Доган към младежкото ДПС: Гордея се с вас!

Това е едно предизвикателство, което ние трябва да преодолеем, заяви почетният председател на движението
20 юли 2024 20:15, Красимир Ангелов
145
Доган към младежкото ДПС: Гордея се с вас!
Снимка: БГНЕС

"Това е едно предизвикателство, което ние трябва да преодолеем! Гордея се с вас!", заяви почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган.

"Много съм впечатлен. Вие сами предложихте изхода. Сами очертахте стратегията за развитието на ДПС във времето, за което много ви благодаря", обърна се Доган към младежката структура, цитиран от БГНЕС.

"Това е едно препятствие, което трябва да преодолеем. Това е едно предизвикателство, с което трябва да се справим! Много съм доволен, че виждам готовност във всеки един от вас, осъзнатост. Гордея се с вас!", добави Доган.

Още по темата
По покана на почетния председател, представителите на Младежко ДПС проведоха среща с Ахмед Доган. Пред него те препотвърдиха позицията си, че всички младежки структури в страната застават безусловно зад неговите решения и заявиха пълна подкрепа за единствения лидер и визионер на ДПС.

В края на срещата младежкият актив бе категоричен: "Пред нас никога не е имало дилема: За нас ДПС е д-р Ахмед Доган. Време е демокрацията да възтържествува. ДПС без Пеевски!"

Както е известно, младежкото ДПС се събра в Бургас, за да вземе отношение по призива на Ахмед Доган за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. На срещата присъстваха всички областни председатели на младежките структури на ДПС

"Разговаряхме за целостта на партията под лидерството разбира се на единствения лидер на ДПС почетния председател д-р Ахмед Доган. За нас лидерът на партията е доктор Ахмед Доган. Никога е нямало съмнения каква позиция да заемаме. Такова тема не съществува в младежката организация", заяви Ибраим Зайденов, председател на Младежката организация на ДПС

На срещата присъства и председателят на партията д-р Джевдет Чакъров. Той не пожела да коментира кога ще бъде свикан Централният съвет на ДПС.

"Когато имаме решение ще бъдете уведомени", беше лаконичен Джевдет Чакъров пред медиите.

Конфликтът в ДПС стана публичен в деня, в който трябваше са бъде гласувано правителството предложение от ГЕРБ-СДС. Тогава Рамадан Аталай обяви, че има между Доган и Пеевски има разногласия за начина, по който да се управлява партия. Доган също така призова да не се подкрепя предложения кабинет, а депутатите, които се вслушаха в неговия призив бяха изключени от парламентарната група, включително другият председател на Движението Джевдет Чакъров.

Доган призова за изключването на Делян Пеевски и още петима души от ДПС. През последните две седмици все повече депутати от ПГ се присъединяват към групата на изключените, които са верни на принципите на почетния председател.

Кулминацията на противоречията настъпи в петък, 19 юли. Джевдет Чакъров съобщи, че след среща на областни координатори, кметове и председатели на общински съвети и активисти на ДПС от цялата страна, всички са се обединили около призива за оставка на Делян Пеевски.

"500 човека от цялата страна и структури, целият актив застава зад д-р Ахмед Доган и искането за оставка на Делян Пеевски и неговото обкръжение. Всички призоваха за ДПС без Пеевски", каза той.

Чакъров подчерта, че ДПС е в основата на етническия модел, заедно с демократичната общност. "ДПС е за етническия мир и всички са решени да не се допусне каквото и да е етническо напрежение в страната", каза още той.

Изключените от ПГ на ДПС депутати и активисти на движението, подкрепящи почетния председател д-р Ахмед Доган, разбиха ключалката на входната врата на партийната централа и влязоха вътре.

В централата на бул. „Александър Стамболийски“ се извършва ремонт. Депутатите и активистите вдигнаха плаката с надписи „Кой затвори централата”, „Искаме си централата“ и „Централата е на ДПС“. Някои от тях бяха залепени по фасадата на сградата.

