Посланикът на САЩ у нас: Не съм обсъждал имена с никого

Уважаваме суверенитета на България, заяви Кенет Мертен
30 май 2023 18:39, Анисия Иванова
95
Посланикът на САЩ у нас: Не съм обсъждал имена с никого
Снимка: БГНЕС

Посланикът на САЩ в България Н. Пр. Кенет Мертен коментира в Бургас твърденията от скандалния запис от партийното събрание на „Продължаваме промяната”, че назначенията на службите у нас са съгласувани с чуждите посолства, предаде БГНЕС.

„Не мога да говоря от името на други посолства, мога да говоря за себе си. Не съм дискутирал имена с никого. Ние уважаваме суверенитета на България. Такива решения трябва да бъдат вземани от българската държава, а не от други посолства”, посочи Мертен.

Кенет Мертен и кметът на Бургас Димитър Николов направиха кратки изявления пред представителите на медиите по повод провеждането на Дни на Америка в Бургас и навършването на 120 години от установяването на дипломатически отношения между двете държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Неисторик преди 10 месеца
1)И да ги обсъждате и да не ги обсъждате в България сме,а в България има българи не някакви други.2)Преди 30-на години всичко щеше да е обстойно обсъдено с Москва.Ако теглим чертата 1) + 2) = не е задължително,но е нормално е да бъде обсъдено ако се налага.
77
0
 
0
 
! Отговори
Бай дебел американец преди 10 месеца
Да аз написа всичко и давай на този ваш ид.от бивш премиер Киро Шоумена мои команди и хора - кой кво да прай. Аз съм ваший губернатор. Аха
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Уууу лъжец
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Истина е! Той не ги е обсъждал , а ги е назовал.
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да бе, повярвахме ти. По-добре да си беше мълчал.
73
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А, трябва да се обсъждат и назначават от САЩ и Колективният Запад, защото нашите политици са, неспособни да съставят правителство. По-голямата част от населението също иска редовно правителство и дано Колективният Запад ни помогне в това.
72
0
 
0
 
! Отговори
Жиката преди 10 месеца
Киро гръмна ПП в челото.Кака Кера каза :Клати Киро клати ,какъв *** какъв кеф.
71
1
 
0
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 месеца
Само да си свали гащите и нашите гащници, ще долетят в нисък полет, мераклии много и на молитвена закуска ще ги покани даже, да го цунат по....
70
2
 
7
 
! Отговори
Муахаха преди 10 месеца
е Вие Кво Очахвахте да Ви каже - човека има Семейство да Храни!
69
6
 
1
 
! Отговори
...! преди 10 месеца
До до Копейката Ами отивай в Раша ,бе! Отиваш 6 месеца доброволец в Украйна, и Самедержавецът раздава поданство! Както призовават доброволците,..."ще има удивителни преживявания"!
68
0
 
3
 
! Отговори
Смешници преди 10 месеца
Каква Русия...какви 5 лева!?
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Абе защо посланика на САЩ не се среща с Костадинов,а кметчето с очилата че и на крака му отива? Май ви гласят нов премиер,че Кирчо и Кокорчо ,руди ги закова с тоя запис!
66
2
 
7
 
! Отговори
Не бил!? преди 10 месеца
А дали изобщо ще каже истината!? Просто никога не нас!
65
1
 
5
 
! Отговори
do 62 преди 10 месеца
Сега ще видиш на следващите избори, копейката как ще е номер 1 и на такива *** като тебе как ще търси сметка !! Ще видиш как ще измете и всички ще заимнат в изганени ! Като им се произнесът присъдите хохо УРА!
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Забелязахте ли ,че за Бургас няма нито една лоша новина от 2009 насам ?! Макар че в бургаския сайт е пълно с такива националните смешни медийки възхваляват кметчето/ сатанист./ Аахахахаах
63
1
 
4
 
! Отговори
Е? преди 10 месеца
Ако се чудите защо онер, бТВ и нова а и вече БНТ кошлук възхваляват бургаското кметче , ей ви го отговора ! Кой е човека на сатанистите...
62
2
 
3
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 10 месеца
Разбирасе че посРаникът на САЩ няма нищо общо е не енегова работа да обсъжда с *** техните стомашни домогвания. За тази работа си има заместници !
61
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Съвсем правилно е да бъдат сменени сегашните началници на службите. Те не работят за България а за Русия. Не ги ли сменят ще продължаваме да обедняваме и да изоставаме в ЕС докато стигнеме пълната изостаналост и обреченост като тази на Русия. Няма да има нито Шенген, нито еврозона.
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Айде да им направим очна ставка и да видим кой лъже...
59
3
 
12
 
! Отговори
До Копейката преди 10 месеца
До Копейката - да ти напомня: БРИКС имат по-голям брутен продукт от Г-7, средната заплата в Русия е около 60% по-висока от България, Русия стана икономика номер 8 в света, а България изпадна до 67-мо място (от 23-то по време на лошия комунизъм) - робуването на САЩ и ЕС убива !!!