Делян Пеевски: Аз съм готов да сме заедно, на ход е Доган

Той няма да бъде кандидат за премиер
Обновена: 8 юли 2024 16:06 | 8 юли 2024 16:05, Нели Христова
270
Делян Пеевски: Аз съм готов да сме заедно, на ход е Доган
Снимка: БГНЕС

От моя страна тема няма. Аз съм готов да сме и искам да сме заедно и ДПС да върви обединено напред. От моя страна всичко е направено да бъдем заедно. Оттук нататък той (бел. ред. - Ахмед Доган) е на ход. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски след председателския съвет на партията.

"Две теми имахме за обсъждане днес - темите в ДПС в момента. Колегите призоваха за пълно обединение между мен и господин Доган. Партията трябва да бъде цяла. Никой не може да си позволи, най-малкото няколко дерибеи, които искат да я разрушат заради своите амбиции. Колегите не са съгласни с това. От моя страна тема няма. Аз съм готов да сме и искам да сме заедно и ДПС да върви обединено напред", допълни той.

"Призовавам го и му казвам. Аз съм готов да се срещна с него, колегите също са готови да се срещнат с него. Ние трябва да сме едно и да не си цепим партията", посочи Пеевски.

Той обяви, че ще се опитат да разберат дали има мнозинство за втория мандат като изпратят писма до партиите. "Българските граждани искат правителство, те не искат избори", заяви той.

"Аз със сигурност няма да бъда кандидат за премиер при втория мандат, а кой ще отиде да го вземе от президента, тепърва ще се уточнява. Аз искам да има правителство и с трите мандата", обясни Пеевски.

"Колегите искат да кажат много неща, защото са тормозени и натискани. Всички, които са били натискани, ще подадат жалби", каза Пеевски. По думите му един от тези, които ги сплашвали, бил Чакъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
7
 
! Отговори
ДПС са мафия преди 2 месеца
ДПС са най-бързо съмнително забогателите депутати с най-бедния електорат!
169
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски е ако мафията беше човек
168
0
 
6
 
! Отговори
Отвратен преди 2 месеца
Този корпулентният е грозен, ценичен, с ниска култура, алчен, нагъл, ароганген ***. Торкова противна и отблъскваща мутра едва ли има някъде по света в някой парламент!
167
0
 
5
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 месеца
И аз съм готов да се срещна с г-н Пеевски и да обсъдим бъдещето му
166
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Най-големите проблеми на Пеевски: Психопат е. Глупав е. Некадърен е. Горделив е. Не става за водач. Никой не го ще. Има още много, но главният му проблем в момента се казва Ахмед Доган.
165
0
 
7
 
! Отговори
Питам само?! преди 2 месеца
Прокуратурата ни защо не разследва как депутатите от ДПС забогатяват толкова бързо, когато са във властта като депутати?!
164
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е ти се из*** обилно, сега бил на ход Доган да ти чисти срамотиите, смятам, че този път ще те удари трифазния ток.
163
1
 
8
 
! Отговори
Лично мнение преди 2 месеца
Доган и Пеевски са ми еднакво гнусни.
162
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И да не забравяме все пак, че Пеевски е в списъка "Магнитски", да не се прави на светата вода ненапита. Такива крадци нямат място в държавното управление.
161
0
 
3
 
! Отговори
Анализ преди 2 месеца
Това доказва откровените лъжи казани тази сутрин от Хламид по БТВ , който твърдеше , че всичко е наред между бащата и сина. А ето , че не така. Има много, много здрава борба за надмощие и елиминиране на един от двамата.
160
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Губещ тук е само целокупният български народ. 35 години ни ръководят и подчиняват крадливи и неграмотни ***, че и неугледни.
159
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да вземат да се оженят направо а?
158
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Спомням си преди време Дебелият свали доста килограми, явно е забравил причината за това така добре отразило му се действие. Сега пак се опраси. Време е отново да мине на диета.
157
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски е свършен, но не веднага. Трябва да придърпат от средствата, щото ДПС нямат вакантен банкер в момента. Иначе, Доган е потърсил за помощ и тежката артилерия - библиотекарите /ДС/, от който кръг е и Пеевски. А отпишат ли го и библиотекарите, Пеевски да хваща направо към Дубай. Дебелото момче няма как да бъде оставено - всички вече го знаят що за стока е - класически психопат. Накратко, Пеевски е неудобен за всички /сивите кардинали/ и требе да бъде разкаран.
156
0
 
9
 
! Отговори
Затова ли???? преди 2 месеца
Какво правим със скандалните престъпления в КТБ, Булгартабак, за открадните бизнеси, за пирака и касиер издирвания Пепи Еврото???? Защо ДПС-ГЕРБ саботираха "Комисията за Нотариуса и Пепи Еврото"??? Оплетени ли са ДПС-ГЕРБ с тези престъпници??????
155
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дебелян всячески търси среща с Доган. Увърта, че уж бил против дерибеита, а той е най-големият дерибей не само в ДПС, а и в цялата зържава. Уж не бил против Доган, но ясно се противопостави на волята на почетния. Доган не е ***, дебелака е бита карта. Очаквам скоро да започне да играе грубо и да се издаде.
154
0
 
7
 
! Отговори
АХ КАДЕ Е преди 2 месеца
САБЯТА НА КАРАДЖАТА ДА ОТРЕЖЕМ НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ ГЛАВАТА
153
0
 
5
 
! Отговори
Ще победят парите преди 2 месеца
Ще победят парите.Ще разберем кой е платил повече , когато всичко приключи.
152
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Може ли да са толкова слепи и гладни? Не виждат ли на какво е заприличала България за 35 години? Ами да видят какво стана в Полша, Чехия, Унгария, Словения, Словакия, Хърватия, Румъния - в България да те е страх, че си българин от тези групировки. Заради това управление в момента всеки втори на улицата е ром с блуждаещ поглед
151
4
 
3
 
! Отговори
Джоук преди 2 месеца
Хич не съм сигурен, че мачът е за Доган.Шиши все още има доста пари и много властови лостове.Освен това държи ромския вот в ДПС, благодарение на който се компенсира все по-отъняващия турски вот.