Борисов: Напълни се с дилетанти, не разбират процесите

Всяка помощ за Украйна се остойностява, посочи лидерът на ГЕРБ
5 юли 2024 10:23, Инна Ангелова
225
Борисов: Напълни се с дилетанти, не разбират процесите
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично каза, че няма да позволи някой да си играе със страховете на българите. Депутатът отрече страната ни да дава пари на Украйна, а напротив - поличава пари, за да оказва помощ.

"Всичко, което България прави в полза на Украйна се остойностява", категоричен бе Борисов и допълни, че винаги е бил в позицията да има мир. Лидерът на ГЕРБ сподели, че вчера отново се е провело изслушване за Срещата на върха на НАТО и модернизацията на армията, а най-важните проекти са направени "по време на нашето управление".

Още по темата
Направи се опит да се уплашат българите, и то много манипулативно, че ще ходят български войници в Украйна. Те ще защитават само територията на страната ни. В последните месеци кешът стана като обменна валута и имаше нов опит да се направи инсинуация, че България ще дава такъв на Украйна", коментира той.

"В българската политика влязоха много дилетанти – хора, неразбиращи процесите", обясни Борисов.

Той заяви, че не е разговарял с Ахмед Доган.

По думите му ГЕРБ ще се бори с ДПС да си върне загубените избиратели.

"Главчев смени 25 от 28 областни управители. В областите, където загубихме изборите от Движението за права и свободи, изисквам да направим всичко възможно да си върнем подкрепата. Ще водим политическа битка с ДПС", подчерта Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: Бойко БорисовНСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Обещавам лично да нося дървя на гяволите , дето ще го варят в казана .
87
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борисов ни доведе дилетанти и калинки, които изхранване с рокфелерски заплати за сметка на родителите ни. Това същество ще гори в ада
86
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 92Айде приказки от "1001 нощ". При Костов и Тройната нямаше корупция? "Мистър 10%"да ти говори нещо? След Борисов изчезна корупцията? Борисов не е на власт от май 2020!!!! За какво се скараха Кики и Дългия? Май не Борисив бутна първото правителство на ПП, а разпределението на кеша от пътищата? В Южна Корея и Китай няма корупция в гигантски размери? Къде бяха, къде са сега? Щяхме и Хемус да имаме, и парите по плана за възстановяване, и в еврозоната да сме. Сега имаме увеличен дълг!
85
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много е важно Лъжливото овчарче да ни обяснява нещата .
84
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДИЛЕТАНТЪТ С МАРКУЧА "НАПЪЛНИ СЕ С ДИЛЕТАНТИ"...
83
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ученото пожарникарче не му се получижа " науките " и беше побесняло през мисирките .
82
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян
81
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тук съм съгласен с Биби Винету!
80
8
 
10
 
! Отговори
+(( преди 2 месеца
Кой какво разбира си е негова работа.Но каква е България на уКрайна?Освен слуга на САЩ,НАТО и ЕС .А и кой си ти да пращаш момчета ,като пушечно месо,а укропитеците да си пекат задните части по черноморието.Пределно ясно е какво ще се случи ша хвърчат украински перушини....
79
3
 
13
 
! Отговори
Те преди 2 месеца
Объркаха сметките на мутрите...
78
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някои гледат чекмеджетата на Лойко .Абеее,Човекот изнася паре и злато със самолети. МИЛИАРДИ.Ще го хванете за шлиферот...
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички ви разбират процесите, продажни майй мунни, с умствен капацитет на бавноразвиващи се. Вие достойни и умни хора няма как да пуснете до избори, нито в парламента, защото ще лъсне още по- ясно селлското ви ниво на тарикати, продаващи България за жълти стотинки или направо подаряващи активи за милиарди срещу потупване по рамото или погалване по квадратната главица
76
4
 
13
 
! Отговори
Надзирателя преди 2 месеца
Затвор за престъпникът Борисов !!!
75
4
 
10
 
! Отговори
бай Бай преди 2 месеца
да де, ама като почнат да липсват лекарствата по аптеките, ще видим какво ще ни си "остойностява". Това да не са ти кюлчетат и пачките! >>> Бacтa!!
74
3
 
7
 
! Отговори
Борисов Еврото преди 2 месеца
Ох на Боци глупавите данъкоплатчета! Елате ми под чаршафа, за да ви оправя с 200 и да ви преджобя за некое евро, ако ви е останало! И понеже явно ви харесва, на следващите избори пак ме изберете. Ще ви боли все по- малко, защото хем дупката ви отзад се разширява, хем имате все по- малко евро за крадене.
73
8
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 2 месеца
Гледах тръмп , камала , байдьнСамо милионери и милярдери са в американската политикаУрсула с купища пари от ваксинитеНали следваме западният моделРедно е да управлява -ахмет доган или бацето - те са хората с много кешЩе гласувам за баце
72
3
 
12
 
! Отговори
Селски тарикат преди 2 месеца
Позволява си да философства на тема дилетант-коррупционер, вместо да вземе бронзовия пистолет и да потуши общобългарския застой, все пак имал опит в огнеборчество.
71
1
 
5
 
! Отговори
Лош мтерял преди 2 месеца
Разбира се че е така от лош мтерял - какви да са новите политици - и те са дилетанти. И избитателите и те прocти от лошия мътерял, че избират дилетанти. Абе само Бойко шъ ни оправи. Октомври шъ гласувам за него и вече нема да съм ***.
70
3
 
10
 
! Отговори
Тиква преди 2 месеца
Господине Тиква, знам че имате черен колан и Златни топки,Месси ряпа да яде, каквото ще ви каже щтумбарфюрер урсул фон дер Тумберг и краварските деменционисти,това и ще правите.Бийдон.
69
3
 
12
 
! Отговори
Public enemies преди 2 месеца
Няма какво толкова за разбиране политическите процеси Боко за 14 години управление от избирателна активност 70 % падна до 30 % затова не може да се избере кабинет.