Калин Стоянов: Версиите за убийството на Алексей Петров са две

Отмъщение или финансов дълг в основата
Обновена: 18 авг 2023 11:24 | 18 авг 2023 11:24, Нели Христова
110
Калин Стоянов: Версиите за убийството на Алексей Петров са две
Снимка: БГНЕС

В цялата страна се работи с тежък криминален контингент във връзка с убийството на Алексей Петров и се търси евентуална тяхна съпричастност. Версиите, които сме извели, са за отмъщение или финансов дълг.

Това каза в интервю за "24 часа" вътрешният министър Калин Стоянов.

Днес той ще е на съвещание в Министерския съвет, заедно с шефовете на структури в МВР и други служби за сигурност. То бе свикано от премиера акад. Николай Денков след няколко убийства, сред които и на Алексей Петров.

На заседанието МВР ще информира премиера за хода на разследването и ще го запознае с набелязани конкретни мерки, изготвени от ведомството, съобщи още министър Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
0
 
! Отговори
За войводата преди 1 година
Костадина е наща гордостКостадинов е наща честКостадинов е наше знаметой е лидер лъв, боец!Поглед, като от стоманатвърди речи, ум-бръсначтой е наше гордо знамечук ковашки, пръв водач!
81
0
 
5
 
! Отговори
Следващия преди 1 година
Наред е Златко Баретата. Много го забавиха.
80
2
 
13
 
! Отговори
тато преди 1 година
Задайте си въпроса: Колко от бившите барети станаха престъпници, килъри и т.н.Прочетете статии за тях като се почне от 14.01.1994 г, когато едни барети убиват други, а Ботьо Ботев се крие от страх в апартамента си, статия от 26 август 2002 " НСБОП разби група от бишви барети за поръчкови убийства , 16.11.2010: "Бивши барети- килъри. Филчев поръчител на смърта на Колев " и т.н.
79
1
 
6
 
! Отговори
Двете версии преди 1 година
Или е убит случайно или някой се е объркал....
78
2
 
7
 
! Отговори
Питанката преди 1 година
Първия атентат срещу Трактора беше защото се избираше между него и ББ главен секретар на МВР. Сега изведнъж Трактора се самопредложи за шеф на ДАНС и взеха че го убиха!?
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато службите работят ние ще броим. За сега са двама_ Галев и Петров, но ще има много още....
76
7
 
19
 
! Отговори
версия "Банкя&q преди 1 година
Ако не работят по версия "Банкя" значи по нищо не работят.
75
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
75- КИРЧО И КОКОРЧО СА СЪЗДАНИЯ НА САТРАП ЮМРУКОВ- А ТО НЕ БЯХА ЧОВЪРКАНИЯ, ЧЕ ЧАК ОНЯ СМАХНАТ ПРОФЕСОР МАТЕМАТИК СЕ ПРОИЗНЕСЕ- АМАН
74
1
 
9
 
! Отговори
фантазия преди 1 година
Аз мога да измисля още 10 версии. Щото имам въображение
73
0
 
6
 
! Отговори
бил е мутра преди 1 година
и бил близък до Доган . Спартак имаха клубове за любов , делеха бизнеси с вис, сик, корона, а всички здрави момчета отидоха в Спартак . Когато стартира Спартак убиха бос от борците - говореха че са го думнали от Спартак .
72
0
 
1
 
! Отговори
Трактор беше в чужда преди 1 година
нива, в морга е - за скрап отива.
71
0
 
5
 
! Отговори
до 52 преди 1 година
Майката на дъщеря му Диляна е била преди това държанка на Фатик. Смятай каква бандитка е и тя щом му управлявала бизнеса докато той е в затвора!
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Качиха в живота му в снимки. На една от снимките е с Атанасов Гнома, на други снимки е с Кеворкян, с Патрашкова. Общо взето снимал се е с много политици и журналисти. Парадирал е със знанията си за охрана и сигурност, но явно знанията и познанията му не са еднакво развити. Да ходи всеки път един път в седмицата на едно и също място без покритие на мобилен оператор и то с една и съща жена, си е търсил куршума със свещ. Или освен ако не е залъган от ранената жена, да го думнат там по поръчка.
69
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причината може и да е друга. Зависимости, борба за влияние, амбициите на Петров са били заплаха за някого и т.н. Имало е опити да го очистят и преди това. Всеки с мутренско минало знае с какво си играе. Като си отишъл в гората, ще срещнеш и мечка.
68
0
 
12
 
! Отговори
Петко преди 1 година
Абе не коментирайте!Само бройте.
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може и да работят по версии за наследство и от ревност да е, ама няма да кажат. Те за тва крият името на ранената. Щом му е родила син и детето може да е в опасност.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Десетки са рекетираните от Алексей Петров през деведесетте .Множество са и съдените от него .Алексей Петров е съдил Христо Калчев ,Едвин Сугарев и други.Когато направиха делото октопод е тормозил прокурора и свидетелите .Съдията си е направила самоотвод.Множество са опитите да го убият .През 99-а е застрелян ,през 2002 пак е застрелян,стрелян с гранатомед през 2010,в къщата му са влизали с брадва .И накрая го убиха .
65
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алексей Петров е ученик на руските служби, а сега е бил слуга на САЩ и на Украйна. И на децата им е ясно, чии интереси са били засегнати. Защо отива на някаква среща без охраната, как така мъж и жена украинци се оказват случайно там и виждат жената, която го е придружавала и и дават телефон? Има руско-украинска връзка. Като се набутахме в техните взаимоотношения ще има още убити, докато не разбунят цялата държава няма да спрат. САЩ това иска, да станем арена на бойни действия.
64
2
 
8
 
! Отговори
A преди 1 година
Как така???П у т и н този път не е виновен?Не може да бъде!Нали бяха там някакви украинци наоколо, сигурно го е видели с голяма пушка и червена звезда на шапката
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, бе точно са две са, ама службите никога не казват версиите, за да не подготвят извършителя и поръчителя. Няма да кажат версиите по които работят.