Борисов: Напълни се с дилетанти, не разбират процесите

Всяка помощ за Украйна се остойностява, посочи лидерът на ГЕРБ
5 юли 2024 10:23, Инна Ангелова
225
Борисов: Напълни се с дилетанти, не разбират процесите
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично каза, че няма да позволи някой да си играе със страховете на българите. Депутатът отрече страната ни да дава пари на Украйна, а напротив - поличава пари, за да оказва помощ.

"Всичко, което България прави в полза на Украйна се остойностява", категоричен бе Борисов и допълни, че винаги е бил в позицията да има мир. Лидерът на ГЕРБ сподели, че вчера отново се е провело изслушване за Срещата на върха на НАТО и модернизацията на армията, а най-важните проекти са направени "по време на нашето управление".

Още по темата
Направи се опит да се уплашат българите, и то много манипулативно, че ще ходят български войници в Украйна. Те ще защитават само територията на страната ни. В последните месеци кешът стана като обменна валута и имаше нов опит да се направи инсинуация, че България ще дава такъв на Украйна", коментира той.

"В българската политика влязоха много дилетанти – хора, неразбиращи процесите", обясни Борисов.

Той заяви, че не е разговарял с Ахмед Доган.

По думите му ГЕРБ ще се бори с ДПС да си върне загубените избиратели.

"Главчев смени 25 от 28 областни управители. В областите, където загубихме изборите от Движението за права и свободи, изисквам да направим всичко възможно да си върнем подкрепата. Ще водим политическа битка с ДПС", подчерта Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: Бойко БорисовНСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 142 (Здравите основи на България бяха поставени през 1944 г. с индуствриализацията на България и масовото преселение към градовете, както във всички индустриализиращи се дтржави. След 1989 всичко рухна и България от 9 милиона стана 6 милиона само за 30 години) Отговор: Градовете са създадени да вардят населението по селата от външна инвазия на Вандали. След 1944г Вандалите навлязоха отвън - превзеха Градовете, изкорениха населението по селата и ги натикаха да работят на не своя земя!
127
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Процесите на пълненето на шкафчета или процесите на предаването на националния интерес за да си запазите откраднатото? Тиквата е готов да пожертва 40 млрд народна пара за договорите на посолството, за да спаси своите откраднати 3 млрд евро, като сложим и крадените на Пеевски, тези двамцата хубустници излизат на хазната 50 млрд щета. Това са само преките загуби, косвените от Белене и Козлодуй не ги броим
126
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Здравите основи на България бяха поставени през 1944 година с индустриализацията на България и масовото преселване към градовете, както във всички индустриализиращи се държави. След 1989 всичко рухна и България от 9 милиона стана 6 милиона само за 30 години.
125
4
 
4
 
! Отговори
ами да преди 2 месеца
колко пъти повтарям,че българина добър ден не ти казва без да има интерес от това,пари за война ще даде без да знае,че ще се обогати от това,народа много забогатя от тази война и това се вижда по улиците,за българина ако може тази война да е вечна ще е най-добре
124
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 137 (Цитат: "В българската политика влязоха много дилетантни хора, неразбиращи процесите", обясни Жорисов. Това си е така още от 1989 година и продължава и сега, но най-големите дилетанти бяха от СДС след 1989 и от Герб през 2009-2021 години. Факт!) ....Основите на България са разрушени изцяло след 1944г. - чрез изцялостно унищожаване на населението по бългаските села и натикване по градовете. След 1989г не само селата опустяват, но и градовете. Това е целта на ОсманРускатаКомунЧалгар Империя
123
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оти тиквун много ги разбира още си мисли, че е пръв любимец на хората щото бил победител.
122
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откакто управляваше с ЦЦ, народа масово е следен навсякъде, мачкан, разболяван , убиван, партиите също бяха размазани една по една, а държавата ни обезкостена, защо да те избираме , да умират още хора ли? Как да сме сигурни, че няма да се повтори? И всичката Мара втасала, че за нацистките престъпници от Украйна, сте се загрижили, сякъш в България няма проблеми за решаване. Ти си депутат в български(!) парламент, изглежда забравихте това.
121
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По-голям дилетант От Бойко Борисов май е само първия президент на СДС
120
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цитат: "В българската политика влязоха много дилетанти хора, неразбиращи процесите", обясни Борисов. То това си е така още от 1989 година и продължава и сега, но най-големите дилетанти бяга от СДС след 1989 и от ГЕРБ през 2009-2021 години. Факт!
119
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Особено при гласуването за РСМ Лойко свали едно вето и призна маке.
118
6
 
15
 
! Отговори
Господи! преди 2 месеца
Неграмотният пожарникар и селяндурин от Банкя има наглостта да дрънка за "дилетанти"! Ей, агент Сава от сараите, ей, български мафиоти гадни и мръсни, дето в сравнение с "Коза Ностра", " Якудза " и подобни те са направо чавдарчета, България никога няма да ви простят гаврата с народа ни, че измъкнахте банкянския *** от магистралите, където размахваше бухалки и обираше ТИР-ове, за да го вкарате в политиката, че да го направите и премиер! Защото това е най-големият позор в историята ни
117
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Върви си Борисов! Отрочето ти ГЕРБ,Никога повече,няма да бъде Допуснато до ВЛАСТТА! Реалната власт!!!-:) И не се занимавай повече с нас!
116
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бойко за пръв път се промени и не отиде да целува ръцете на Доган Ага! Досега винаги целуваше ръцете на Доган Ага - поставен да плаши Българите в Новата Османска Московска Империя след 1989г, под старото име на СССР след 1944г - 1989г унищожител на Българските Ковбой - Селяни след изземване на земите им и натикване по колхозите - ТКЗС!!
115
2
 
7
 
! Отговори
То пък преди 2 месеца
едни процеси...като ги разбираш толкова, що смяташ, че тези точно процеси уреждат останалите? Никой не ще да ти играе играта на процеси и процесчета, бе! За разлика от гравитацията, ти можеш да бъдеш зачеркнат от живота на почти цялото население без особено усилие, и да не участваш в никакви процеси, интересни за останалите.
114
4
 
9
 
! Отговори
Другарю Борисов преди 2 месеца
Може ли да ми дадете старата си жипка? Ще я остойностим на 2000 лв. а вие ще си купите нова за 200 000 лв. Няма да ми подарявате жипката, нали?
113
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гeennиииии...
112
2
 
4
 
! Отговори
Пацо Хасан преди 2 месеца
До КОНСТАНТИНОВ Тебе специално, те видях вчера в парка. Беше се разплул на една поляна като някакъв махараджа и леко си беше повдигнал рокличката, за да ти лазат насекоми по чучурчето.
111
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голям отворко си бе ,разбираш от всичко,най вече от пачки
110
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Статия от днес "Българинът обеднява, пенсионерите се чудят как да оцелеятМинималната пенсия е далеч от необходимото на човеk". Та общо взето всички докопали се до кокала на държавната софра, облагите и комисионите са диалетанти и не се интересуват как живее народа.
109
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Предлагам всички ние които не гласуваме на есента на изборите да отидем да гласуваме като изберем бюлетина не подкрепяме никого да влезем в парламента това ще е урок и голям звучен шамар за всички български политици без изключение в България