Костадинов: Въглищните централи трябва да работят до 2100 г.

По думите му има за цел да се убие българската индустрия
169
Костадинов: Въглищните централи трябва да работят до 2100 г.
Снимка: БГНЕС

Въглищните централи в комплекса "Марица Изток" не трябва да бъдат пипани, това го заявихме ясно и категорично. Те трябва да работят до 2100 г., когато би трябвало, според проучванията, да се изчерпят залежите от лигнитни въглища. Това каза на среща в Хасково лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Това, което става в енергетиката, е с цел да се доубие българската индустрия, коментира по-късно той.

По отношение на ядрената енергетика Костадинов посочи, че ние имаме два ядрени реактора, за които бе взето решение да бъдат продадени на Украйна. "Знаете ли кое ще спаси тези реактори? Първото е, че украинците ги нямат парите, защото ние успяхме да се преборим поне за едно - парите да бъдат дадени преди да бъдат изпратени реакторите", отбеляза Костадинов.

Второто нещо е, че освен че нямат пари, украинците не ги искат, допълни лидерът на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
0
 
! Отговори
Спецов преди 7 месеца
Като знам ,че Константинов преди 4-5години беше най -големия еколог *** България например газ,нефт проучвания той забрани в България защото е вредно какво да кажа за тази дата 2100Той вярва ли си???
132
11
 
7
 
! Отговори
бясна копейка преди 7 месеца
Копейкин е тотално сбъркан рублофил!
131
4
 
7
 
! Отговори
За разлика преди 7 месеца
От обикновените дж3нд3ри евроатлантици, които изповядват евроатлантизма поради малкото си мозък, управляващите продажници са се подсигурили с дебели банкови сметки и имоти по разни тропически островчета и веднага щом стане напечено, ще вазират. А обикновените дж3ндита, ще плащат по 10лв дизел и по 2 лв на кв/час ток. Те са толкова 7ъпи, че нямат дори инстинкт за самосъхранение.
130
8
 
11
 
! Отговори
До страстните писачи преди 7 месеца
Боже, колко неумен народ пише тук, Боже! Тези от вас, които не разбират, че само Костадинов говори истината, ако не се вземат мерки, скоро ще изпитат на своя гръб какво е да те управлява Боко в тандем с Шиши. Жал ми е за вас, ще си останете с широко затворени очи.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Как така до 2100 г.?! Централите трябва да работят до Второто пришествие.
128
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
популист нещастен
127
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 7 месеца
хаха,кОпейкин ще срещне украинец все някога!!!успех и Бог да прости руските роби!Война е...децата на украйна убивани...копейкиновци със замъци от грабежи и животи на украйнски деца...Украина им дължи отговор!!!
126
8
 
6
 
! Отговори
Не се бой преди 7 месеца
До 2050г. Америка ще ни изсели и избие повечето българи!
125
19
 
15
 
! Отговори
Коп преди 7 месеца
Копейкин е решил да получава много копейки чак до 2100 година за да пречи на България в демократичното развитие
124
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Костя- да не те е ухапала луда крава:)))))
123
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Значи, се готви да управлява в 2100 - ната година за да гепи и той нещо. Явно добре е преценил че не му стигс въздуха. Дерзайте Службогонци.
122
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хубаво ги приказва тези работи, ама колко от тях са възможни, като се има предвид, че нашите вече подписаха разни условия в ЕС. То и аз мога да викам по интересни теми, ама какво от това? Да видим, но лошото е, че другите пък въобще не им пука, даже и на приказки. Ще го видим и този какво ще направи, но се нагледахме на "твърди ядра" дето нищо не свършиха, а само разпиляха електорални единици и забогатяха.
121
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вече е изпята песен, лелката да пуска обява за работа. Кандидата трябва да е гръмогласен, тен на кожата няма значение, да говори бързо и да се опитва да прекъсва всеки, да си научи опорките добре, да няма издънки, най-важното циркове и шум да може да прави и е идеален за Атака 3
120
10
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
Нали през 2100 г. Костя вече няма да го има, та сега може да плющи небивалици. Както се казва - след мен и потоп.
119
10
 
21
 
! Отговори
пасарела преди 7 месеца
Костя , е , дай нещо реално , стига говори глупости и се нагажда като младо гадже !! Направи нещо смислено и аз ще кажа добра дума ,, а ти нищо !! Ама май и тия около теб само лапат и не смеят да ти кажат , че си гол , а имаш и кал по гърба !!
118
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Костадинов и той тръгна да затваря мините и въглищните централи .
117
14
 
25
 
! Отговори
HMLF преди 7 месеца
Тоз разбирач по всичко до кога държавата ще му търпи подривна та дейност? В същност какво е работил реално тоя бибитко? Той ли ще плаща въглеродните глоби? Зеленият преход е неминуем, по добре да се вземат компенсации те и програмите за квалификация, иначе всичко пак ще се случи, но енергитиците ще са капо!
116
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Интересно какво ще искат да затваряме след тецовете и мините. Мандрите ? Или пък питейната вода ще я сложат и нея на " европейската борса" в Холандия"?
115
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Костя- хапченцата да не забравиш :)))))))))))))))
114
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо въглищните централи да работят само до 2100 година. Значи Костадинов ти ще затваряш въглищни централи. Защо да не работят и през 3000 година.