Ген. Гяуров: Обида е разхвърлянето на мръсно бельо на мегдана

От изнесеното от Гешев става видимо, че прокуратурата е "овладяна"
Обновена: 23 май 2023 10:19 | 23 май 2023 10:12, Йоана Цонева
41
Ген. Гяуров: Обида е разхвърлянето на мръсно бельо на мегдана
Снимка: БГНЕС

Цялата тази сага с напрежението в държавното обвинение е доста срамна и обидна за гражданите, защото е разхвърляне на кирливи ризи и мръсно бельо на мегдана. Това заяви бившият директор на Националната разузнавателна служба ген. Димо Гяуров пред бТВ.

Той не знае кой е режисьорът на аудиовизуалните постановки.

Той обясни, че записите на главния прокурор не са специални разузнавателни средства, но оттук нататък може само да се гадае как са направени записите. И Конституцията, и законите на държавата не разрешават без нечие съгласи да бъде записван или подслушван, но като че ли тук случаят не е такъв, каза Гяуров. За него е интересно да узнае кой е Мечо Пух и кой стои отзад.

От изнесеното от Иван Гешев става видимо, че прокуратурата е "категорично овладяна", а самият Гешев някак си демонстрира, че досега е бил част от овладяната прокуратура, изтъкна Димо Гяуров. Този магистрат, който е направил записа с главния прокурор трябва веднага да бъде изгонен от съдебната система, добави Гяуров.

"Необходима е конституционна реформа в съдебната система", настоя той и добави, че настоящият ВСС не може да остане в сегашния си вид. Той смята, че в следващите десет дни ВСС може да си свърши работата и да отстрани главния прокурор.

Димо Гяуров не вярва разследването на взрива срещу главния прокурор да стигна до каквото и да било разкритие и ще остане неизяснен за публиката. Ако има насочен взрив трябва да има средство за насочване на взрива. Според Гяуров взривът е бил поставен така, че да не предизвика никакви последици.

За договорката между ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ за ротационен премиер за 18 месеца, Димо Гяуров коментира, че първата и втората политическа сила са намерили общ спасителен пояс, но има твърде много въпроси. Не е възможно двете коалиции да бъдат партньори и на местните избори, така че има потенциал за възможни конфликти и напрежение.

Димо Гяуров поздрави лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който направил поредния гениален ход, тъй като топката е в полето на ПП/ДБ. Предстои да се направят изводи какъв състав на Министерски съвет ще видим, защото там, ако няма представител на ГЕРБ/СДС, Борисов ще прехвърли цялата отговорност върху ПП/ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
5
 
! Отговори
Частната Собственост преди 11 месеца
Никой не говори за реформа на тайните служби, нито пък за смяна на хората, които ги контролират. И дали случайно тези хора не са извън тайните служби (по документи). Реформата на съдебната система е замитане на следите и вдигане на още пушилка, за да се излезе от трудната ситуация. Печелят време за подготвяне на следващия ход, който не е подготвен. Срещу Борисов и др. делата, ако се стигне до там, могат да се точат с години. Имаше един Дикенс, пишеше едни дебели книги, не съм ги чел.
25
0
 
7
 
! Отговори
Така беше. преди 11 месеца
До Анонимен":Антонина му даде пагоните.От редник-генерал.Да!Редник,дори не ефрейтор.Което да си редник не е обидно.Обидното е за хилядите офицери,които 5 години учеха,а не са генерали.Поне някои.
24
0
 
7
 
! Отговори
Дааа. преди 11 месеца
И на редник Гяуров Му натиснаха копчето.След Сидеров,Яни Янев и този.Пешо-коня и той беше представен с филм.Как бил дисидент!
23
1
 
12
 
! Отговори
Христо преди 11 месеца
Алооо, Гуров. Добре е да си показват мръсните ризи за да разберат хората какви са тези които трябва да се грижат за нас и да си направят изводи за кого са гласували...
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Обида е минния инженер Гяуров и американски прислужник, да продължавате да го наричате "генерал". Тоя натегач получи пост и длъжност "генерал" без никакви качества, без да е учил за това и единствено поради натегачеството си около американското посолство.
21
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
ще чакаме гешев след 30 години да ни каже нещо кои съсипа българия след 1989спомнете си ив татарчев как се изцепи по телевизията че уволнил всички червениот прокуратурата оставил само лелята на михаил михов че била кадърна амииордан соколов стефан савов и др защо не почнете от генезиса а сте се хванализа гешев тои е резултат на всичките тези 30 години злоба и некадърност
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сранигащи фърлят
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев доказа, че е бил кукла на конци досега. И нищо няма да направи дори и да остане. Записите му са Незаконни и противоконституционни. За нищо не стават.
18
0
 
6
 
! Отговори
Упс преди 11 месеца
ГЕШЕВ СЕ САМОПРОСТРЕЛЯ В КРАКА. ДОКАЗА, ЧЕ И ДОСЕГА Е РАБОТИЛ ЧРЕЗ СМС, И РЕАЛНО СЕ Е ВЛИЯЛ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ.
17
0
 
5
 
! Отговори
Ром'с преди 11 месеца
Гешев не е ли човек на Борисов,бушона изгоря,а Бойко продьлжава напред..
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
народен съд за цялата пасмина и прокуратура-народа да реши съдбата им
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев е позор не толкова са себе си, а за онези които го инсталираха начело на прокуратурата. Учил за милиционер неговото най-високо ниво е на следовател в Полски Тръмбеш или Брегово и да разследва кои крадат кокошките на бабичките в селата. И сега ГЕРБ ще плати цената за това, че сложи този напълно несъстоятелен индивид начело на прокуратурата. Той е страхливец и некадърник и не чакайте да повдигне обвинение срещу някой политик. Той се издъни още с малоумната си акция срещу Радев!
14
0
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 11 месеца
По- добре м.ръ.сно бельо, отколкото м.ръ.сни Лъжи!!! Да, Истината е НЕЛЕЦЕПРИЯТНА, НО Я ПРЕДПОЧИТАМ. Всички аудиозаписи са Незаконни и не струват нищо в съда!
13
3
 
17
 
! Отговори
Смех ! преди 11 месеца
Хе,хе ! Борисов бил с гениален ход ! Напротив, Гяуров, това беше ,както казват японците, сепуко на Борисов ! От днес ще чуваме за Борисов само ако "Бистришките тигри " успеят да вкарат гол някъде ! Свърши Борисов - историята го изтри като политик! Остава като пример за посредственост и зависимост от други хора ( мафиоти вероятно) ! Тъжен край ! Но пък заслужен ! Той предаде народа !!!!
12
0
 
18
 
! Отговори
SS преди 11 месеца
Аман от Генерали дето и в една престрелка не са участвали!
11
0
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 11 месеца
От кого е овладяна?:)))
10
1
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 11 месеца
Ген. 4 звезди Калин Георгиев (Калин Орела) - този лигльо с нищо не е заслужил да е Генерал освен, че беше държанка на Борисов и после шеф охрана на Бориславова, но вече не му е интересно!
9
3
 
4
 
! Отговори
Ген Сек преди 11 месеца
Когато влезем във война срещу РФ, като част от НАТО, нещата ще се оправят много бързо.
8
0
 
1
 
! Отговори
Още един преди 11 месеца
Ген. Румен Радев - "Не говорете за Синтетична Телепатия, те вече всички тайни ги разгласиха"Това е във връзка с разкриване как ДАНС и МВР убиват хора с Пълно СРС по поръчка на политици !
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Димо,поне не се личи с тая титла"генерал"не ти отива ама хич,от ефрейтор свързочник,генерал не се става без протекции!