Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"

Определи лидера на ГЕРБ като диктатор
150
Хаджигенов за големия протест преди година -"кървава сряда"
Снимка: архив, БГНЕС

2 септември миналата година беше обявен за Велико народно въстание, а ще остане в история с наименованието кървавата сряда. Това отсече Николай Хаджигенов от ИБГНИ по повод на големия протест в първия работен ден на депутатите от 44-ото НС за есенната сесия, когато сградата на парламента беше обградена от протестиращи и се стигна до сблъсъци с полицията.

Още по темата
"Десетки хиляди българи излязоха на площада, събраха сили и се изправиха срещу диктатурата на Борисов. Това, което получиха, беше усещането за свобода и гордост за всеки един от тях, полицията и диктаторът не се посвениха да бият, да задържат, да изтезават собствения си народ, само и само за да защитят диктатора.

Този ден ще остане в историята със срама за ГЕРБ и за диктатора Борисов, защото те окървавиха собствения си народ, за да запазят властта и да продължават да крадат“, каза Хаджигенов.

Той се закани, че насилниците няма да останат ненаказани.

"Кървавата сряда мина, на следващия ден на площада имаше двойно повече хора, които бяха гневни, защото знаят, че са прави, че се борят за свободата си и всички тези хора победиха, те успяха, ние успяхме и кървавата сряда е гордост за свободния български народ и срам за диктатора", заключи депутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле какви сте смешници. Каква кървава сряда бе? Два ритника и вече се писахте борци. Ако пази боже стане война ще сте първите дето ще се изпокриете в курниците на бабичките. Такава пародия сте всичките, че вече и за шоу не ставате. Скрий се Хаджигенов.
72
1
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Революция, трябваше да има 1990г, когато Веселиновския ***, събра Другарите, на Кръглата маса. Тогава, разграбиха България. Всичко станало впоследствие, е производна, на това предателство.
71
1
 
25
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
Хаджигенов баща ти ходел ли е Мека на поклонение пред КААБА. Вие протестантите няма да стигните до никъде с вашето плюене.Вие и босоногата се борите със зъби и нокти за власт но няма да ви бъде.ХАДЖИ още повече си нелицеприятен.
70
2
 
24
 
! Отговори
кой си ти бе преди 2 години
десетки хиляди излезли :) не бяха ли десетки милиони бе хаджигенов/а . вие тримата овчари и мая общата ,с благословията на фигуранта , финансирани от един в Дубай се опитахте да извършите държавен преврат . тия платените яйцехвъргачи , хвърлящите павета и опитващите се да запалят полицаите , не са нормалните българите , не говори от името на нормалните българи . тия същите кел е6и не представляват мнението на нормалните българи . отивай да развяваш многоцветното знаменце .
69
3
 
27
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Истинската кървава която ще да е пепърва предстои! При такова нагло пренебрежение към волята на избирателите, т.н. народни избранници скоро ще видят дявол по пладне - пълни площади и истински протест, а не лигавене по кръстовищата. А Мая да си спомни белия бус и как наричаше "тълпа" тогавашните протестиращи в качеството си на депутат от БСП
68
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицейско насилие не видях. Видях "революционери"да нападат и заливат възрастни жени, и нападат майки с деца. Пак питам къде са тези"дето системата ги обива"? Да не съм пропуснал някоя промяна в социалното законодателство? Няма ли с бус купен с евросредства за обслужване на недъгави деца да се оптват да газят полицаи и затварят софийски улица?
67
3
 
29
 
! Отговори
до всички ПРОТЕСТЪРИ преди 2 години
на вас ви трябва да излезете срещу, не американски полицаи, които направо стрелят, а само срещу гръцки полицаи... от 300 до 5000 еврака и глобата ви отива направо в общината, как няма да я платиш, защото или работиш или имаш бизнес или не работиш и си на помощи
66
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неуспелия адвокат на мафията се прави на велик, но ще дойде видовден и за него. Не знам какъв е бил Борисов , но знам, че при неговото управление имаше спокойствие и пари за всичко. Сега изведнъж за няколко месеца изчезнаха парите. Няма за заплати, за пенсии, за строителство и т.н.
65
2
 
23
 
! Отговори
данчо преди 2 години
Трябваше да изкарат и танковете. Сега нямаше да е тоя хаос , а ред и дисциплина. И всички щяха да са ваксинирани .
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 68Я ми припомни кмет от друга партия освен ГЕРБ да е бутал незаконни къщи и бараки? Борисов, Фандъкова, Ж.Тодоров и т.н. Бат Сали, Цветелин Кънчев и сега онзи с конската опашка от ГЕРБ ли са или други партии бяха, са? ГЕРБ се опитаха да ги вкарат в училищата. Проксито на ГЕРБ Валери Симеонов посегна на привилигеиите им. И кой скочи да ги защитава? ДПС и БСП!!! Та стига с внушенията!
63
4
 
24
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Я да дойде тоя герой тука в САЩ да бута и плюе полицай, няма да се как ще му набутат ръчичките в и ще заприлича на суровачка
62
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съгласна . Всички трябваше да ги арестуват и на стадиона по китайския метод.
61
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че Борисов беше прекалено мек с такива разбойници. Още в началото трябваше да извади водните оръдия и да ги разпръсне. Отвратитлни гадове бяха.
60
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Припомнете ми, освен обгазените, а първи започнаха протестиращите да пръскат, каква кръв на 2 септември миналата година? Какво възстание? "Диктатора"два пъти си подава оставката. Егати "диктатора"! Един път заради намазаните с лютеница бели коси пред Софийския университет. Втория път заради загубата на президентските избори. Ако миналата година си бе подал 3-ти път оставката не ми си мисли какво щеше да стане ноември-декември 2020г.като ги гледам сега убавците.
59
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистчета. Навремето се изписаха стотици книги за партизаните как се били борели. Борците против фашизма след 9ти септември бяха дняколко десетки, а през 89та година се оказаха 38 000, които драпаха за по-високи пенсии. Видиш ли го такъв макар и на снимка удари му шамар.
58
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако лидерът на ГЕРБ беше диктатор, този сега нямаше да се пени от трибуната на Народното събрание, а отдавна щеше да е нахранил прасетата в Белене.
57
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То е ясно, герп бият и тормозят българите за сметка на ромите. Ония ги отглеждат като в резерват и няма закони там. Даже герп натискат да се гласува с хвърчащи листчета, пак в полза ромите. Безсрамници, антибългари, кучета - герп
56
1
 
16
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Баси смешниците ! Срам за България са тези !Гласувалите за този и подобните му пришки как се чувствате ? Гордеете ли се с избора си ?Ако "не" - излезте на протест !
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американска подлогя си ти Хаджигенов.Службите ти плащат ЦРУ
54
1
 
6
 
! Отговори
ИНаТ преди 2 години
Слави изчегърта мутрите, които без него, защото облякоха фланелкете *** майките СИСТЕМАТА НИ УБИВА, изобща нямаше даже и 13 души в кофчега на мъртвеца да имат