За да може да отворят и да влязат в сградата без полицията да ги спре, изключените от ДПС депутати начело с Чакъров и Джейхан Ибрямов носеха актуално състояние на партията, което да покажат на полицаите. В съдебното решение Чакъров е записан като настоящ председател на партията, което му дава право да се разпорежда със сградата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Младежите на ДПС знаят ли изобщо Кой ги финансира.Др Доган ги баламосва с джамии и религия.Парите обаче са от дълбоката държава,която се ръководи от Пророка Пеевски.То не беше КТБ,Булгартабак и всичко от,което се изкарват пари се ръководи от Кой.На Кой не му трябват джамии и църкви и като останат без препитание дерибеите по места ще клекнат Няма друг начин за Новото начало.Не си ли посочен няма Бизнес,няма крадене има Прокурор,Съд и бедност.Да се знае,тука е България,не е Турция за сега.
120
0
 
0
 
! Отговори
НЕ СЕ преди 1 месец
РАДВАЙ ЩЕ ТИ ПОКАРАТ МУСТАЦИ
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Събрал два автобуса турчеещи се *** в голя хотел в Сф. Щял да се бориА прибра милионите на Т лъстия
118
0
 
1
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Де ментата - каьал едно изречение. Да се покаже. А той като бай Дън. Дал си партията за ползване на шишо, сега си я търси.
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Талибани, вие подпалихте родината по нареждане на вашия падишах в Росенец.Народът го знае, остава да го изрече някой смел политик.Да видим кой ще е първия.Това ще е края на Доган.
116
0
 
2
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Здравейте циркаджии!!!!! Ашколсун!!!!
115
1
 
6
 
! Отговори
МАЛКА ЗАБЕЛЕЖКА: преди 1 месец
ДПС-- ВЕЧЕ НЕ Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, ЗАЩОТО НЯМА ЕТНИЧЕСКИ ПРОТИВОРЕЧИЯ В БЪЛГАРИЯ--ТОЗИ ПЕРИЭД СВЪРШИ!!!ДПС -- СА САМО "БИЗНЕС ПАРТИЯ" , ЗАЩОТО ИМАТ САМО БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ, В РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ И ЕВРОСРЕДСТВАТА И АКО НЯМАТ УЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА---ПРОСТО ЩЕ ОТПАДНАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, ПОРАДИ ФИНАНСОВИТЕ СИ РАЗХОДИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП И БАНКИТЕ!
114
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
кажи на младите кога се изучи за капиталист и защо вкара магнитски в дпс
113
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Верска партия е ДПС! Всички мюсюлмани от Маданска, Рудоземска, Девинска масово гласуват за ДПС. Да не говорим за Благоевградско...!
112
2
 
4
 
! Отговори
Питащ преди 1 месец
Конституция на РБ:Чл. 11. [...] (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт...Кой тогава наруши Конституцията и регистрира ДПС?Етническа ли е-ДА! Верска ли е -ДА!...?????
111
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И всичките тези работи индивиди живеят в България А едни са шепа милионери от парламента българският Лелелелелеле 2024 година е
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пиши ги бегал, прасулян ги сцепи тая партийка може и да не влезе в парламента на следващите избори, не знаят къде се намират. почнаха да се самоизяждат дерибеите на народа. още трябва и лойко!
109
0
 
10
 
! Отговори
Абе, ГОРДЕЙТЕ СЕ.... преди 1 месец
АМА АГЕНТ САВА, ВЕЧЕ ПАРИ И " ПОРЦИИ" ---- НЕМА ДА ДАВА..../има да плаща милиони на Държавата и НАП../
108
0
 
8
 
! Отговори
!!! преди 1 месец
Ограничения мироглед с нисък интелект в съчетание с послушание и раболепие е страшно опасна комбинация!
107
1
 
8
 
! Отговори
показаха го! преди 1 месец
Видя се репортаж с присъствието на Доган. Почетният председател се държеше като един сенилен старец! Изглежда "дерибеите" упражняват контрол над него! Най-лесно е да бъдат възпалявани младите, което също се видя!
106
4
 
10
 
! Отговори
Селяни прости преди 1 месец
Още ли не ви е ясно защо през лошия комунизъм всичките тия бяха натикани в миша дупка?Гледаха си тютюна и картофите и си си пасяха овцете и бяха по ниски от тревата. А сега грабят България и плашат с разклащане на етническия мир.
105
0
 
5
 
! Отговори
И тези сфини искат преди 1 месец
Да Цо Цат от народа като МВРО на Дебелия ушеф хомосексуалист *** Марешки Костя Максудата и тн
104
5
 
6
 
! Отговори
Пеевски е като преди 1 месец
Опълченците на Шипка!Изгони турците от ДПС!МУХАХАХАХАХАХАХАХА
103
1
 
8
 
! Отговори
Почетния Пенционер преди 1 месец
Доган е време да ходи на санаториум у СЦЗ или у Малашевци
102
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаше култове към личността на Ленин, Сталин, Г,Димитров,Тито, но те умряха. Останаха само тези към Ким Чен Ун и Почетния председател.