Радев за Гешев: Подобни деяния трябва да се наказват с най-голямата строгост на закона

Държавният глава съвсем скорост ще връчи първия мандат
Обновена: 2 май 2023 12:01 | 2 май 2023 12:01, Нели Христова
70
Радев за Гешев: Подобни деяния трябва да се наказват с най-голямата строгост на закона
Снимка: БГНЕС

 Президентът Румен Радев съвсем скоро ще връчи първия мандат. Това обяви самият той пред журналисти във Варна, където се очаква пристигането на посрещането на кораба "Св. Св. Кирил и Методий" след експедицията до Антарктида.

"Скоро ще обявя и кога точно ще се случи това", добави държавният глава.

"49-ото НС следва да приеме важните закони за Плана за възстановяване, за държавния Бюджет, независимо от процедурата за правителство. От това зависи пълноценната ни европейска интеграция. Очаквам парламентът да изпълнява отговорно своите задължения. Отговорност на политическите сили е как се договарят в парламента", добави президентът.

"Не мога да коментирам слуховете за правителството на ПП-ДБ. Мога да коментирам, когато ми връчат папката с изпълнен мандат", категоричен бе Радев.

Държавният глава коментира и опита за покушение срещу главния прокурор Иван Гешев в понеделник. "Всяко посегателство срещу живота и здравето на български гражданин е недопустимо, а тук става въпрос за главния прокурор", заяви Радев. "Подобни деяния трябва да се наказват с най-голямата строгост на закона".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
7
 
! Отговори
ГЕШЕВ ПРЕЧИ.... преди 1 година
..САМО НА ТИЯ КОИТО ВДИГАТ ЮМРУЦИ , ПО ПРИМЕРА НА ПУТИНСКАТА ДИКТАТУРА И ИСКАТ "НЕОГРАНИЧЕНА СЛОБОДИЯ" ЗА ДА ДОЯТ НАРОДА!!!!
57
0
 
6
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
По справедливо за мене беше тротилчето да го вземе другаря Радев,с неговото юмруче докара България досущ като по време на Виденовите години.
56
0
 
9
 
! Отговори
АЙДЕ ПАК.... преди 1 година
....ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ ОТ РУНДЬО С ЮМРУКА!!!!//...щото ние пасем трева../
55
0
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
На Рундев сланина му расте от кеф, че не може да се направи правителство.
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
явно радеф доведе мутрите и сега пак стана както през 90-те
53
0
 
11
 
! Отговори
Господин Радев, преди 1 година
не станаха ли твърде много нещата, които трябва да се наказват с най-голямата строгост на закона? Не се ли размива по тоя начин строгостта на закона? Или ако всичко е за най-голямата строгост на закона, то тогава за какви престъпления говорим? Не звучи ли като да сме изтървали мача, а сега просто да дъвчем дъвка нервно и да псуваме съдията?
52
0
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Така лии:!) Маймунке мръснаа. А за атентата срещу Цветков как трябва? Или щото е син на Мозъка, може да протакане до безкрай и накрая да се окаже че го е излежал, докато обикаля дискотеките, докато е под домашен арест. Колко сте долнии
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошата работа е срам за ''майстора'' . Явно изпълнителя не е професионалист , още повече , че професионалистите не се занимават със САМОДЕЛКИ , ако мЪ разбрахте !
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така , голямо наказание за тези , които не са си свършили ''работата'' !
49
2
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Не са на Костадин хората убеден съм.
48
1
 
8
 
! Отговори
Аксиома от римското преди 1 година
право:потърсете кой има полза от едно престъпление и ще намерите виновника. Затова са напъните на пепе/дебейците да изкарат атентата като инсценировка:за кого е ползата-за Гешев ли,че е жертва,или за копнеещите отстраняването му. Не се замислят,че хората няма да повярват,че Гешев ще подложи на такъв чудовищен риск семейството си,това би го направил някой психар,но Гешев със сигурност не е такъв,за разлика от витаещите във виртуалния свят шарлатани, смятащи че са дар божи за БГ. Не са!
47
1
 
8
 
! Отговори
В. преди 1 година
За убийство или за сплашване, атентатът е срещу демокрацията, доколкото съществува.
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма правосъдие за обикновените българи нали?Няма строгост само за вас трябва да има!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1МНОГО ТЪПО,ПО НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ Е ТАКА!
45
5
 
5
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Копейкаджиите се познават лесно. Винаги твърдят обратното на това,което е истината. Както твърдят, че украинците сами са обстрелвали своите територии, за да обвинят "горките" руснаци, така и сега ще лъжат, че Гешев сам е гърмял пред собствените си деца! Удивителна е пристрастеността им към Лъжата! Изглежда само това се котира.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо ни отвличат вниманието с този кьорфишек.Нещо друго се случва.
43
0
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Как са знаели маршрута на главния прокурор??????Само НСО са знаели. Те на кой са подчинени??? На Ррааадееев. А честито Радев, сбърка с Гешев.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо, че законът никак не е строг обаче.
41
1
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Тъй тъй буци.Кокарджата има най голям интерес. Лицемерничи, момче стигнат и до него. Не медиите, а прокуратурата ще предяви обвинения.Кокарджа разследващите идват и за тебе.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дойде нов посланик на Козяк,започна се.
39
1
 
4
 
! Отговори
Не е Радев за Гешев, преди 1 година
а Радев за неуспелия атентат срещу Гешев.Симптоматични са усилията на враговете на Гешев да заметат това деяние под килима:според опитната ***,според гнома Атанасов и според кохорта други пепе/дебейски разбирачи,това е инсценировка. Според тях Гешев си е подложил на риск семейството само за да ги изложи като вероятни поръчители чрез крими щурмоваците на приятелите им Цв.В и Б.Другата версия,тиражирана в медиите им,е руската връзка.И двете версии са жалки и изсмукани от пръсти.