Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори

„От г-н Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек“
24 апр 2021 07:45, Елка Василева
233
Цонев: Вървим с бърза скорост към предсрочни избори
Снимка: архив, БГНЕС

Вървим с бърза скорост към предсрочни избори. Ние сме готови за избори. Но от гледна точка на страната нещата не стоят така. Това ще бъде тежка политическа грешка. Това заяви Йордан Цонев от ДПС пред БНТ.

Според него темата "Росенец" е доказателство, че ще има предсрочни избори.

"Появили се тази тема, значи идват избори. Ако ни поканят на разговори, ще седнем да говорим, досега не са ни канили. Ние от 4 години говорим, призоваваме за диалог и казваме, че българският политически живот е в криза, защото няма никакъв диалог между политическите субекти", каза Йордан Цонев.

Още по темата

По думите му понякога след нов избор се сменят противниците и съюзниците и ако погледнем към Европа, това е нормална практика.

Той допълни, че ДПС ще подкрепи тази промяна, без да участва в управлението.

"Трите партии очевидно нямат достатъчно, за да съставят кабинет. Ние казваме, че ще ги подкрепим по определени политики. ГЕРБ е токсична партия, защото всяка партия, която приеме във властта, прегръща я и след това изчезва", коментира Йордан Цонев.

Той коментира отсъствието на Делян Пеевски от листите на ДПС така: "Всички наши структури номинираха Пеевски, но след това господин Пеевски ни уведоми, че неговото лично решение е да не участва в изборите и да не бъде кандидат за депутат. Това е личен избор на господин Пеевски."

"От господин Доган знам, че уважава Слави Трифонов като успял човек, шоумен, но знам също така, че той последните години не се е чувал и виждал със Слави Трифонов", каза още Йордан Цонев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, ГРОБ извършват геноцид над страната ни,събудете се,дори журналисти бяха убити през управлението им!
150
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 157Ами десния Иво Инджев е един от хората на сайта на Снайпер,сайта не е на ДПС или на БСП,че да лъжат.А руските сайтове са блокирани в Европа,само руски сайтове работещи за запада работят и се отварят,ако не знаеш!
149
7
 
5
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
До Дертове за Пеевскитова че руски разведки бия пеевски за отчет за парите. само доказва че атака и ДПС са създадени от руските разузнавателни служби за да поддържат етниеско напрежение в Балгария .Та дано някой поиска /помнете инвазията в Чехия през 1968/ да додат рснаците да ни освободят от свободата и българската територия.
148
3
 
8
 
! Отговори
до 157 преди 3 години
До Анонименруското разузнаване е създало 11 фирми за фалшиви новини които имат сайтова в интернот , така че не ми ги цитира. Веж кой е редактор и адреса на снайпер .няма да го намериш скрили са се да не отговарят за лъжи в съда.
147
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГРОБ и ДПС са си разделили бизнеса преди изборите, може да се учудите, но не ДПС са налапали голямата плячка от разграбването на България, а именно герберите,дори банката за развитие са гепили герберите,има го написано в сайта на "Снайпер"!Разберете един път за винаги, откакто ББ влезе във властта,само се краде тотално, унищожава се българския бизнес и се пълнят скоростно гробищата с трупове на убити,събудете се!
146
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ени-чар
145
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като Видя МЕНТАТА да се пеняв в българския парламент -зле ми става. Ще дойде Коледа и за тоя ***.....
144
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А този плу*жек не беше ли завършил Семинария, с духовно християнско образованиеи в партията на етническите турци. Е това е пример за тотален Бо^***.
143
2
 
2
 
! Отговори
ГИГАНТА преди 3 години
До АнонименТАК, ТАК ТОЧНА ...
142
2
 
14
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 3 години
Данчо Ментата....КРАТКО И ЯСНО...нямам какво друго да добавя към този прякор!
141
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дУпЯсЕ смукат пари и облаги от всички партии които са на власт.Смукаха при тройната ламя,смукаха при ГЕРБ,и ще смучат от всички бъдещи когато са на власт.После ги предават.
140
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако това предателство с неограничения брой секции в чужбина бъде гласувано , тогава вече ви гарантирам , че ще стана терорист , в сравнение с който ИДИЛ ще изглежда като детска градина !
139
9
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Хубаво е, че петоколонниците от герб бяха отхвърлени от всички партии, вкл и от другите - пак в енп. Относно ДПС - те са част от групата в еп, която диктува либералните политики на ес като повече имигранти, повече цензура, по-малко референдуми, истанбулска конвенция, повече санкции...
138
4
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ако Чалгаро не направи правителство, а ни изпрати на избори, ще получи шут в гъ*за и много от неговите депутати, и тези отровните, няма да помиришат парламента!
137
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончо Ментааааааааааааааатаааааа. По -известен като Кириак Стефчоф с пендергаските очилца...Отивам да повърна....
136
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Менто,менто след Пеевски ти си следващия бушон на дръндареца.
135
3
 
14
 
! Отговори
ЦЕЛТА Е ЯСНА: преди 3 години
ДА СЕ ТУРИ РЪКА И ПОСТАВИ ПОД КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНТРОЛ , НОВИЯ ГАЗОПРОВОД , КОЙТО ЩЕ САБОТИРА ЕВРОПА И ЩЕ БЪДЕ ИДЕАЛНАТА ХРАНИЛКА ЗА ЧЕРВЕНИТ КХМЕРИ НА БЪЛГАРИЯ , НАРЕКЛИ СЕБЕСИ "ПРОТЕСТЪРИ"!МАЯМАТА ВЕЧЕ ИСКА ДОКУМЕНТИТЕ И ВЪТРЕШНО ТЪРГОВСКИТЕ ТАЙНИ НА ГАЗОВОТО ДРУЖЕСТВО , ЗА ДА БЪДЕ ОВЛАДЯНО ОТ "СЪЗАКЛЯТНИЦИТЕ НА ФИГУРАНТА"!ВОЙНАТА ПРЕДСТОИ!!!!!!!!!!!!!!!
134
2
 
10
 
! Отговори
ФАКТ! преди 3 години
ВМРО И НФСБ , СЕ ПРОВАЛИХА , ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ БРОЙ НА БИВШИ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА В ТЕХНИТЕ РЕДИЦИ!ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ЗА ВСЯКА НОВА ПАРТИЯ....СЪС СТАРИТЕ *** ОТ ДС/БКП!СЪЩОТО ЩЕ БЪДЕ И С И.Т.Н.--БОЙКИКЕВ И ДЖОБНИЯ ГЕНЕРАЛ ОТ ДБ , ЩЕ ИМ ПОДПИШАТ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА!
133
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПолитологТочно.Някой дирижира артистите,владее медиите и форумите.Единствено по- трудно ще контролират ДБ защото електората им е по- високо образован и от София.Сега почва атаката срещу ДБ дори и от новите партии.Само гледайте нова тв.Водещата е срам за журналистиката в интервю с ГЕРБ.България ще се оправи когато глупаците намалеят драстично.
132
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 130уволниха доцент от УНСС,само защото се изказал против предизборната инвазия на ББ в университета.там е разрешена инвазия само на бсп