Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране

Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите, пише още той
Обновена: 17 апр 2024 22:10 | 17 апр 2024 21:45, Нели Христова
102
Трифонов: Абсурдите наистина валят и няма спиране
Снимка: БГНЕС

Абсурдите наистина валят и няма спиране. Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”, признава Слави Трифонов в свой коментар в социалните мрежи.

Ето какво още пише той:

Необичайната пролетна жега спря. Заваля дъжд и с него заваляха абсурдите и простотиите в българския политически живот. Малко поетично стана, но да свържеш пролетния прекрасен дъжд с това, което се случва в публичния живот в България е странно. Но абсурдите наистина валят и няма спиране.

Има ново предложение за външен министър и това е Даниел Митов, който е заместник-председател на ГЕРБ. Никога не е имало такова политическо лице в служебните кабинети до сега, но според Бойко Борисов това е съвпадение. Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство. Но това, сигурно е само съвпадение. Много съвпадения се събраха, но най-голямото съвпадение се нарича ГЕРБ и ДПС от една страна и “Продължаваме промяната” и “Демократична България” от друга. Ех, това е най-голямото съвпадение! Двете страни на една монета. На гърба на монетата ГЕРБ и ДПС, а на лицето на монетата ПП и ДБ. И с тази монета трябва да плащаме за всички унижения, трудности и глупости, които преживяваме в момента.

Да, странно е да има вот на недоверие към служебно правителство, иницииран с подписите на “Възраждане”, БСП и “Има такъв народ”. Странно е и най-вероятно няма да мине, но е знак. Знак, че системата не работи и изборите са в опасност и че гражданите на България са застрашени от монетата с две лица - ГЕРБ и ДПС от едната страна и ПП и ДБ от другата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
васил божков преди 51 минути
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама.
69
0
 
6
 
! Отговори
1111 преди 1 седмица
Абсурно е абсурда в политиката ( чалгаро-русофилския фашизоид , носител и разпростанител на хамало-каруцарската култура и манталитет , чиито топ кадри са разни шнорхели , плавници , плагиати , чорбаляци , мутрообразни"репортери" , болонки и африкански *** ) да ни говори за политически абсурди !!!
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
През 2022г. имахме правителство без Борисов и ДПС. Кой го свали заради МАКЕДОНИИЯЯЯЯЯ и ни вкара в нова политическа криза и спирала от избори? Кой е виновен? КОЙ?
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да не забравяме все пак, че именно ППДБ направиха първия кабинет без Борисов и Доган във властта от десетилетия и именно Слави го свали по заповед от Зайчарника и Сараите.
66
1
 
9
 
! Отговори
цирк Булгаристан преди 1 седмица
Голяма смешка са нашите продажни политици!
65
0
 
13
 
! Отговори
емо преди 1 седмица
каквито избирателите, такива и политиците, или обобщаващо - народ, който не е дорасъл за демокрация.
64
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да, но Сл. Тр. пръв започна. От неговата партия запична спиралата надолу. Не помните ли?!
63
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Така е. И ти и твойте сценаристи сте част от тоя абсурд. От както са пръкнахте и най - нагло излъгахте народа, сме във въртележката на изборите. Хората вече даже и не знаят за какво се борите и какви са политиките ви.
62
4
 
12
 
! Отговори
Боци преди 1 седмица
Но най-големия абсурд е чалгаря и долнопробната му свита- спечелиха избори, сложиха един епичен плагиат за министър на правосъдието, после започнаха да се сриват до момент, в който бяха извън парламента и когат все пак влязоха и участваха в правителство министърчето им пробва да пусне парите до на Боци строителните мафиоти... Това им е историята на тия мазни чалгари.
61
2
 
12
 
! Отговори
Брей преди 1 седмица
Лилипута Тошко слага минуси на коментарите
60
4
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 1 седмица
Най-големият абсурд е , че още се появяваш и трябва да ти гледаме бабешката физиономия !
59
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ППДБ = Продължаваме Подривната Дейност в България. Да се не чудите защо после ще има конфликт в България
58
3
 
14
 
! Отговори
Славуца преди 1 седмица
Аз съм с объркана идентичност отвсякъде.Мутрити се гавршха с мен 90 -те години и ме увредиха ментално.
57
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Най големия абсурд е дългия но мек политик номер 78
56
4
 
21
 
! Отговори
Магелан преди 1 седмица
Шок и ужас.Спомни си Славчо и ти Тошко Френския какво говорехте и обещавахте на народа какво ще направите ако гласуват за вас да станете полетици.Ще намалите депутатите от 240 на 120.Хората наивно ви повярваха и на изборите който бяха първи за вас имахте мнозинство.И бяхте първа политическа сила1990 гд. почети 9млн.население 240 депутати. Сега 6 млн.население отново 240 депутати хрантутници.Да живее парламентарната демокрация.
55
5
 
15
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 седмица
Плешива бабо....защо пак се обаждаш неподготвена?!
54
4
 
15
 
! Отговори
Магелан преди 1 седмица
Шок и ужас.Няма така държава с полетици чалгари който си стоят на диванчето във къщи и коментират порнографската полетика на другите измикяри псевдополетици?
53
4
 
20
 
! Отговори
силно замислЕна преди 1 седмица
Славчо, а ти кога ще си Началник на държавата, понеже доста кухарки се изредиха?!
52
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Хайде пак ПП-ДБ. По 30 пъти на ден ПП-ДБ виновни. Нещо за Мишо Бирата, ти си го избра, ДАНС, КТБ, магнитски? Нали този келтак ревеше че президента вече няма никакви правомощия?
51
12
 
19
 
! Отговори
еххх преди 1 седмица
Това,че ИТН са в народното събрание ,не е ли пълен абсурд ?