Костадинов: Справедливо е да има обвинения срещу Бойко Рашков и Асен Василев

Ако Тръмп спечели в САЩ, ще ни спаси от Трета световна, смята той
24 апр 2024 21:30, Анисия Иванова
45

От "Възраждане" поискаха оставката на председателя на парламента Росен Желязков.

"Получихме подкрепата на БСП. Събраните подписи са 57, което означава пълен състав на двете групи. Не получихме подкрепата на "Има такъв народ". Нужни са 80 подписа. По-голямата въпросителна е защо ПП-ДБ отказаха да се подпишат. Многократно говорихме с тях. Не направиха формално предложение на хартия, останаха само с една заявка. Някои представители на ПП-ДБ казаха, че са склонни да подпишат, други - не", коментира лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в "Денят ON AIR".

По думите му Кирил Петков е казал на техен депутат, че няма да е добре в края на парламента да подкрепят искането на "Възраждане", защото щяло да изглежда, че са заедно.

"Миналата седмица казаха, че ще искат оставката на Росен Желязков, не я поискаха. Сега я искаме ние, говорим с тях за подкрепа, те отказват. Избирателите на ПП-ДБ са отвратени и погнусени от предателството и продажничеството. На изборите ПП-ДБ може да се класира на пето или шесто място. Управлението им е скандал, срам и позор", настоя Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Лидерът на "Възраждане" сподели учудването си защо бившият финансов министър Асен Василев все още не е арестуван заради скандалите и разкритията в Агенция "Митници".

"Справедливо е да има повдигнати обвинения срещу Бойко Рашков и Асен Василев", отбеляза Костадинов, но уточни, че те са част от системата, а няма как системата да тръгне срещу себе си.

"Ние не виждаме разлика между ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, те са хомогенно цяло. ПП-ДБ протестират срещу правителството, но го бранят, отказвайки да подкрепят нашия вот на недоверие. Абсурдно е да твърдим, че техните избиратели ще им гласуват доверие за пореден път. Отсега казват, че ще управляват заедно. ПП-ДБ ще бъдат отново в коалиция с ГЕРБ", категоричен е Костадинов.

Той не вярва в честността на предстоящите избори на 9 юни, не вярва и на вътрешния министър Калин Стоянов, който, по думите му, е политическа фигура. Все пак от "Възраждане" ще разговарят с всички след изборите, с изключение на ДПС, съобщи лидерът на партията.

Ако Тръмп спечели изборите в САЩ, само това ще ни спаси от Трета световна война, на мнение е Костадинов.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от ЕС
Няма тенденция хората да превалутират в евро депозити или кредит
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За което е прав е прав
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С какво право Копейкин говори от името на избирателите на ППДБ, как се чувствали? Той да не е един от тях? По- добре да се погрижи за чувствата на своите избиратели, които изобщо не са в час.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ти кой беше?
34
7
 
4
 
! Отговори
Ваня преди 1 седмица
Копейкин българския Путин или Хитлер.И с двамата има покритие,който си изберете този
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ние искаме да не се сещаме, че го има това мекотело, те най го поканили за интервю. Какъв е този, че да ни го пробутвате?
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нашите евроатлантически партньори искат да се борим с корупцията, контрабандата и наркотрафика. Хванахме разбойниците от властта, които ни спират европейското развитие и спират нашия път към Еврозоната и Шенген. Няма Еврозона и Шенген, докато не ги вкараме в затвора. Тези същите разбойници от ПП-ДБ вкарват руски газ чрез техните фирми посредници, а сме осигурили втечнен газ от Боташ. Те работят за Москва и Путин и финансират агресията на Путин срещу братска Украйна.
31
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПРОЕКТ НА ГЕРБ
30
0
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 1 седмица
Подхождате си, нали на тебе ти викат "Плиткия"!
29
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
МНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ КОСТАДИНОВ НЕ ВАЖИ
28
5
 
5
 
! Отговори
До демократ преди 1 седмица
Бате ти си олигУфрен! Щатите били доказана демокрация... По този повод ще кажа: Свобода за Джулиан Асандж!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
синеуст популист
26
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Копейкин, Купейкин, подКупейкин направо му се лепят. Ненавиждам го. Ако Разграждане не бяха толкова десни, бесни и крайни и примерно някой който не плюе докато говори им беше начело и не пускаха копирани от Кремъл законопроекти само може би и аз щях да гласувам за тях.
25
5
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 1 седмица
Айде и този глу.пак превъзнася ролята на Тръмп (който може скоро да е зад решетките). Путински шушляци като копейкин не могат да разберат, че САЩ са доказана демокрация и там нещата не се решават от един човек, пък бил той и президент и както и да се казва.
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Може ли някой да ми каже защо викате на Копейкин Късия? Нисък ли е или други неща са му къси (лъжите, инструментите и тн)?
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Напът е да избухне 2-ра гражданска (след 2020г.)
22
5
 
1
 
! Отговори
Топла новина преди 1 седмица
Благодарност и поздравления от Христо Иванов и генерал Атанасов са получени в офиса на Възраждане за това ,че само за седмица е спряно предаването Политически Некоректно. В депешята се казва,че ДБ са опитвали неуспешно почти две години да направят това,което Копейкин е сътворил за седмица!
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И този се включва в шайката на фашистите!!
20
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Крайно време е на този да се повдигнат обвинения за предателство спрямо България и обслужване на руски интереси.
19
4
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 седмица
Как сте кравляци.... Виете ли виете.... ===))) след изборите, пак ще виете...
18
6
 
8
 
! Отговори
До Запитване преди 1 седмица
Не е Посолството виновно. Костя реши,че ако направи Волгата евродупетат,ще натрупа точки пред бг русофили! Само че се получава точно обратното! Има отлив на симпатизанти от Възраждане,защото по Хоризонт само Волгата бръщолеше това,което русофилите искаха да чуят! Хахаха с един куршум два заека,Възраждане четвърти,а Силвия Великова ще замести дъртия комундела хахахаааа