БСП извади шестима за битката за "Дондуков" 2

Лично Нинова номинирала Радев за кандидат за президент
58
БСП извади шестима за битката за "Дондуков" 2
Снимка: БТА, архив

С 6 имена БСП отива на разговори за кандидат за президент на левицата - евродепутатката Илияна Йотова, Янаки Стоилов, Румен Гечев, бившият лидер Михаил Миков, омбудсманът Мая Манолова и подалия оставка шеф на ВСС ген. Румен Радев.

Още по темата

"Отиваме на преговори с партньори за бъдеща лява коалиция с онези, имена, които са получили най-много номинации от партийната листа, т.е. членове на БСП и онези ,които са получили най-много номинации, от непартийната листа", обясни соцлидерът Корнелия Нинова.

Въпреки че от партийните номинации, соцлидерката има най-много - 210, тя отново заяви, че няма да се кандидатира за президент.

Нинова внесе и яснота по въпроса за изненадващото решение на шефа на ВВС ген. Румен Радев да подаде оставка като обяви, че БСП няма нищо общо със случая, макар че Радев е едно от най-обсъжданите имена в партийната централа за кандидат за държавен глава.

"Аз предложих ген. Радев в район "Оборище", заяви Нинова и обяви, че той е съгласен да бъде номиниран за президент.

По-късно днес тя ще обсъди имената с партньорите си от "БСП - Лява България".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
сърп и чук преди 7 години
червените милионери наяждане нямат искат още и още и още
43
1
 
8
 
! Отговори
65 преди 7 години
Ей тия *** спирка нямат.Дай им само битки да водят и пари да лапат.Скоро може и партизани да станат.дДа хващат гората
42
3
 
12
 
! Отговори
Нено Сенегалеца преди 7 години
И тука е като там - чудя се БСП дали не изкарва тези кандидати та отново Бойко Борисов да остане до край на власт. Особено тоя Янаки - от юноша до пенсионер все депутат а сега и кандидат за президент. Ама то комяняга срам няма...
41
2
 
9
 
! Отговори
голяма опашка преди 7 години
бре бре много мераклии в бсп то
40
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напред с генерала! Стрес теста беше успешен - пожарникарите реагираха положително! Ха ха
39
6
 
12
 
! Отговори
123 преди 7 години
Гечев с вице Жан са добра двойка. Фалита не ни мърда
38
9
 
10
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
Е гати смешните кандидатури. А бе, не разбрахте ли, че тези избори може да ги спечелите само ако издигнете кандидатурата на Бойко Борисов?
37
5
 
17
 
! Отговори
Петров преди 7 години
Все отбор юнаци! Единия - професор при когото сутринта парите струваха нещо пък вечерта - нищо! Другия води партията си само към загуби на всички избори!Сега пък да води държавата!Янаки пък доколкото си спомням не е пропускал парламент като депутат още от Великото народно събрание - той вече е професионален депутат!Време му е да стане и президент! Ами наистина - това им е капацитета на тия мързеливци! Отбор юнаци!!!
36
1
 
6
 
! Отговори
коци преди 7 години
Абе тиквеници не разбрахте ли че ГОРЕ всички са си еднои си играят ИГРИЧКИТЕ за пред нас само и само да са ГОРЕ и да продължават да ни БАЛАМОСВАТ ! И ако може завинаги дори и във вид на скелети ама горе ! В така нареченото народно събрание ! ВЛАСТ па ВЛАСТ ПАРИ БЛАГИНКИ а нас долу кучета ни яли ! И стига сме се дърляли ! И всичко си е решено предварително между тях ! А за нас -ЦИРКА !
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Жан Виденов къде го оставихте? Аз ще гласувам за него!
34
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези червени кратуни издигат Гечев, за президент ли бе, тоя дето фалира България с Жан Виденив. Майкооо с коя ръка да де кръстя! Тези не са нищо друго от една червена мафия!
33
4
 
12
 
! Отговори
Пян Гъ преди 7 години
Не се меся в работата на БСП, но смятам, че предложените кандидатури не само не са подходящи за спечелване на президентски вот (особено Гечев, Миков и Манолова), но и нещо повече - те са селектирани с ясното вътрешнопартийно разбиране, че БСП няма и е неспособна да излъчи президент. Жалка мафия...
32
4
 
10
 
! Отговори
Социалист преди 7 години
За съжаление,отново сме обречени с тези кандидатури.Това ли е най-доброто?
31
4
 
9
 
! Отговори
Smurf преди 7 години
Има грандиозна разлика между това да си държал *** и щурвал. Просто генерал от ВВС и генерал от МВР са несравними нищо общо никога.
30
8
 
9
 
! Отговори
Бораков преди 7 години
Всеки който се продаде на някоя от партиите на прехода, автоматично влиза в черния ми списък. Ако Радев е номиниран от БСП, ако ще не висш пилотаж да е правил , а да летял до Марс, пак няма да гласувам за него.
29
10
 
8
 
! Отговори
ДА преди 7 години
РАДЕВ Е ЛЪЖЕЦ!!!!!!!
28
0
 
9
 
! Отговори
до Румбо преди 7 години
Как да е отдалечен от нея,като БСП го номинира?
27
4
 
12
 
! Отговори
Плювналиев преди 7 години
Под лява двойка, аз разбирам двойка с обратна резба, а вие?
26
11
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 7 години
Бойко веднага го разкова този измислен генерал-лъжец!
25
4
 
9
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
За да има шанс БСП,трябва да предложи кандидат,който е максимално отдалечен от нея.Иначе няма да стане нищо.Един истински генерал не е лоша идея,но не е и перфектна.Впрочем,забавна е острата реакция на фалшивия генерал Борисов-хич не му е приятна тая конкуренция!Друго си е да си го мериш с ментета като Д.Гяуров,А.Атанасов и прочее!