Левски заплашва феновете на Шкупи: Не идвайте за реванша, няма да си прекарате добре

София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие", пишат сините
29 юли 2023 17:57, Нели Христова
84
Левски заплашва феновете на Шкупи: Не идвайте за реванша, няма да си прекарате добре
Снимка: БГНЕС

От Националния клуб на привържениците на "Левски" София излязоха с категорична позиция относно задаващия се реванш между футболните отбори "Левски" и "Шкупи" в четвъртък.

"Феновете на Шкупи не бива да идват. София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие", написаха от клуба в официалната си фейсбук страница.

"Агитката на Левски е със славна история и гостите няма да си прекарат приятно в нашата столица, която вероятно е най-доброто място, което хората от квартал Чаир могат да посетят през целия си животец", гласи още посланието.

Феновете на "Левски" призоваха агитката на "Шкупи" да отменят пътуването си до България.

"Тук няма да си прекарате добре. Нека този път разумът надделее! Победителят може да е само един! И това сме ние!
Всички на стадиона и само "Левски", написаха още от клуба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах доста клипове.Имало е провокатори с маски.Сетих се миналата година как македонците като правиха митинги гонеха от митинга някакви с качулки и казваха,че били чужденци,които се представят за македонци и искали да има кръв.Много внимавайте.Някой по украински сценарий иска да подпали конфликт между нас и Македония.На един от клиповете един маскиран си приличаше на войник и пускаше димки.
28
1
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
"Не бива да се действа на ниво заплахи. Така, както някои мачове се играят без публика, в конкретния случай на държавно ниво трябва да се забрани на феновена "Шкупи" да дойдат за реванша, за да не се стига до дивотии." -------------- Каква държава те гони? Държавата отдавна я няма, а и да я имаше, щеше да е смешно държавниците да забраняват на фенове да посещават футболен мач. В случая феновете на Левски са напълно прави!
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Левскарите са доказателстовото за това на какво ниво ни е държавата. С нищо не се различава от Македония.Даже сме по-зле.Всички обвинявате Македонците,а те не Ви казаха да не ходите там. Отидохте в Скопие да провокирате,през цялото време сте скандирали Убий Албанеца и сте напдабали полицията и сега сега със заплахи. Това не е държава ,а нещо като мафиотска структура.Няма как в някоя нормална държава някой да пише подобни неща и да не е наказан.
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне да на бяха хвърляли във витрините, да падаме на меко като във Хърватия.
25
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 година
Тази седмица ПЕПСИ е на промоция , но не и за 4орбетата Мухахахах
24
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 1 година
До ЦСКА а аз подкрепям Пепсито, където ви натрътия Мухахахах
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами ако ви набият пред съселяните ви.
22
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 година
До ЦСКА 1948Ще ми апнеш 4орабето Обещаам ти, така както на *** ти и го бях обещал.Питай я ако не вярваш
21
0
 
6
 
! Отговори
Светозар преди 1 година
Не си точете зъбите. Тези няма да дойдат в България за реванша. Правите сметки без кръчмар.
20
1
 
4
 
! Отговори
Славка преди 1 година
Спорта е по силен от политиката!Да биеш,рушиши наказваш не е по лесно,отколкото да побеждаваш!Левски е светлият и точен пример!
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че след станалото в Скопие УЕФА трябваше да накаже македонския отбор, като му забрани да има публика по време на реванша. Не знам имат ли право, но така цивилизовано щеше да се тушира шанса за допълнително напрежение. Не всеки от тяхната агитка е виновен, но само така в бъдеще ще има повод за поне малка самодисциплина сред феновете им.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бива да се действа на ниво заплахи. Така, както някои мачове се играят без публика, в конкретния случай на държавно ниво трябва да се забрани на феновена "Шкупи" да дойдат за реванша, за да не се стига до дивотии.
17
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
200 албанци воювали в Косово са достатъчни да изколят всички наркомани от Уефски.
16
2
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 1 година
Това да албанци, а не македонци. Лкупи е името на Скопие на албански. Ограмотете се поне малко преди да пишете.
15
2
 
3
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Ша има шоу, ако дойдат... ===))) Но май УЕФА им е забранила да пътуват техни фенове
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
що не вземете да се изколите помежду си просто, а не да обяснявате че София - европейска столица - не била за разходки. Ако ония ви очистят - софия ще вземе да стане по-добро място за живеене. Ако ви ги очистите - ще намалеят малоумнииците в Скопие, заради които цялата им държава е заложник към пътя си за ЕС. И в двата случая ще е от полза н цивилизацията, ама не намесвайте нормалните хора в София.
13
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се много европейско и цивилизовано. Личи си че агитката е само от АйТи специалисти.
12
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вземете си се свържете с македонските ултраси и си организирайте нещата. В нецивилизованите държави/общности/групи естествения подбор елиминира поне 50% от тях, докато една от двете страни не вземе да еволюира и разбере, че не това е начина. Само че, в еволюирало и цивилизовано общество, това не бива да се случва. И авторите на мотото "София не е място за разходки" е добре да станат клиенти на прокуратурата. Да си позволяваш подобни твърдения ПУБЛИЧНО си е връщане в джунглата.
11
3
 
8
 
! Отговори
Мдам преди 1 година
Като фен на ЦСКА ще подкрепя говедата, нямат място тези в Европа.
10
8
 
3
 
! Отговори
До късите хора преди 1 година
В съседната статия, за РСМ, всички късопижковци в хор - репресират българите, ням да ги пуснем в ЕС.... Комплекзирани малки човечета, вижте си коментарите и си помислете с какво се различвате от тези/това, срещу което диво подскачате? Разбира се, да пребиеш някого или да го нарежеш с макетно ножче си е жива проява на българщина и тези, които не сме съгласни с това са родоотстъпници... Когато си къс налагаш мнението си с насилие.