Трифонов за катастрофата на Петков: Според вас, осъзнават ли трагедията?

ИТН е възмутен, че Найо Тицин веднага е публикувал снимки
17 май 2024 07:00, Нели Христова
201
Трифонов за катастрофата на Петков: Според вас, осъзнават ли трагедията?
Снимка: БГНЕС

Тежката катастрофа с кола на НСО, в която са пътували съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и неговият ПР Найо Тицин, поражда много въпроси. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Тежката катастрофа стана днес край Аксаково и при нея загина шофьорът на колата, която е участвала в ПТП с автомобила на НСО. Има и двама пострадали, които са настанени в болница – шофьорът на служебната кола и спътницата на починалия шофьор.

Още по темата

Ето и въпросите според Трифонов:

"Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят, ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал.

Няма такава държава!“, написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
6
 
7
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
"И едните, и другите са маскари"! Дойде време за избори и политиците ни започнаха да се къл.нят едни други като за световно, заради тази пуста да опустее власт. От това намазват невинните хора, жалко. Нищо ново под слънцето...
143
21
 
19
 
! Отговори
Бацунгата преди 1 месец
ПП вече официално убиват възрастните българи.
142
12
 
7
 
! Отговори
до 141 преди 1 месец
Това е пост на лидер на политическа партия и абсоютно не е мястото да споделяш кого харесваш или не.Има статия,която да се коментира,НЕ човека който я написал.Съгласен или не с написаното,затова са тези коментари,а не за избиване на комплекси със заучени фрази.....
141
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имам един въпрос към мутрата Славуца, Петков ли е карал колата, или държавните мутри от НСО, които и семейства с деца безцеремонно изтласкват от пътя?! Ако може още един ,когато ППДБ предложи службата НСО да се закрие и охраната да мине към МВР и се ограничи броя на лицата които имат такава охрана,кой беше против? Против бяха от ГЕРБ-ДПС и те сложиха тези дълги срокове за охрана! Така че да живее ГЕРБ-ДПС!
140
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя популист и нарцис, който хал хабер си няма от нищо, защо му давате трибуна всеки път какво е иZSрал във фейсбук?
139
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славуца бута баба си по стълбите и я пита защо тича... Заради този индивид България загуби 1 година в безвремие... Мирна година... Да си ходи в подуенската дупка, и без това вече никой не го гледа...
138
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво ще каже Трифонов за 4-те милиарда за безсмислените магистрали, заради които неговите айдуци разтуриха редовното Правителство?
137
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? - тоя въпрос можеше и да не го задава ,от сега е ясно кой - загиналия ......
136
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кои правят белите тези които Лапат народни пари без без да има покритие на това
135
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слафчо Четри фонов усили звука предизборно.Веднаж гго избраха,но не се възползва.Скрий се.
134
4
 
17
 
! Отговори
смях преди 1 месец
и тоя бърза да се изкаже , симпатизанти набира напомняйки за себе си :)
133
3
 
20
 
! Отговори
Ха,ха преди 1 месец
А някой виждал ли е как кара охраната на учиндолския селянин?Точно като НСО.
132
4
 
9
 
! Отговори
А леля Деса преди 1 месец
Президентшата още ли ходи за рокли с кола на НСО ?
131
18
 
15
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
Да живее България никога ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР. Само ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята
130
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно и ясно.ИТН пречи да се отървем от мафията.За съжаление българската политика ражда чудовища."Тежко братя се живее между глупци неразбрани.Душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани"
129
14
 
13
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти къща за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Само ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята.
128
9
 
10
 
! Отговори
Боко Магнитски преди 1 месец
Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо.
127
9
 
16
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 1 месец
При управлението на ГЕРБ България достига дъното на Европа за 12 години управление окрадоха къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Няма здравеопазване образование 3000000 имигранти напуснаха България. Господ да пази България от Боко и Пеевски свинята
126
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави ще обясни ли защо по селата агитаторите на ДПС са плащали да се гласува за ИТН ???
125
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слафчу, истинското сваляне на ГЕРБ го направиха Киро и Асен ! Вие свалихте ПП от власт и сега искате да върнете ГЕРБ !