не иска да му се случва "още от същото".

Николай Марков коментира и забавянето си в първия ден на парламента, когато не успя да се закълне като депутат. Макар преди да беше заявявал, че над него е оказван натиск с компромати, за да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС, днес посочи, че забавянето му нямало общо с "големите процеси".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ВеличиеНиколай Марков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
13
 
! Отговори
Ало, преди 1 месец
Марков.Посмали малко.Ти не преставляваш народа,а само тези 90000 ,които са те избрали.
94
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марков - троянския слон, разсмива ме много още от времето когато Цанов и Карбовски го канеха в студиата си... Трябваше да си много наивен да повярваш, че тоя служител на ДС и оня пирамидаджия ще направят нещо за народа.
93
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слушам го Никито да разправя в едно интервю , че лично Бог го създал него , толкона бил уникален , е ако пропуснем онова другото непорочно зачатия . Абе тоя голам мошеник бе , нема равен ва сладкоприказването , е ако си само учасник със слуха , а не и с разума .
92
9
 
2
 
! Отговори
до Марков, 86 преди 1 месец
Ами той го е обяснявал много пъти, ама ти си спал. Истинската причина за уволнението му е докладът, който е пратил официално до Парванов, в който изобличава собствените си колеги като съучастници в организираната престъпност и дори в масови убийства. Оттогава му спретнали специална комисийка по физическа подготовка, след като бил покрил нормативите месец преди това. Измислили му и обвинения в няколко убийства. Накрая всичко отпаднало разбира се, но все пак бил уволнен дисциплинарно.
91
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми то като хапваш обилно , пийваш Узо с червено винце , кво остава за финал освен да попръцкваш мощно .
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
че обърка, обърка, но не защото сте го замислили предварително
89
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идеята на Пеевски беше ГЕРБ и ДПС да управляват заедно и затова подмами Борисов ,като му обеща да е премиер. Баце затова разтури сглобката и изгони Мария Габриел. Шиши трябваше да осигури 41 депутата, а Борисов останалите 80.Затова Баце обикаляше селата и повтаряше: "Дайте ми 10% и аз ще съм премиер. Получи ги, но понеже си е глуповат, не прецени, че при ниска избирателна активност, тези 10% няма да му стигнат. В интерес на истината, Пеевски осигури обещаните 41+4 депутата ,но Борисов не получи заветните 80.
88
12
 
2
 
! Отговори
Политкоретен преди 1 месец
Всъщност, Марков каза интересни неща тази сутрин. Например сподели, че е видял с очите си как Борисов е предизвикал разпада на ДПС по задкулисен начин. Смята също, че България се е разминала с голямата опасност от война и че процесите случващи се в момента в парламента са за добро. Което ме изненада, но пък навежда на известни мисли.
87
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След десет ракии изкривяваме времето и пространството като Доктор Стрейнсж..поредния Марвел черой :)
86
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И след 10 ракии мисля че въртя космоса
85
2
 
19
 
! Отговори
Марков, преди 1 месец
първо обясни защо си ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН от НСО,и после обяснявай къде си ходил и какво си правил!!!Не знам доколко вашето "Величие или по-скоро Падение" е объркало аритметиката на парламента,но съм убеден,че по-скоро се сбърка и обърка твоята аритметика,чисто и просто не ви мина номера!!!Все си мисля,че на следващите избори ще гледате парламента единствено и само на снимка и картинка!!!Тия твои високопарни фалшиви и лъжливи лозунги за народ,партия и родина,ги остави за друг път,за някой друг!
84
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наздраве Марков
83
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сектата на Сциентологията е по-богата от Държавата .. Никой журналист не смее да говори за Сциентологията. Ще го съдят 50 адвокати.
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Да си го кажем Същински Пригожин!
81
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аритметиката в НС я обърка Доган!
80
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все пак свърши някаква работа , изобличи Коцето , дето издържаше по пистата русофилство , но на пистата слугинаж към статуквото , разбирай управление на мафията , с цел лично облагодетелстване катастрофира фатално .
79
5
 
7
 
! Отговори
Да си го кажем преди 1 месец
Абе как тоя честен ЦАР Ивелин Има заедно с жена (фективно разведни ) си над 1000 имота на свое име....... 1. Исторически парк не като идея на Ивелин..... Авторът на Парка отдава не избягал виждайки каква пирамида е ИП. Ако някой е ходил там ще му направи впечетление че Ивелин Михайлов е навсякъде .От статуите дето сие направил от Монетите със собствен лик които сече . От всеки монитор и телевизор е неговият образ ИП е едно светилище на гуруто на сектата Ивелин Михайлов .Цар Ивелин
78
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полковничето лъже много сладко , но ефектът е кратковременен , докато го слушаш , минеш ли в режим на размисъл илюзията изчезва .
77
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подмолник марков
76
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този вече е покойник марков наигра се бързо