Борисов се справял нелошо като премиер и без чужди езици

Нидал Алгафари и Петър Чолаков за комисиите в НС
Обновена: 14 юли 2023 18:41 | 14 юли 2023 18:37, Росен Стойчев
49
Борисов се справял нелошо като премиер и без чужди езици
Снимка: БГНЕС

„Очевидно ДПС е част от управленската формула. Те участваха в разпределението на комисиите, получиха 5 комисии. ПП-ДБ имат по-малко, ГЕРБ-СДС имат 15. Важно е да се споделя отговорността”. Това заяви политологът Петър Чолаков в Нова Нюз.   

Той изтъкна, че лидерът на ГЕРБ е станал председател на комисията по международна политика. „Няма да оспорвам познанията му по чужди езици, дипломатическия протокол и церемониали. Около Борисов има съмнения за корупционни сделки, той ли трябва да води Комисията по външна политика”, запита Чолаков.

Нидал Алгафари припомни, че Борисов беше дълго време премиер без да знае чужди езици и се справяше нелошо. „Беше добре приет и представяше държавата. Когато ти представляваш една държава, трябва да говориш на майчиния си език”, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Чекмеджетата не говорят, така че и български не му трябва.
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 9 месеца
Понеже се справял с езиците,слънцето наше,при последното му посещение,преводачка му демостративна напусна делегацията,която беше в Брюксел,и споделила пред журналисти,че по-вече няма да пътува с него,като преводачка.
31
5
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 9 месеца
Жалки писачи за жълти стотинки драскат небивалици Драскачи БОРИСОВ Е ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК УВАЖАВАН В ЕВРОПА А ВИЕ СТЕ НИКОЙ
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
I'm no like! Съмтаймс уин, съмтайс люн.
29
1
 
11
 
! Отговори
Чудо невиждано преди 9 месеца
Алеко Константинов е пророк.Описал е въпросното съществото 64 години преди да се роди....
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Киру като знаеше английски оправи ли се? Той български дори не знае. Нали чухте какъв е английския на Киру и на Радев?
27
8
 
7
 
! Отговори
само питам преди 9 месеца
Наистина ли си мислите,че ОВЧАРЯТ ОТ БАНКЯ,както го наричате,не разбира английски?!Трябва да сте много наивни за да изпадате в подобни заблуди!Не е ли по добре съответния политик,който не е завършил спонсорирани от БКП английски курсове,добре платени за мамини синковци по вре на на ЦОЦИализъма,но все пак е постигнал някакво скромно лично ниво,да не се прави на важен като некои първенюта а да мисли ясно и точно на родният си език това,което иска да каже,а да не се напряга да изтърси некоя глупост
26
4
 
16
 
! Отговори
Другарят преди 9 месеца
Аз като чуя Бойко конграчулейшънс и нататък не слушам ,така беше казал той. Не се срамува и да го каже,но толкова му е....... Трагедия!
25
1
 
3
 
! Отговори
да питам само преди 9 месеца
До Бонго БонгоКак преводач ще преведе е...л съм ги с 20075225
24
4
 
6
 
! Отговори
.... преди 9 месеца
Да бе уникално се справи. САМО ТИЯ ПЛАТЕНИТЕ И ДЪРЖАЯАНАТА ХРАНИЛКА ТЕ ДЪРЖАХА 13 ГОДИНИ И НИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА СЕГА ЕДНО НИЩО
23
2
 
10
 
! Отговори
Комик преди 9 месеца
"Борисов беше дълго време премиер без да знае чужди езици и се справяше нелошо" - не е причината в езика, така е, НО дали е "нелошо", ако се сетим, че изцяло при неговото управление: 1. От изпреварващи Румъния по всички показатели, сега сме далеч зад нея, 2. Сринахме се по всякакви показатели (не само по свобода на словото) в сравнение с преди него, 3. Буквално козируваше на чуждите държавни ръководители и им викаше "началниците", 4. Изпълняваше ВСИЧКО, което му кажат, 5. Мишо бирата и други?
22
3
 
4
 
! Отговори
Недоразбрал преди 9 месеца
Предлагам на Борисов и на ГЕРБ да си поръчат бранд дъвка,наречена БОРИСОФФ,та да може разни не,щастници да си почистват вонящите уста и организми с тая дъвка!!А на съответния загрижен разбирач на дипломацията и международните отношения предлагам да изпрати писмо до турския меджлис да разкритикува президента им Ердоган,че не говори на никакви езици освен на турски и по този начин смъква реномето си и това на родината си!!Кой ли ги познава Ердоган и Борисов,но Чолака е един на свете!!
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Овчаря от Банкя е най-големият срам за България!
20
4
 
16
 
! Отговори
верно и затова ли преди 9 месеца
най беден народ в ес 12г царуване на бокото
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За какво му е на Бокича да знае езици, нали има преводачка и може да сумти като глиган :)))
18
3
 
14
 
! Отговори
ама верно роско преди 9 месеца
се справял нелошо като премиер на чекмеджетата и без чужд акъл
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ха-ха ,кой да го каже - Алгафари и Чолаков - най големите ветропоказатели и ли3ачи в милата ни татковина ...
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
СМЕШНО МНОГО СМЕШНО НАПРАВО ТРАГИЧНО АМА ТОИ БОКО СИ Е ПОЛИГЛОТ *** *** МНОГО ***
15
1
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Не е вярно. Говоря от опит. Повече уважение имаха към мен, когато в чужда страна говорех на български и ползвах преводач, въпреки че знам много добре техният език( Руски). Така и на бизнес среща с гръцки бизнесмени в Шератон. Веднъж изгоних преводача, защото ме гледаше като изкопаемо, понеже бях млад. И не знаех гръцки, но се разбрах с всички гърци на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕНИТЕ ПОВЕЧЕ , САМО ТАКА ЩЕ ВДЪХВАТЕ ДОВЕРИЕ.
14
2
 
14
 
! Отговори
ЗАТВОР преди 9 месеца
Затвор за мутрата!Киро беше обещал! Ако не си изпълни обещанието,Киро е аут от политиката и ще налива вода в мелницата на Възраждане! Трябва да има справедливост! Хората не им пука кой ще я раздаде,дори и да се казва Путин!!!