Пеевски иронизира: Честито на Коалицията на пудела

Сега могат да отворят отново каналите и да крадат, заяви той
25 апр 2024 10:31, Александър Попов
199
Пеевски иронизира: Честито на Коалицията на пудела
Снимка: БГНЕС

Днес имаме "коалиция на пудела", събраха се, сега могат да отворят отново каналите, да върнат шефката  на Митниците и могат спокойно да крадат, коментира пред журналисти председателят на ДПС Делян Пеевски исканата оставка на председателя на парламента Росен Желязков и случващото се от сутринта в пленарната зала.

Още по темата
Но, отбеляза той,  са подценили народа, имаме избори, виждате какви са резултатите, какво казват социологическите агенции. "Коалицията на пудела" ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност за всичко, смята Пеевски.

Да видим как стоят нещата, които и днес са чудовищни, видяхте за какво става въпрос - огромна корупция на тези хора, за мен ПП-ДБ с тези лидери, ако тези неща се докажат, е невъзможно да се говори с тях, те нямат интегритет, отговори председателят на Движението на въпрос дали могат да преговарят с ПП-ДБ след вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Избори 2024
Костадин Паскалев: Григорова сама ни потърси за разговор
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
9
 
20
 
! Отговори
Александър И преди 3 седмици
Днес е добърден за демокрацията, коалицията на пудела победи коалицията на прасетата..
101
4
 
13
 
! Отговори
до 98 преди 3 седмици
До Анонимен,ако живеехте в нормална държава трябваше да плащате ток,вода,данъци,за да ти дадат заплата и пенсия трябваше да работите,не да ви ги подаряват и още други нормални неща ,които ги има в нормалните държави,как искате нормална държава от ненормален народ не разбирам,почтена държава с мързелив и крадлив народ не се прави,много е лесно
100
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ДПС НИКОГА не са били протурска партия. Те са били и са ПРОРУСКА партия,по-точно Корпорация.Едва сега,когато Путин се издъни ,се опитват да вземат завоя на Запад....
99
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
и честито на коалицията на мазното кафе-герб-дпс
98
23
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 101. Реално погледнато Денков е може би най-адекватния премиер, който България е ималс в годините след 1990, а разликата с мутри като Борисов и Пеевски е колосална.
97
19
 
22
 
! Отговори
Изклатен демократ преди 3 седмици
баци и шишо мое да не са сложни, но няма да забравя как тагаринчо, кирчо, денков и другата клика /шайка/ от предното правителство работиха само и изцяло за украйнското и американското посолство! НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ТОВА НА 9-ти Юни!!!!!
96
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко без ДПС и ГЕРБ е по-добро за България, но всичко друго заедно, щото кирчовците са едни талпи безмозъчни и сами само глупости правят. Трябва им подпирачка - ИТН, Възраждане и БСП!
95
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен98 Прав си за едно нещо- в нормална държава нямаше да има Пеевски, също така обаче, подобни индивиди, като лицето Денков, в нормална държава щяха да бъдат гилотинирани....... по простата причина, че тези хора през цялото това време, защитаваха и се движиха от чужди интереси, а не от български такива...
94
5
 
23
 
! Отговори
Vs преди 3 седмици
За пеевски - народа, изборите, корупция са думи които няма право да изговаря! Правилните са: какво стана с Булгартабак, какво стана с КТБ, какво стана с отлюспването по Магнитски и т.н. и т.н. Тоя е не ужасяващо, а брутално нагъл!!!
93
9
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 3 седмици
Ако мутрите не фалшифицират изборите банкяра и слона ще са съответно на второ и пето място...
92
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако живеехме в нормална държава подобни недоразумения като Пеевски изобщо нямаше да имат думата, а хора като Денков щяха да изкарват по 2 мандата като премиери, но уви, живеем в България.
91
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
и пеевски, и борисов правят всичко възможно да мобилизират протестния вот
90
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ е част от корпорацията ДПС, а Бойко е подчинен на Пеевски и Доган. Как е възможно да има толкова шарани, които още не са успели да го видят?
89
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А какво да кажем за каолицията на св инете?!
88
10
 
23
 
! Отговори
Sotir преди 3 седмици
По добре коалиция на пудела, от колкото коалиция на свинята!
87
21
 
9
 
! Отговори
ППДБ преди 3 седмици
Премиерът Пеевски и Добрият Бориков ще Векуват НаЧело на Тая Кл0ака! Обаче, Истината е от кИкИ, к0к0, РистУ и НаскУ - по корумпиране - не е имало!!
86
10
 
6
 
! Отговори
888 преди 3 седмици
Оох, Диктатуроо..., къде се скри, мари?! Ела да ни спасиш от "демокрацията, че загивамее....!!!
85
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен, к.91 Този човек е лауреат на списъка Магнитски, а Боце доскоро беше кандидат за този списък и с партията си беше натикан в ъгъла. ДПС го измъкна от бламирането му от другите партии, А..Доган също помогна за измъкването му. Недоумявам защо ДПС, чиито ръководители са сериозни хора, направиха този маньовър и защо допуснаха българин с невисок имидж да стане съпредседател на ДПС.Струва ми се,че тази партия е близка с хора на Ердоган и отварянето й към САЩ е грешка по обясними причини.
84
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само Възраждане е лекарството за умираща България
83
12
 
8
 
! Отговори
Чоко преди 3 седмици
Коалицията "Пудел" се опитва да стане коалиция "Доберман" но нещо не и се получава.Така или иначе в следващия Парламент ще влезнат не повече от 40 човека. От тях поне 30 ще са от ДБ. Все пак тези от ДБ имат структури по места и с преференции ще изхвърлят Кокорчовците от Народното събрание.