Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, заяви той
29 фев 2024 09:58, Александър Попов
368
Борисов даде срок: Ако на 8 март не се разберем, отиваме на избори
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ вече са в предизборна кампания, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира, че дава още няколко дни на некоалиционните си партньори, за да осмислят позициите си и да работят по предложеното от ГЕРБ коалиционно споразумение. Той ги упрекна, че използват парламента и парламентарните комисии за предизборна кампания. Според Борисов следващите парламентарни избори ще са за регулаторите.

Европа работи с коалиционни споразумения, не със сглобки, не със сварки, а с коалиционно споразумение, затова ние ще проявим хладнокръвие, посочи Борисов.

"На 5 март ще представя коалиционното споразумение на партията – на ГЕРБ, на 6 март ще го дам на ПП-ДБ да го четат, след това имаме конгрес в Букурещ. На 8 март Денков и Габриел ще са приключили с оценките на министрите и може да говорим. Ще оставя преговаряща група и на 8 март, ако сме се разбрали – вървим напред. Ако не сме, гласуваме оставката на Денков и отиваме на избори", заяви Борисов.

Спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им кампания и квалификациите, допълни още лидерът на ГЕРБ и уточни, че в споразумението ще бъде разписано как ще работят регулаторите, МС, съдебна система - всичко.

Той отново каза, че министърът на отбраната Тодор Тагарев не се справя с работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никои не приема ГЕРБ за нещо сериозно .
197
5
 
7
 
! Отговори
фермер преди 6 месеца
Б. Борисов държи кокала за да е на власт . Защото от времето на Социализма знае Власт , Пари , Власт . Без власта всички около него остават като риби на сухо . И сега драпат въпреки , че са стари и нищо неправещи
196
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така не се прави,дедо Боре.Даваш предложение в последните минути преди изтече срока на ротацията,за да не може да се прочете,камо ли да се осмисли...Гай ганюфщина!
195
2
 
7
 
! Отговори
1111 преди 6 месеца
До 191 Анонимен....."Киро преди малко по телевизията , каза че Бойко правил представления , направо го закопа".......Айде бе , верно ли ?!?! Закопал го ?!?! От случилото се през последните 9 месеца , ББ не само не е закопан , а точно обратното.Киро и останалите пеперуди изровиха боко , реанимираха го , върнаха го към живот , лустросаха го и го легитимираха ако на това му казваш закопаване......здраве му кажи :)).В същност при при вас пеперудите всичко на обратно.
194
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За 8-ми март , но коя година Баце ?
193
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
без да съм социолог или политолог или квито там се водят, предстоят нови избори и кабинет ГЕРБ ДПС И БСП, помнете го това!
192
1
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 6 месеца
Дано се оправите взаимно на Празника си!
191
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Давай Бате, бой по каската докато омекне. Няма да ти се дадат без да ги о...праиш
190
3
 
16
 
! Отговори
Ха Ха!!! преди 6 месеца
А Магнитски де... А Магнитски :)
189
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Баце , сроковете ги дава Галя ,.. от посолството е !
188
5
 
11
 
! Отговори
8те джуджета преди 6 месеца
Със избори или без избори ние ще бъдем тук.
187
1
 
15
 
! Отговори
Дзъ преди 6 месеца
Оооо да - пак избори с изборна активност 8% - основно партийни членове, приближени фирми и роднини. Значи да очакваме осморна коалиция или по-скоро не сглобка, а цЕл пъзел
186
0
 
17
 
! Отговори
тъй де.... преди 6 месеца
Добре Буци, но ти ще ги плащаш.....
185
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Киро преди малко по телевизията , каза че Бойко правил представления , направо го закопа
184
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То от подобни управления е създаден навремето Отечествен фронт
183
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен181_ако ПП-ДБ са си прогонили електората, какво да кажем за опг герп-сдс-дпс?... те да не би да са привлекли нов електорат с далаверите и фирмите от обръчи, то трябва да страдаш от стокхолмски синдром
182
3
 
14
 
! Отговори
Кирчо ПараПетков преди 6 месеца
Бибитко го държа в джоба си и отвреме навреме го вадя да си поеме въздух и да изръси някой бисер за забавление на овцете, гласуващи за него. Ще подпише каквото му кажа.
181
4
 
9
 
! Отговори
На 8март преди 6 месеца
Да се разберат като жени Боко и Киро като две леки жени, п-у-т-а-н-и. Ще направят Сварка и ще се омъжат в Гърция, а папа ще ги благослови отзад после.
180
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ооо боко, махнаха ти частната лаборатория от границата, да не са те натиснали шефовете ти да бутнеш отново правителството, че далаверата да продължи?...
179
2
 
4
 
! Отговори
БГ преди 6 месеца
Ако има избори дано народа изхвърли опг герб и пп-лгбт от политиката. Боко и Киро като безработни да си направят обществен к-е-н-е-ф, единия ще мие, а другия ще взема стотинките и ще се сменят. Свинеефски ще им е чорбаджията и ще наминава да види как върви работата !